НОЕМВРИйчето Калина ще е кака догодина!

• 10 531
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
Шопи, и от мен едни стиснати палци всичко да е наред!

# 16
  • софия
кога може да се включиме и ние към колажа.вече от 4-5 теми сме в вашия екип на порасналите бебоци Laughing

# 17
3 дни ни няма и сме с нова тема и нова бременлинка...Simple Smile
Вале, честито! Лека и безпроблемна бременност и прекрасно малко човече на финала  Hug
Шопче, какво става?  Praynig Praynig Всичко да е наред!

# 18
Валееее Честито!!! Не си губите времето, ей  Laughing Лека бременност и успешен финал  Hug  Hug  Hug

Шопи  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Дано всичко е наред с вас  Praynig

Ели Темата е супер, оформлението още повече  Hug

# 19
  • София
кога може да се включиме и ние към колажа.вече от 4-5 теми сме в вашия екип на порасналите бебоци Laughing

За колажа не се изисква стаж в темите, само да качиш снимка когато обявим, че ще се прави новия колаж в Албума на първа страничка  Hug За следващия се надявам да успееш.

Шопкинята хвърли бомбата и изчезна сега да си изгриза ноктите какво има Praynig  Praynig  Praynig

Мерси за пожеланията!  Hug Да си кажа честно добре че имам тест да си гледам, че никакви други симптоми нямам, ама ще дойдат надявам се аз този път рекордно в 3- седмица направих тест.

Шамс, чакаме новини от сутрешния тест, не се спотайвай Heart Eyes

# 20
ейй  шопи дано да не е това което си мисля  Praynigдано не е свързано с малкото бебче

Диданка-Варвара е на 5 км от Ахтопол ако таковаа... можете да прескочите

# 21
  • София
Шопи, стискаме палци всичко да е наред!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 22
  • Варна
Ехааа, нова тема и толкова много новини!
Вале честито! Пожелавам ти лека бременност!
Шопи надявам се да не е нищо сериозно!

На  патерици честита месечинка на Рая
                           и честит имен ден на всички Алексчета!

# 23
  • Бургас
Брей човек докато се накани да пише и вие цоп и в нова тема сте влезли, но пък новинката е СУПЕР ГОТИНА
ВАЛЕ браво за ентусиазма и упоритостта за бебче, лека бременност ти желая, пък каквото господ и мъжа ти сътворил това ще е stork-boy stork-girl
Ние тука планове кроим за Шамс пък гледай ти от къде изкокна заека, има нещо с тия столове Thinking, Валето тръгна на работа и хоп супер новинка Whistling
Оле сега прочетох, Шопи стискам палци всичко с бебчо и теб да е добре fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Снощи с моето писанче имахме емоции, един рев от 3 до 4 не можем да се успокоим, мазахме венеца с Дентинокс, че май на зъб ми мирише ама го чакам вече месец и нещо да избие. Е може ли така само чака татко и да замине и да ме прави на луда калинка Mr. Green Успях да я успокоя като я гушнах до мен на леглото, ама никак не искам да се приучва да спи с мен Naughty

# 24
Вале, страхотно! Честито! Много лека бременност и здраво бебче на финала!  Hug

Шопи, стискам палци мсичко да е наред!  Praynig

# 25
Оффф ,подмотавам се ,ама вече тръгвам .Стегнах торбата  Flutter Аз малко верно само хвърлих бомбата и изчезнах ....сори  Hug от снощи съм със зверски болки в коремчето ...оказа се ,че ми е доста скъсена шийката,непрекъснати силни контракции и незнам си какво още ....лошото било ,че ме боли в областта на белега  Tired Като вляза ще ми кажат  повече .Оказа се,че магнезия орално не помага и се налагало венозно вливане ....абе нищо неразбрах освен,че не е на добре работата....
Дано всичко мине добре ,че ще пукна без Алексче и без яснота за изхода на нещата  Sad

Вие само стискайте палци да се разминем с някоя и друга спукана вена и да си се прибирам  Praynig

# 26
  • София
СТИСКАМ МНОГО МНОГО СИЛНО ПАЛЦИ ДА ТЕ ЗАКРЕПЯТ И ДА СЕ ПРИБЕРЕШ БЪРЗО В КЪЩИ ПРИ АЛЕКСЧЕ, А МАЛКИЯ ДА КРОТУВА ОЩЕ Е РАНО ДА ИЗЛИЗА !!!!  Praynig Praynig Praynig

# 27
  • София
Ели страхотно заглавие   love001  love001  love001 Мерси за темата  newsm51

Миме  smile3518 smile3518 много се натъжих за вас. Имаш  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed от мен и спящата в момента Никол. Дано не е нищо сериозно  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Гушкам те силно!!!!

Добре де, не мога да разбера защо не иска да се храни това дете  newsm78 Така хубаво си хапваше, а сега  Shocked Дори млякото сутринта не си изпи  #Crazy Незнам....чудя се да не би да не й харесва това мляко вече. Довечера ще пробвам с друго - взех оттук някакъв нов вид Милупа, да видим. Преди малко правих супа топчета и сме застанали срещу дядо й да го гледа как яде, ама НЕ!

Аз как искам да се видя с някоя от вас вече  Blush Вчера получих покана за гости от една приятелка в Добрич, но.... малко далечко ни е, а как ми се идва. Хем нея да видя, хем колегите от Варна.... ЕЕееее Blushх, размечтах се   goodandevil

П.П.: качила съм малко тукашни снимки на Никол, ако случааааайно някой има време за убиване http://noemvri2008.snimka.bg/baby/bebe-nikol-na-mama-elleee.305325

# 28
  • Варна
ellee много е сладка Никол! Ама не е истина колко си приличате! Направо ти е одрала кожата  Laughing

# 29
Мими, стискам много силно палци да се закрепят нещата и да се прибираш при Алексче  Hug

Вале, за мен не четеш - снощи правих тест и нищо. М. още няма, ама нали кърмя, може пък да е решил да ме пропусне този месец  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт