Имам една съседка, която трябва да ражда и преди малко я видях през прозореца, тръгваха за болницата
. Как ми се разтупка сърцето, ех спомени
....
. Как ми се разтупка сърцето, ех спомени
....
Ами вземи си още един, поне да не ти се въртят такива мисли в главата. То и аз така, всичко трябва да ми е проверено по няколко пъти, иначе се притеснявам.
, не че е нещо ново, ама взеха да ме хващат лудите. Сега ми изписаха едни хапове, които немога да ги намеря в кварталните аптеки. Днес ще пращам мъж ми да ги търси. Цикъла ми е станал ужасен, не идва редовно, или закъснява, или по-рано, тоя проблем не съм го имала преди. Изписаха ми и противозачатъчни, добрия стар Фемоден като за начало.
Мисля да го почвам, че много се изнервям с тоя цикъл.
Вале стия чашки не можеш ме вдигна.Трябва ми цяла цистерна кафе.Анита две вечери не ме оставя да спя, не знам какво става.

Вале стия чашки не можеш ме вдигна.Трябва ми цяла цистерна кафе.Анита две вечери не ме оставя да спя, не знам какво става.

Вчера Калина ме разби. Заспа си нормално в 9 и аз таман се натъкмих да си лягам и тя се събуди и се разрева. Детето точи сополи, не може да диша и до 5 сутринта съм спала 2 часа на по 15 минути. Пръсна капки след 10 минутна борба че не дава да пипам носа, завия я и точно се унеса и тя се стресне и пак. Коконата заспа в 6 сутринта и спа до 8 като пън. Да се оправя нослето, че ми е жал как хърка а и диша през устата, и предницата на блузката й след 10 минути е вир вода
нещо е лепнала.
Положението е ясно- бременно! Неизлечимо болна си за цели 9 месеца- наедряване в коремната област 
ние вече сме Християнчета
много празници ,много поводи ужас напоследък всичко се насъбра наведнъж ето качих малко снимки http://noemvri2008.snimka.bg/children/simona-na-mama-mila.311985 ама ако не ви се отвори като линк копирайте в итернет браузъра че нещо с тези линкове не мога да се справя ,
довечера ще пиша повече , че малкото зверче няма търпение за разходка ,целувки от нас
Сутринта с нея на ръце скокнах за мляко ама то шило в торба стои ли щях да я изпусна. Зимната количка така съм я опаковала че ми е жал да разваждам, пък и тя си тежи. Сега ще видим дали ни става още кенгуруто да си напазаруваме набързо.