108 САЩ-Сини гащи съхнат на простора, розовите чакат в гардероба, давай Ники !

• 30 966
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
бубка, и аз ги видях  Heart Eyes

# 271
Бубка да ти са живи и здрави и двете момченца.  bouquet

# 272
Бубка, снимките в стил "All my children" Grinning са  невероятни.Децата са много сладки.Борис е с много умен поглед ,както им викат тук" аlert". Дани голям шегаджия.Ти изглеждаш страхотно свежа.

На тебе и на Ники(искам да разгледам снимки на нашата  адашка Laughing,ако майка и реши да ги пусне тук) да са ви живи и здрави децата и много да ви радват.

За разкъсванията нищо не мога да посъветвам.Аз се разминах с това ,слава Богу.

# 273
Много благодаря за съветите. Нищо не изпускам значи. Сега остава да си правя и седящите бани и да се моля да минава бързо  Laughing

Тина, всичко е под контрол. Бебе спи през деня и я дундуркаме през нощта (имам чувството, че ставам през 5 мин). Телефони не спирам, говоря на висок глас, благославям резачката на човека, който реже тревата  Laughing Трябва да сменяме ден с нощ, понеже ще става по- сложно.

Бубка, съвет от лактант специалист (безкрайно бомбастични гърди, които направо мислех, че ще се пръснат вчера) - листа от зеле. 2 листа на всяка гърда - миеш листа, навиваш на руло, така, че да пусне сок- слагаш. Разхождаш се със памучен сутиен. Облекчава много (за болки в гърдите питаш нали?)

Снимки не съм сваляла на този компютър. Ще пробвам утре.

# 274
Ники голяяяяма честитка   Grinning ,бебка сама си е избрала деня значи,браво...пожелания за много здраве за вас двете!

----------
Бубка...изглеждаш просто перфектно,много сте сладурски всички.Боби е прекрасен просто ,наистина хубаво бебе а баткото е разкошен. Heart Eyes
-------------

Флорида беше прекрасна,плажната ивица убиец,океана прозрачен и топъл,а слънцето дето си го поръчах не се спря.. една капка дъжд не видяхме,убийствен късмет ...детето се разля от кеф ,намери си и приятелчета.Сега ми казва" мамо и мисс дъ биййч".Много сме доволни от почивката  Grinning.

Мики...не съм била на партито,аз и не ходя вече ..с тоя корем за къде съм... Wink

# 275
Едва ви изчетох, затова в телеграфен стил:

Аталанта, честит ви празник! Със закъснение, но от сърце желая най-прекрасните неща, които искате!

Ники, добре дошла у дома си! И на мен ми се иска да разгледам снимки, знам че е нахално от непознат.  Blush

Бубка, прекрасни сте! Къде са ти годините, че хич не личат!? Това е комплимент, колкото и да е несупешен опита ми.

stella, дано неприятните училищни моменти бъдат все по-малко, докато не изчезнат съвсем!

Деси, успехи на дъщеря ти!

На всички с ученици - да им върви по вода!

Моето е почти на три и мляко пие малко със зор, ма пие. Особено го обича с мед.

Аз моля майките на деца, които са учили и българската азбука и четене и писане да ми кажат, на каква възраст започнаха с българския език? Моето може по цял ден да пише букви и цифри, да рисува, да му чета книжки, направо не знам откъде такава концентрация на тази възраст. Има желание и за българската азбука, но аз си мисля, че й идва в повече, защото като обърка В (би) с В (въ) и А (ей) с А (а) настава суматоха. Хем иска, хем се мъчи. Знам че е малка, но тя има желание и просто питам дали е добра идея. Благодаря ви предварително!

# 276
Бубе, снимките са супер, всички сте много хубави / пу-пу/
Марлела, браво на детето ти и за желанието и за концентрацията.Моят хубосник е на почти 3, а още не говори, камо ли да пише букви и цифри, ама за игра и бели няма равен

# 277
Бубс, не само че не ти личат годините, ами и въобще не приличаш на скоро родила. Перфектна кожа, никакви петна и кръгове и въобще...  Heart Eyes Много сте свежи всички. Таткото и той на абитуриент прилича. Дани е във вихъра си.  Wink Борко-Морко е сладурест до безобразие.  Heart Eyes

Ники, бързо и лека смяна на режима.  Heart Eyes

Вики, дай снимки да гледаме от ваканцията.  Wink

дочка, да вземеш да направиш някой нов тест за име във фейсбук, че си ми много крива с тоя ник.  Mr. Green

# 278
Анет, не съм голям онлайн шопър, но защо не погледнеш сайтове на магазини/вериги, които харесваш?  Аз правя понякога това, но панталони избягвам да купувам без да съм мерила (миналата седмица дори в един и същ реален магазин размерите стояха различно, в зависимост от модела Sad  

Марлела, не си спомням на колко години е твоето детенце. Ходи ли вече на прискул?  Аз лично бих оставила детето да свикне с една азбука (която е по-важна във вашия контекст) и след това да въвеждам друга система. Има мнения, че би трябвало да се представят азбуките по едно и също време, но не намирам това за нужно, особено ако говорим за деца на около 2.5-3 години. Няколкото руски родители, които познавам, също намират това за по-лесен начин.  При всички случаи, много е хубаво, че сама се интересува!

Бубка, не можах да видя всички снимки, но видях Боби! Още веднъж, да ти е много здрав хубавецът! 

# 279
грешка.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 09:19 от benson10

# 280
Пикси,мерси.За харесване чак не иде реч,търся прилични цетово и моделно топс,излизат едни дето и дамите от околовръсното не биха облякли. Депт сторс са ми много като на леля и на живо,мразя изкуств.материи.Толкоз да ме отегчава това с дрехите-не е истинина просто,ако някой има лек-споделете плс.

# 281

дочка, да вземеш да направиш някой нов тест за име във фейсбук, че си ми много крива с тоя ник.  Mr. Green

Нека да поседи сега това малко,после ще го сменя с нещо друго,но засега не ми идва нито едно име на акъла Mr. GreenЩе пусна анкета. Laughing

# 282

Аз моля майките на деца, които са учили и българската азбука и четене и писане да ми кажат, на каква възраст започнаха с българския език? Моето може по цял ден да пише букви и цифри, да рисува, да му чета книжки, направо не знам откъде такава концентрация на тази възраст. Има желание и за българската азбука, но аз си мисля, че й идва в повече, защото като обърка В (би) с В (въ) и А (ей) с А (а) настава суматоха. Хем иска, хем се мъчи. Знам че е малка, но тя има желание и просто питам дали е добра идея. Благодаря ви предварително!

Моите започнаха от около 4ри годишни някъде. Но аз съм ги учила само на кирилицата. Едното първо научи кирилицата, а после латиницата. При другото наобратно се получи (нямаше особен интерес към буквите докато не тръгна на преК, а там естествено учат на английски). Засега това, което учи първо латиницата много повече бърка двете азбуки.  И двамата вече четат и на 2та езика. На английски разбира се им е по-лесно и се справят много по-добре. Но и българското четене за моя голяма радост им напредва.
Може би си струва да изчакаш да чете стабилно на английски, и тогава да въведеш българския. Вие на какъв език общувате?

Малкото засега знае почти цялата кирилица - и сходните латински букви, които среща навсякъде си ги "чете" на български. Аз нямам намерение да го уча на латиницата - ще се доверя пак на училището.

# 283
Анет, едно време много ползвах блуфлай за такива бързи поръчки, особено за блузи бяха доста прилични. Има цени всякакви, пише си материята, лесно се търси (по вид, цвят, размер) и хубаво са снимани и описани.
http://www.bluefly.com/Designer-Long-Sleeve-Tops-Tees/_/N-fle/Ns … ductId|1/list.fly

Аз не ви разказах за срещата с Бенсън миналата седмица, ама какво да ви дразня само  Laughing На живо е по-мила и от виртуалния си образ, мъжът и говори толкова добър български, че ми скри шапката; а за ЕйДжей, и аз и Мариана сме без думи, няма такъв сладур.

Моето учениче започва в понеделник; сега само стягаме чантите. Честно казано, нямам търпение да заминава; много енергия, много чудо, луда станах последните два месеца да измислям развлечения. Знае английската азбука, сега показвам и българските букви, но доста ги бърка. Любима и била "полегналата буква" (Ш, защото било легнало Е).

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 21:16 от мишолина

# 284
Аз не ви разказах за срещата с Бенсън миналата седмица, ама какво да ви дразня само  Laughing На живо е по-мила и от виртуалния си образ, мъжът и говори толкова добър български, че ми скри шапката; а за ЕйДжей, и аз и Мариана сме без думи, няма такъв сладур.

Завиждам ви и на двете.  Hug

Аз съм полудяла по един бананов сладкиш/кекс.   Rolling Eyes Много бърз и лесен - за пишман готвачки като мен. Правя го през ден (щот' за толкова го изяждам).  Embarassed Също и една бисквитена торта за мъжа ми. Всеки си кълве в неговата паничка.  Mr. Green

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 04:50 от Кюбит

Общи условия

Активация на акаунт