108 САЩ-Сини гащи съхнат на простора, розовите чакат в гардероба, давай Ники !

• 30 292
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Аз съм само месинджър, плс Simple Smile  Нейзъл спрей е един вид от ваксината, с жив вирус. Не е за всеки. Има и шот, в който вирусът не е жив.

# 571
Да, да, Пикси, ясно!  Wink Знам и за инжекцията.  Peace Мъжът ми беше задължително ваксиниран с такава още преди месец. Хич не бях фен да тестват новата противогрипна ваксина на медицински персонал.  Mr. Green

# 572
CDC препоръчва на следващите групи да се ваксинират:  бременни; тези с бебета под 6 месеца, . ......

аз още се ослушвам. До сега не съм била никога противогрипна и не съм боледувала от грип тук (бая години станаха). Сега заради бебе мъж ми се ваксинира, а мен ме е страх.

# 573
Благодаря ти Кюбит!
За ваксините аз също не ги харесвам и се надявам да опазим малкото човече здраво Heart Eyes
Ние не слагаме, освен ако не са задължителните
Момичета как се справяте с изпращането на родител към БГ говоря за носталгията(в моя случай мама е тук вече 5 и половина месеца, отказаха и удължение на визата и си тръгва на 24 те в четвъртък сега, и ми е много мъчно Sad )

# 574
Няма нищо задължително  Peace . Относно майка ти, предполагам и изтича престоя, а не визата. Не знам до колко е вариант за вас, но ако я изкарате през Канада и после влезне пак в САЩ, не би ли трябвало да и дадат престой отново? Нека и другите да кажат  Peace

# 575
  • САЩ
Като дойде това време на годината и започвам да се чудя дали да слагаме ваксина на Алекс или не. До сега слагахме, а миналата година дори му сложиха две дози. Бях ядосана за втората, но беше с мъжа ми, докторката препоръчала и той се съгласил без много да му мисли. Обаче дали не се е разболявал мислите??? Всеки 2-3 седмици и бяхме на доктор. Работата е там че него винаги го удря в ушите, та не мога да преценя грип имал ли е или не. Бе сложна работа. За свинския грип обаче съм сигурна че не искам и няма да слагаме.
Две колежки се оплакват че децата са им болни и мислят че е свински грип. Питах ги как са разбрали, тествали ли са ги, а те викат че не тествали ами така се предполагало понеже още не се водело грипен сезон  ooooh! Едната и тя е болна. Вика свичко я боли, два дена отсъства мин. седмица, но днеска дойде на работа, но още не била добре. Седи до мен и сега само се моля да не пипна и аз вируса. Мия си ръцете, мажа с дезифектант ама божа работа  Praynig

# 576
Аз изобщо не смятам да се ваксинирам , мъж ми е ваксиниран защото е с рискова професия и се надявам че няма  как да ми донесе нещо .  Аз хапвам зеленчуци и плодове в такива рекордни количества    че все си мисля че съм добре защитена за момента,мия ръце като луда,бърша с кърпички като сме на вън...въобще все съм на щрек .
кюбит...мисля точно като теб за ваксините!

мимето....много добре знам какво ти е ,майка беше тук за 6 м като се роди малката и раздялата беше много жестока ,после пак идва за по 3 м. и всеки път е много тежко,сега ще дойде за 6 м пак като се роди и  това бебче и знам какво ни очаква.....такава ни е съдбата,лек няма Tired. Ще потъжиш  и ще си поплчеш 1-2 седмици и после ще се научиш да живееш без нея !  Sad

# 577
Я чакайте да попитам нещо:
На една позната сина и почна пре К сега и ми каза че учителката му пише много забележки,все говори ,разхожда се ,закача се с другите деца,не си знаел буквичките.Почти всеки ден имал забележка от нея и моята позната ми каза че нищо не прави по въпроса,казвала му  уж но той пак не слушал,общо взето тя го взима много НЕ на сериозно ,подписвала се на забележката че е видяла и толкоз.Аз се чудя ако той продължава така дали няма у-щето да вземе по сериозни мерки.Как се процедира в такъв случай?Някой запознат ли е?

# 578
Няма нищо задължително  Peace

Clairette аз ли не съм запозната или  newsm78. До тук в годините без имунизационна карта записване в училище е невъзможно. Поне така казваха. По миналата година бяха дю за ваксина и ни предупредиха, че ако не се поставят няма да ги допуснат в у-ще.

# 579
На сестра ми професор им казал, че ако се бие противогрипна всяка година т.е. редовно помагали за укрепване на имунната система, ако се бият от време на време(през няколко години) ефекта им не бил пълен. Тя работи в болница и я ваксинираха още миналия месец, очаква се с идването на студените месеци, отново да се развихри свинският грип. Целта на ваксините не е да не боледуваш, а да изкараш грипа по-леко и да се намали опастността от усложнения Peace

Аз не съм ваксинирана последните 2 години, нали стоя вкъщи, но си донесох вирус от ваканцията, уж ми помина, но тези дни носа ми потече, кашлицата само намаля, вече 3-та седмица Tired Никога не съм имала настинка за толкова дълго, не знам дали има нещо общо с ваксините, но ми писна определено да се влача като парцал толкова време.

Хитруша, сигурна ли си, че е било втора противогрипна, на сина ми като му слагах миналата година ми казаха, че тъй като е малък разделят количеството на 2. Ние се преместихме и така и не сложихме втората половина.

Викс, надявам се да е за малко по-дълго хита с плей доу,че иначе са ми вързани ръцете. Преди време бях му дала, но бързо загуби интерес, сега мув зех една машинка, ще видим..Не знам за това дете, да не би да е с АДД?

# 580
Бенсън като му омръзне плей доу ,минаваш на лего. Simple SmileМоите с часове  се занимават с него.

# 581
Няма нищо задължително  Peace

Clairette аз ли не съм запозната или  newsm78. До тук в годините без имунизационна карта записване в училище е невъзможно. Поне така казваха. По миналата година бяха дю за ваксина и ни предупредиха, че ако не се поставят няма да ги допуснат в у-ще.

Има начин  Peace

# 582
Clairette религиозни причини, което ще е лъжа ако бях решила да го правя. Или имаш друго предвид? Любопитно ми е наистина.

# 583
Clairette религиозни причини, което ще е лъжа ако бях решила да го правя. Или имаш друго предвид? Любопитно ми е наистина.
Има и друг начин, ако искаш мога да ти пиша по-подробно на лични.

# 584
Може разбира се и без религия детето да тръгне на у-ще без ваксини,около мен поне 3 бг не си ваксинират децата,всички си ходят по учебни заведения.
Аз слагам противогрип и на мен и на децата,както и всичко останало (макар да имам в дома си човек значително пострадал от ваксина в Бг преди 30 години).

Общи условия

Активация на акаунт