НОЕМВРИйчето Калина ще е кака догодина!

• 10 334
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, мами!  Hug
Приемате ли още една ноемврийска мама към вашата групичка?
 newsm51

# 196
  • Бургас
 Desire^ welcome  - винаги има място за още една ноемврийска мама! Само остави повече данни  - име на ноемврийчето, термин, дата на раждане, кг. - всичко, което виждаш на 1-ва страница, за да може Цветковата да ви впише в началото на темата! Hug

# 197
Привет на новата мама!
Аз, такова, вижте в колко часа пиша  Rolling Eyes... Имам ново двайсет, ама да не ми се смеете  Embarassed Току-що излизам от кошарата   hahaha Снощи го пробвах тоя номер, че иначе откакто я смъкнахме на третото ниво и ми е много трудно да оставям Рая да спи без да ме усети- идва ми доста ниско. Та сега като я усетих, че се размърда само сложих една възгланвица, наместих дребната по дължина на леглото и се вмъкнах до нея. Тя си посука малко без да отваря очи и си продължи съня. Иначе като я вдигам и я вземам на нашето легло и после я връщам в нейното, колкото и да внимавам, понякога ме усеща и се разсънва, и аз полудявам, защото ми се спи, а тя ми се пули насреща и мрънка, ама засега това ми е новия начин. Дано действа докато има нужда, че после не знам какво ще мисля.
Айде лек ден на всички! 

# 198
Добро утро!

Диди
 Joy Вдигна ми настроението за цял ден  Laughing Какво да се прави, щом се налага и в кошари ще спим  Hug Аз сега се смея, ама като ни докарат новата кошарка тия дни и нищо чудно и аз да се мятам първите нощи там, докато почне да спи сама  Laughing

Desire^ Добре дошла!  Hug

Мила Малката е много, много сладка  Heart Eyes

Лек ден!

# 199
  • София
Добро утро!!!Днес с триста зора, няколко прекъсвания за среднощни игри поспахме до 8 и половина. Ех, че хубаво.  Crazy
Имам няколко минути, че звяра гледа по-по-най. Wink
Аз да ви кажа вчера Криси как нарочно ми бягаше лазейки по спалнята, щях да падна от смях. А той голичък, смеещ се бяга.  Joy
Диди да ти кажа и аз съм лягала в кошарата веднъж. Много беше удобна да ти кажа Laughing, ама ми забраниха, че съм щяла да я счупя.
Мила и госпожицата, и ти сте много хубави!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 200
Диди, с такова признание няма как да не ти се посмеем  Mr. Green Идеята е добра, и аз бих се пробвала, ама какъвто съм кит, надали кошарката ще издържи  Mr. Green Ще вземе да се рушне и отиде та са не видя, неизползвана ще си замине (сега само за складиране на дрехи за гладене я ползваме).

Дезире, добре дошла   bouquet

Мила, чудни снимки  Hug

Като сме заговорили за неволи със спането, тази сутрин къмто 5 ч. нашто тати решава да се престраши и да си легне при нас (от студ, не за друго). Е нямаше такова въртене, сумтене, тежко дишане и т.н. Мале как се изнервих, ама не мога да му кажа - стига си дишал  Mr. Green Тъкмо вече се видях в чудо и Фафи и той почна да се върти и да примрънква, търсещ сукане и да рита завивката, че му станало топло (а той отвива и спящите до него - грижи се да не се претоплим  Mr. Green Та баща му скоропостижно се изнесе - пречели сме му да спи  hahaha Joy

# 201
само на бързо

вчера бяхме на консултация. 8.900 и 74
манекен ще става детето хич не му се пълнее.Говорихме си за Вигантола и педка каза да почна да му давам чак октомври и до декември да го спирам окончатено.

отиваме на разходка и после ще пиша повече

# 202
  • София
Добро утро и от мен! Това с кошарата съм го правил с каката, че беше много вреслива, та те разбирам, но пак си е смешно (особено ако се видиш отстрани как се измъкваш хем да не събудиш детето, хем да не паднеш...  hahaha

Desire^, добре дошла и от мен, въпреки че и аз съм от съвсем скоро, ама мацките са готини и е много приятно. Има с кой да поговориш, да споделиш...

Вале, как е малката Калинка? Поразмина ли?

от мен ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ!!!

# 203
  • Варна
Добро утрооо   love001

Desire^  добре дошла! Чакаме повече инфо за бебчо Simple Smile

Диди  Joy ама как се събра бе жена? Каква ти е кошарата? Нашата хем е голяма, пак не мога да се събера дано не ми се налага, де

ИИИИИИииии сега да ви почерпя, че с мойто мило днес правим 3 годинки откакто сме заедно

Празнувахме вчера и познайте какво ми подари годежно пръстенче  Laughing  Heart Eyes

# 204
Благодаря ви за посрещането!  bouquet
Ето и малко повече за нас: моето бебче се казва Константин, роден е на 27.11 (термин 27.11) Simple Smile  с мерки 3350 гр и 52 см.
Като ви чета се поуспокоих малко - тази нощ сигурно хапва на 3 пъти, игра още толкова и сега заспа. Умирам за сън, ама като знам че времето когато спинка си е "моето" време как да легна и аз. От зъби ли, от какво не иска да спи и това е. Поне не плаче де, само се изправя в кошарата и започва да ни вика да ставаме  smile3514

# 205
Ето го и моето съкровище  Laughing

# 206
  • София
Добро утро!

Диди, точно четях темата за муньовците и видях твоя пост та си помислих да не съм сбъркала темите  hahaha Joy и   bouquet за постижението.
Дезире, добре дошла! Малкият е голям сладур!

Мойта мома е пушка! Няма Т, носът вече не й пречи и беснее от сутринта. Паркирах я на бънджито за малко и се обличме че сме на рожден ден на племеницата!

Сикрет, Честит годежен пръстен  Hug Имаше ли церемония по подаряването?? 

Слънчев ден на всички!  Hug

# 207
  • София
Здравейте и от нас  Hug

Валя браво на любимката Калина  Heart Eyes

Дезире  wavey Малкия е страхотен, има супер яки трапчинки  Blush

Сикрет само незнам защо си го написала с тоооооолкова мънички буквички Simple Smile Честито, да се разбирате винаги добре Simple Smile Аз искам снимка на пръстена  Blush

Диди ти ме разби рано сутринта просто  smile3532

Никол ей сега яде попарка и я приспах в количката навън, а аз мисля да използвам момента и да се епилирам малко. Днес дано да успеем да идем на плаж, че уж в БГ щяло да се разваля времето, та да видим тук как ще е. Абе, вашите бебоци как са с потенето. Никол нали сега иска все да я държим за ръце и да върви, та е нещо страшно - цялата става вир водичка, та и аз заедно с нея.  sweating На ден сменяме по 2-3 ката дрехи.

# 208
  • Варна
Ами Вале, досрамя го нещо човека, не бил правил никога "такива неща"  hahaha не стана така драматично като по филмите, но затова пък беше точно в наш си стил- бяхме в заведение и се скъсахме от хилеж и лиготия  Joy
ellee http://shhhtsecret.snimka.bg/hobby/nailsss.414946.14635352.big той имаше ясни инструкции, уж случайни, какво точно разбирам аз под годежен пръстен- от материал, до големина и цвят на камъчето хахах
Desire^   голям сладурко е малкия  Heart Eyes

# 209
ДИДЕ  hahaha  hahaha  hahaha  Joy  Joy  : СЛАДУРКИ ГОЛЕМИ СТЕ !!!  Рая с тез трапчинки на бузките ще я изям ПУ да не и е Уроки !!!!
МОМИЧЕТА радвам се ,че снимките са ви харесали  Hug  Hug  Hug  Heart Eyes  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт