НОЕМВРИйчето Калина ще е кака догодина!

• 10 633
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Алергия ми направи от "Humana" с банан и череша и "Milasan" - пшенично-млечна каша "Кекс"! Марти е ял и сурови череши (пасирани) - не е имал проблем! На "Милупа" яде един път пшенична каша (в съклена чаша) и нямаше проблем никакъв, ама хич не я хареса, попара, пюрета с извара, бисквитки на "Чичи бебе" в които има яйца и мляко и са със глутен давам - няма проблем... . Тази купичка не смея да я изварявам, но разбира се , че я мия с гореща вода и сапун, изварявам водата за кашата... но ако има нещо в сместа, която са използвали за "гледжосване" (дано така да се пише думата), което е летливо и дразнещо, а и при миеунето с топла вода е възможно да се провокира отделянето му... , а все-пак децата реагират на минимални концентрации, като  е напълно възможно купичката да е предназначена само за декорация, но тук никой не го споменава това нещо... ! Незнам... ще видя, след 2-3 дни като дам пак каша и сменя купата какво ще стане... ! А обрива го получава примерно на 10-тата - 15 тата минута от започване на храненето... Кофти работа, но поне минава за около час, час и половина... Днес го снимах и ще го покажа на педка в понеделник! Дано да не е алергия към някоя съставка!

# 181
  • София
Здравейте мацки! Аз се доредих до компа най-после... Цяла сутрин търча по задачки, че нали баткото ни е гимназист...  #Crazy   Tired   Close  

Мила, много са ви готини снимките! Да ви е живо и здраво християнчето!   bouquet

Вале, как е сладурката? Още ли е с температура? Какви са другите симптоми?

За снимки на Ели..  hahaha и аз бих погледнала с удоволствие  Joy  Аз още не бързам да се връщам на работа, сега мисля да използвам времето дето ще съм в къщи да изкарам една магистратура, пък след това ще видим...

Толкова от мен засега, че да обърна внимание и на каката, да я видя колко е прочела от "Алиса..." , че и дребоса ще се събуди всеки момент и ще ревне гладен. Чета че давате малки количества харни - Дани на едно ядене си изяжда между 200 и 250 грама от съответната манджа, без значение какво е - супа, пюре, каша, десерт, плодове и т.н.

Hug

DeeDee76, възможно е партидата от кашите да не е наред нещо. На мен ми се е случвало да се обрина и да реагирам с алергии на доказани козметични марки при това купени от реномирани магазини... Дано да не е към някоя съставка наистина. Но пробвай да му дадеш "Слънчо" - при нас не са регистрирани проблеми, даже няма и ограничение в приемането   Joy (имам предвид че много ги харесва).

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 17:41 от alexvelster

# 182
  • София
DeeDee76, Косето нали е постоянно с обриви и много страхливо му въвеждам разни нови храни. Каши яде само на Хумана и Милупа и досега проблем не сме имали. Просто не вярвам да е от кашата. Ето примерно като дадох един единствен път Слънчо и детето се изприщи, че даже и повърна.

# 183
  • Варна
Алекс блазе ти. Габи от вчера пак отказва пюретата и кашите, въпреки че вече и давам само тези, които обича... ooooh!

# 184

Елито, що да бягат да не прихванат ли  Mr. Green

При нас се получи малко като с на сватята стола Joy Като казах аз, че ще се женя и един колега взе, че се ожени на същата дата и вече имат дете;друг колега му забременя приятелката, че набързо спретнаха сватба, а съвсем скоро и една лейтенантка ми се похвали, че е бременна;края на юли месец жената на шефа роди.........

И сега ме гонят като ида с Анита, че било заразно  Crazy

Анита също изяжда 200-250 гр.Те лелките в нашата кухня пълнят бурканчетата догоре и тя за да не ги обиди хапва всичко  Laughing

# 185
  • София

Елито, що да бягат да не прихванат ли  Mr. Green

При нас се получи малко като с на сватята стола Joy Като казах аз, че ще се женя и един колега взе, че се ожени на същата дата и вече имат дете;друг колега му забременя приятелката, че набързо спретнаха сватба, а съвсем скоро и една лейтенантка ми се похвали, че е бременна;края на юли месец жената на шефа роди.........

И сега ме гонят като ида с Анита, че било заразно  Crazy

Е, че какво се притесняваш тогава. Ще си направите ясла в поделението за малки матросчета  Mr. Green

# 186
 kaffeetrmker_2

Вчера водихме момъка на рожден ден.  Crazy  Добре се представи, имаше толкова много нови пакости  smile3508

Валя, Дидиfingerscrossed дечицата да са пак във форма.

Марожинка,   EmbarassedHug не съм си и помислила да те  gydi

Ели, сложи и мен в списъка  smile3509 breastfeeding ...  Mr. Green Popcorn

# 187
Хайде и аз да попиша.Ние имаме уокър от месец,напоследък е много използван.Откакто се научи да пълзи и да се изправя е някакъв ад за мен и вече има рана на челото.

# 188
  • София
На мойто чаве му спадна температурата, хапна и сега дивее. Няма приспиване. Някой да сподели ако си спомня парацетамола колко време има ефект? Сложих свещичката в 6 свали я за половин час и още няма Т. Не ми се звъни на майка че звънях хиляда пъти и накрая жената в 8 часа се беше спретнала да идва ама я разубезих, че Сашо се прибира и ако има нещо притеснително ще ни докара веднага.

# 189
  • София
Валя мисля, че четири часа беше действието. Hug

# 190
 Добър Вечер Милички !!   Hug
Оххх Вале това много кофти с температурата  Sad дано да не вдигате повече . Тя и моята поддържа една такава никаква през интервал време от 37,1 до 37,5 ама аз го отдавам на зъби защото нямаме още нито един зъб , а изпадаме в нервни зъбни кризи на периоди и винаги си викам е хайде дано този път да пробие ама НЪЦ !!! нищо !!  Sad ей така си я караме ..... беззъба баба   Crossing Arms
За прохождането и лазенето също много зле не и  се бърза на Госпожицата ама никак даже ,след голям спор с баща и отскоро  я сложих в проходилка та се научи да стъпва и да прави стъпки ,олекна ми имах чувството ,че не си усеща крачетата ама съм грешила  Embarassed Blush сега както се казва step by step  напред   Joy Joy Joy

# 191
Мила, няма да и се притесняваш на малката кукла- скоро ще затича и зъби ще изкара...Hug
Между другото- страхотни снимки  Heart Eyes
В този ред на мисли- гледам снимки от кръщенетата и децата са с памперси. Не трябва ли да се махат, или зависи от това къде е ритуала?  newsm78
Питам, защото се чудя и за племенника ми-  той няма да позволи да бъде съблечен пред хората,  защото го е срам (на 2 и половина е)- горкото дете така си крие атрибута, че вече не ходи никъде без майка си, тъй като само тя има честта да го изпишква. Та сестра ми чака да му дойде друг акъл, за да може да го кръсти. Ама ако не се налага да е чисто гол  Thinking

# 192
  • София
Диди, и аз това щях да питам че видях няколко бебета така с памперса в купела. Може би защото им топят само крачетата а не целите във водата.
Хм срамът не се ли появява по-късно??? имам някакъв спомен че до 3,4 г сме били винаги голи по плажа и всички други деца на тази възраст ама за срам нямам спомен  Mr. Green
Мила,спокойно ще ги изкара зъбите, една колежка не ми вярваше че Калина има зъби защото нейната изкарала първо зъбче на годинка.  Peace Симона, наистина може да поддържа Т заради зъбките ако пробиват повече, ама моята си я вдигна стабилно до 38,1 и като зачерви бузите и няма спирне на едно място. А ти недей да зориш детето с ходене, то ще му дойде времето.

# 193
Диди ами да ти кажа май зависи къде е кръщенето и какво ще каже свещенника ,нашия ми предложи ако искам да не я събличам  ама аз не ще я съблека как така ? А тя се разрева като магаре ,много се изплаши от попа ,от неговата дълга брада ,като я докосна по гърба и просто пощуря  Laughing  Laughing милата наистина много се изплаши само в мен се гушеше през цялото време ..... ама хубав празник се получи в крайна сметка тъй като почерпката беше на нашата вила и там много се успокои ,затрупаха я с играчки а навън много се кефеше по полянките

# 194
Вале ,потапят им само краченцата аз затова не и махнах пампито  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт