НОЕМВРИйчето Калина ще е кака догодина!

• 10 632
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
  • София
ellee много е сладка Никол! Ама не е истина колко си приличате! Направо ти е одрала кожата  Laughing

Благодаря   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Откога чаках някой напълно непознат да ми го каже  newsm62 Имаш една почерпка от мене Simple Smile

# 31
  • Бургас
Шопи не се помотвай ми бързо бягай да се оправяте с бебчо по бързо и да се прибирате при Алексчето.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed стискам палци да сте добре  love001

elleee - голяма сладурка Никол с това кукуригу на главата Hug

# 32
  • София
Здравейте момичетаааааааааааа!!!!!!!!!!!!

Абе бива ли такива работи? Колко ме нямаше, а вие... направо докато изчета и вляза в крак...

Мимко, не се притеснявай! Стискам палци!!! Всичко ще бъде наред! Само мисли позитивно!

Вале, браво бе!!! Да ти се не надява човек?!?  Joy Хубава новинка!

На всички други - болните да оздравяват бързо, на месечинките, именяците и другите поводи - честито!!!

Ние май се завърнахме вече, не мисля скоро да се веем по пътищата. Сега ви оставям и да пооправя малко, че... колко пране и чистене, че и готвене ме чака... ама така е то - почивката винаги излиза през носа. Хубавото е, че остават приятните спомени и емоции.

Ето малко снимки, който има време да гледа... http://picasaweb.google.bg/alexvelster/2009#

ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ МАЦКИ!!!

# 33
Здравейте,
Вале, честито и от мен желая ти лека и безгрижна бременност.  Hug
Миме, дано бързо да се оправят нещата и да се прибереш вкъщи  fingerscrossed fingerscrossed
Елле, Никол е една малка сладурана, ако знаеш как чакам и на Борислава да и израсне достатъчно косичка, че да и правя такива сладки опашки, ама не всички ме питат: ".... момченце е нали?"
Ние сме добре, въпреки че не съм писала отдавна, защото имахме технически проблем с компа, а и ремонт правихме и нямаше много време.
Нямаме още зъби и положението е ужасно, всичко се пъха в устата, мрънка, не иска да яде и понякога ми идва да се обеся. Пак съм пропуснала колажа, но наистина е много хубав.

# 34
Най-сетне да се доредя до форума.

Шопи, стискам палци скоро и благополучно да се връщате вкъщи!  Praynig

Вале, чудесна новина! Много се радвам!  Grinning

Ели, благодаря за комплимента!   bouquet Много се радвам, че се запознахме с теб и Анитка! Вие също сте страхотни мама и бебе!

Момичета, напоследък често се сещам за Лора. Днес си позволих да вляза в профила й и видях, че последно е писала, когато Емили се разболя. Надявам се, че всичко с тях е наред. Някой има ли новини от нея?

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 15:49 от utro77

# 35
Миме Бързо да се нормализират нещата и да се прибирате вкъщи и всичко да е нормално ка успешния финал  Praynig

Мая Мерси за разясненията за кошарата. Ще поумуваме още малко, пък дано улучим  Peace

Елее, Алеск Бебоците ви са големи сладурковци. Пу-Пу

# 36
  • Варна
Вале, между другото, като каза, че таткото още асимилира новината, се сетих за един пост от темата за мунята  Joy

Момичета, от вчера не спирам да се смея с вас  hahaha страхотни истории. Цял ден вчера цвилих и се държах за корема  Joy

Ето една от мен:

Подреждам гардероба и в една чанта намирам теста за бремнност с двете чертички. Умилявам се и припкам при милото с теста в ръка и му викам "Виж, виж!". Той, както дъвчеше нещо, се задави, взе да кашля, зачерви се, изцъкли се  Shocked. Мисля си "Леле как не съм разбрала, че е толкова чувствителен?!" и му викам "Ах, колко хубаво, че се развълнува при такъв мил спомен!", а той изхриптя - "Какъв ти спомен, помислих, че е от сега".

Да ви поразвеселя малко  hahaha  hahaha  hahaha

# 37
Шопче много стиснати палци мила.Юнака да си седи на топло.

Чета аз и гледам, че бая хора са се появили.Явно само попрочитат и не пишат.

За Лорчето-писа ми, че все още прави инхалации на Емили.Явно нещата наистина са сериозни.Иначе са били и в България, но за малко и не й е останало време да се обади.(дано не се сърди, че така клюкарствам  Embarassed)

А нас с Иринка как ни наваля днес  #Cussing out Уж нямаше да вали днес по морето пък то....

# 38
  • София
Подреждам гардероба и в една чанта намирам теста за бремнност с двете чертички. Умилявам се и припкам при милото с теста в ръка и му викам "Виж, виж!". Той, както дъвчеше нещо, се задави, взе да кашля, зачерви се, изцъкли се  Shocked. Мисля си "Леле как не съм разбрала, че е толкова чувствителен?!" и му викам "Ах, колко хубаво, че се развълнува при такъв мил спомен!", а той изхриптя - "Какъв ти спомен, помислих, че е от сега".

хаха, това ме разби, ще прибера сегашния тест да видим татето догодина как ще погледне на въпроса за ново попълнение в семейният отбор.  Joy

# 39
Да ви кажа да не се шашкате поне за сега  Rolling Eyes Спазарих се да си лежа в къщи ,до следващата криза(тогава няма да ми се размине).Смениха ми хаповете и ...бе дано да не ме заболи пак така  Praynig Хубавото е ,че нали живеч до ТК ,та имаше шанс за дезертьорство  Mr. Green ...но не ми дават да си гушкам Алексче  baby_neutral...Бе нищо не направих направо си ме сви шубето и както се влачех до там ,така пред кабинета (и аз като децата)и всичко ми  мина .Та не решихме проблема ...само отложих неизбежното  ooooh!  Голям съм ЧУК

Еле ,бе да намачкаш Никол от нас  Hug Голям сладур

# 40
А нас с Иринка как ни наваля днес  #Cussing out Уж нямаше да вали днес по морето пък то....
И нас, и нас Simple Smile То от големите ми планове днес - все нещо ще се скапе Simple Smile Голям съм карък #2gunfire

# 41
  • Попово
цък набързо, до после  Hug

# 42
  • София
Еле ,бе да намачкаш Никол от нас  Hug Голям сладур

Мачкам я  smile3532

А ти си почивай повечко  Hug Важнотот е, че ще си край Алекс, а не да се сдухваш в болницата.  Peace

# 43
Здравейте и от нас!!!!
Шопче, много да почиваш, пък ние ще дойдем с мойте мъже да гушкаме снахата!!!!!

Вале, супеееер новинаааа newsm44 newsm44 newsm44!!!!Дано всичко е ОК и щъркелчето да ти донесе мъжленце та да ви е шарено вкъщи!!!!

А ние от вчера сме християнчета, но не съм качила снимчици още,малко по-късно!!!

Шамсииии, айде казвай де какво става с този тест изгризах си ноктите от чакане Embarassed

# 44
Шопче подкрепям Ели-да лежиш сега повечко ( не да чистиш )
Мартушка честити християнчета, чакам с нетърпение снимките.А сватята уж отрицателен бил теста за сега.Ама аз имам един такъв на 1.03.2008г. а на 7-ми беше вече друго нещо  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт