НОЕМВРИйчето Калина ще е кака догодина!

• 10 333
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Мартушо, пу да не им е уруки! Страхотни сладури. И как са се разпределили- единият на мама, другият на тати се метнал. Много са порастнали.

# 61
  • София
Мартушо, пу да не им е уруки! Страхотни сладури. И как са се разпределили- единият на мама, другият на тати се метнал. Много са порастнали.
И то май кой на който е кръстен на него прилича, ако не се лъжа Simple Smile

Мартушке страхотни сте всички  Hug А пък ти  smile3521 и аз като Диди благородно ти завиждам!

# 62
  • София
И аз видях снимките, много сте готини! Ама мам е..... Мартуша, нямам думи! Завидях ти благородно  Embarassed

Мимко, лягай да пазиш кревата, че  Naughty !!!

Айде мацки, изчезвам да оправям домочадието, пък утре на чисто повечко!  Hug   Hug    Hug    Hug  

# 63
  • София
Шопче - да се пазиш! Стискам палци да закрепите положението!
Вале - честито! И ти да се пазиш!

аз съм без комп. така че съм само за малко, но изчетох назад, то такива новини, трябваше да ги проследя от самото начало (клюкарка!)

# 64
Един бърз отчет и от мен и да си лягаме, че снощи Марти такъв номер ми врътна, като се ококори в 01.30 та до 3.30 обикаля "криватя"
пууули се в тъмното приказва си, изпили ми нервите, не за друго но ме е страх да не си удари главата. Вие с обиколници ли сте и не ги ли дърпат малчуганите, за сега ограждам с възглавници, ама ще дойде момент в който ще стъпи върху тях и ще се метне през борда.
Алекс и ти да не ми се смееш, днес пак сложихме Марти на гърнето за около 1 мин. се задържа, ама викнах и тати му белким го залисаме да постои повече, та двамата  клекнахме срещу него, единия вика "пиш пиш" другия се напъваше  Joy в крайна сметка детето си стана от гърнете и забегна да пълзи гол, изобщо не ни отрази. Вече и реклами не гледа, почна да се изправя по стените и явно се чувства по-самостоятелен и не му се стои хич на едно място, нито паяка признава, нито бънджито.
Шопиии  Hug да си почиваш и пазиш бебчо на топло.
Лека нощ на всички.

# 65
Добро утро!
 Мен сън не ме хваща нещо  #Cussing out Въртя се от 01:00 ч и вече ми омръзна  Whistling

За разлика от бебка. тази нощ не се буди в 3:00 за цоката. Чак в 5:30 я накърмих. Дано не е инцидентно  Praynig

И аз немога да разгледам снимките на Мартуша  Confused Явно ще трябва да се регистрирам в прословутия фейсбук  Rolling Eyes

Ние проблеми със седенето на гърнето нямаме, но трябва да се научим защо сядаме  Mr. Green Вчера като почна да се напъва, махнах бързо памперса и бум на гърнето. Поседя, поседя, но вместо да се изака, се изпишка  ooooh! Е, пак е нещо ,де  Laughing

Шопи
, дано си останете вкъщи до края на бременността. Почивай повече и се пази  Hug

# 66
 smile3507
Аз докато се включа и то стана утре.  smile3516

Вита, честит имен ден на Али(на големи патерици)! Забравихме те, но то е така като се скатаваш и не черпиш  smile3534 Да ти е жива и здрава момата! Hug
Алекса, честит имен ден и на теб (на големи патерици)! С пожелания да уредиш Крис със сестричка!  Hug

Диди, Сиска, мерси за отговорите!  Hug
Диди, тук Либеро не знам дали има.  Thinking Аз започнах с памперс и понеже ми харесаха не съм опитвала други. Замислих се, че и на Борко са му дълбоки и в талията не стоят както трябва, но за мен е важно да не изпускат. Разгледах как са номерата в България, но няма нищо общо с тукашните.  Crazy
Диди, приятна почивка  Hug  grinning039

Бубе, нещо да не сме те разлютили newsm78 ? Беше ни поизоставила.  Thinking Sad

Тофи, аз обиколника още не съм го махнала. Той го ползва за игра.  ooooh! Аз го връзвам, той го развързва и така ...  Crazy Възглавници ме е страх да ползвам, че ще се катери по тях.

Мими, да пазиш момъка!  fingerscrossed 
Naughty  typeuu 1ironing 1dishes newsm71smile3513 smile3524

Елиsmile3525 newsm51 за темата и заглавието!

Марожинка, как не ти се спи?  Shocked На мен от 9 месеца все ми се спи. Embarassed Mr. Green

Валя, ти сега като се запишеш при майския отбор да не ни забравиш?  Thinking
За  twin_neutral бях чела че двуяйчните се предават по женска линия, а еднояйчните ... hahaha Twisted Evil може на всеки да се паднат.
Мартуша да каже  Mr. Green тя има опит.  newsm05

# 67
smile3507

Марожинка, как не ти се спи?  Shocked На мен от 9 месеца все ми се спи. Embarassed Mr. Green

Май точно от неспането и умората започва да не ми се спи  Tired Нали, знаеш как в един момент се обръщат нещата  Whistling Засега съм свежа, но довечера сигурно ще заспя преди Рая  Laughing

Лек и усмихнат ден  Hug

# 68
  • София
Добро утро малки и големи усмивки !!

Аз отдавна махнах на Калина обиколниците, така и така вече работа не вършат само се оплиташе в тях. Е чува се отвреме на време дум, но си мисля че сама се научи. Преди време четох една статия че вестибуларният апарат и нервните окончания не са завършени при раждането на бебето и се доразвиват като при всяко претъркулване в началото после изправяне регистрират и се учат след което вече подават познати сигнали и детето все по-лесно прави едно движение след някоклко повтаряния. По същия начин се учи и от околната среда.
Много рано дръпнах лекцията, я по-добре по едно кафенце

и една закуска в леглото

Юле, абе аз се записах при майските мами ама май само ще фигурирам там. Тук ще си стоя, пък хлапето ще го пишем Майско ноемврийче  Mr. Green

# 69
Добро утро!

Тази сутрин и аз в редиците на ранобудните Grinning

И аз нещо не мога да видя снимките на Мартуша  newsm78 вие как го направихте newsm78

И от мен ще има малко снимки ама само да намеря време да ги кача.

Вале ако кача снимка на Ивко в албума за колажа ще може ли и него да го накиприш при другите сладури Flutter

# 70
Добро утро!
Днес е Симеонов ден. Честито на всички именници! Да са живи и здрави!

Почерпете се за здравето на Симона

Марожинка и аз съм така със спането - когато съм прекалено уморена не мога да спя. А от умората пък вдигам кръвно... И става една... Омагьосан кръг.  Cry

# 71
  • София
Хайде, за да не кажете че съм лоша, а и без това в колажа има обидно малко снимки при положение, че на първа страница се кипрят изписани 150 бебока. Да направим така:
Всички, които искат да ги добавям да сложат снимки в албума.
Условието е да съберете минимум 20 снимки, за да мога да направя трета част на колажа, без да преработвам целия файл.

Честит имен ден на Симона! Да ти е жива и здрава сладураната  Hug

# 72
Ха честит имен ден на празнуващите! Да са живи и здрави! Сега погледнах на 1ва стр.- ми те много бе- Симона на Мила78, Симона на Утро, Симона на LLCool J, Симеон на Лайтблу, Симеон на Верич (някой знае ли какво става с тях?), Симеон на Мимето-mms, Симеон на Мариана-m

# 73
  • София
Добро утро и от мен!!!
Честит имен ден на празнуващите!!!

За mimeto_mss знам че подготвя дипломна работа, че поизостана с нея (аз и тя бяхме в един курс в университета, но тя не сколаса с дипломната)...

За обиколниците - нашите си стоят, дърпа ги от време на време, чува се и при нас туп понякога, има и  Cry понякога, но и аз не се впрягам, всеки ден е по-добре. Нощем ако се събудя случайно поглеждам и позамятам завивката, но иначе изобщо не си давам труд да го нагласям или оправям, че той се върти непрекъснато, това значи че трябва да дежуря цялата нощ!!!  #Crazy Да се оправя, да не е малък  Crossing Arms  Joy за по-хладните и студени дни прибягвам до спален чувал и така...  Ако съм научила нещо от досегашния си опит, то е че и аз съм човек и никой освен мен няма да даде на МЕН да почивам или да се поглезя... затова сама си го осигурявам, като се опитвам да не робувам на никого, дори и на децата.

Ама и аз пък една лекция дръпнах...  Rolling Eyes   Embarassed   Peace сори!!!!   bouquet

ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ!!!

P.S. Ние излизаме на разходка, до после...

# 74
  • Варна
И аз да се запиша от ранобудните днес  Laughing Майка ми я пуснах в отпуска, че ми стана неудобно- от 3 седмици не съм ставала сутрин  Embarassed Тя пък промоционално се събуди чак в 8 тази сутрин  Mr. Green
обиколниците мойта мома ги разнищи много отдавна, така че се лишихме от тях.
alexvelster лекция, лекция ама си много права  Peace

Честит имен ден на мнооогото именници днес! Да са живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт