НОЕМВРИйчето Калина ще е кака догодина!

• 10 633
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Аз ще сложа една снимка на Косето, само да ми дадеш Вале, линк, където да кача снимката, че нещо съвсем съм забравила къде го правехме Embarassed

Шопи, да се пазиш, това е най-важното сега Simple Smile

Обиколниците ги махнах много отдавна, защото Косето ги дърпаше много. Бумка главата в леглото, чува се едно - дум, дум, дум,  но явно не го боли, защото не се сърди Laughing  Иначе и аз въобще не му се кахъря за завиването, от каката съм установила, че когато им е студено на бебетата, хич и не се опитват да си ритат завивките Wink

А мойто диване напълно отказва да си спи в леглото Crossing Arms Направо вече не знам какво да го правя, как се намърда на спалнята просто не разбрах Laughing Преди поне спеше на обяд в леглото си, ама вече и през деня не ще. Е, сега го сложих, ама чак след като заспа Close

На всички, които имат празник - честит имен ден!  bouquet

# 76

Юле, абе аз се записах при майските мами ама май само ще фигурирам там. Тук ще си стоя, пък хлапето ще го пишем Майско ноемврийче  Mr. Green

хахх и аз така ...януаркуи вместо да си спретнат едим хубав кокошарник ,са го превърнали в некакъв осарник  Twisted Evil.Вече имаше около 5или 6 скандала  #Crazy

Верича са добре .Тя няма време за форума  Confused с тия нейните 3ма юнаци  ooooh!

Бреййй ,че сте ме скастрили ..пък аз съм си спяла сладко ,сладко  Mr. Green то и милото не ми пуска аванта ..та ме изгони веднага след поста  smile3513

Честити малки и големи именяци  Hug

# 77
За всички, които искат да качат снимки на мъниците.На първа страничка пише "Албим за колажа"-щракате отгоре и готово. Peace

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 11:27 от tsvetkova_elica

# 78
Честито  на всички именници, да са здрави и послушни!

Утро newsm51 честито ти именничка, да спинка и папка повече!

# 79
Честито на всички с повод за празник днес!

От снощи се опитвам да сложа снимки на Яна в албума и и в албума за колажа. Качвам, качвам и накрая снимките ги няма.
Юле, не съм люта, ами съм заета. Това е причината. За съжаление не ми остава и много време за Янулата, но се надявам да успея да се организирам и да си създам по-щадящ режим, за да не я ощетявам.

# 80
  • софия
и ние вече сме на 10 месеца.опити имаме да ходим но се държим за ръчичка и клякаме да пипаме всичко по земята - камъчета,листенца и .....всичко в устата.иначе много бързаме и сме като патета. Laughing

# 81
  • София
 Честито на всички бременелки да са ви живи и здрави дечицата  Hug

# 82
  • Бургас
честито на Симонка на Утро, на всички Симеоновци и да не забраавим Мартиновците Hug
ююююю( това е нейно писане) толкоз засега че мойта ми е в скута и бърза и тя да напише нещо Mr. Green

# 83
Момичета ако имате проблеми със снимка.бг изпратете ми снимките на valcheva_elica@abv.bg
Аз ще ги изпратя на Валето. Ако ви е по-лесно и на Скайп може- там се подвизавам като matros.valcheva  Mr. Green

# 84
Привет и от нас с   Мити.

# 85
там се подвизавам като matros.valcheva  Mr. Green

Моля да се смени с полковник, вследствие даденото от мен повишение в чин  Mr. Green Аз генерал ли съм или лукова глава  Mr. Green

EFN newsm68 newsm44 smile3521  love001

А сега историята: след като ми се потрошават всички нерви, успявам да се преборя да пусна кръвен тест. Казаха ми , че резултатите щели да излязат утре. С 300 зора ги карам да са готови за тази вечер 19 ч. В 18 и 45 звъня, още не са готови резултатите и ми казват да звънна след 10 мин. А то баш през тези 10 минути взе, че ми дойде  Mr. Green Да беше дошло няколко часа по-рано, щеше да ми спести 20 евро  Mr. Green

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 20:05 от Шамс

# 86
привет и от нас с Васето!Честито на всички именници и празнуващи да сте живи и здрави   bouquet Ние сме добре вчера бяхме на лекар да видим дали се е излекувал мъника,добре е.Даже се разминахме и без температура.Малкия заспа татито е до 10 часаа на работа а аз отивам да си сипя чаша винце и черпя всички вас.Мацки днес случайно надникнах в темата на бъдещите ноемвриики и видях че вече имат 1 бебче,но доколкото разбрах е в кувиоз иначе е добре мъника.Да и е живо и здраво на майчето и скоро да се оправи да се гушнат.

# 87
 smile3507
Момъка се върна към стария режим със стотина събуждания на нощ.  #Cussing out

Утро, честит имен ден на момата! Да е много послушна!  Hug
Честит имен ден и на останалите празнуващи!   ura

Шамс, казах ти аз  EFNCrossing Arms но като слушаш сватята  smile3534

# 88

Шамс, казах ти аз  EFNCrossing Arms но като слушаш сватята  smile3534

Айде пак сватята виновна  Naughty Ми какво да направя като искам повече бебчета  Laughing
Вие какво мислите, ако не ми тежаха 30 кила от първата бременност, до сега да съм се отчела подобаващо с  EFP М/у другото аз все още съм навита на близнаци  Embarassed

Свате отивам да поправя нередността с чиновете.Генералско нареждане не се подминава току-така.  Mr. Green

# 89
  • София
 ех и аз не познах за Шамс, но като гледам доволните усмивки, които е наредила май така е трябвало  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт