НОЕМВРИйчето Калина ще е кака догодина!

• 10 323
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Вале много се радвам ,че маката е пушка !!!!  Hug  Hug  Hug
Оххххх днес в Пловдив ще се мре е гати и жегата  ooooh! Tired

# 211
  • София
Завърнахме се!
За беда малката заспа в колата 5 минути преди да стигнем и сега няма приспиване. Оставила съм я в леглото да пее песни на баща си  Mr. Green
Сикрет, питам за подаряването щот се оказа, че съвременните мъже измислят нови моди. Моят ми е забранил да разказвам как ми подари пръстена миналата година  Joy

Еллеее, на моята й се потят само крачетата обаче как се потят  #Crazy

Мила, и тук е ужасен задух, почна да се заоблачава, дано завали да разхлади малко че не можев да излезем.

Рожденият ден беше в един от детските клубове - Клуб Барби да Марсел.  Онемях, тези хора нормални ли са.Едно Г образно помещение. Едната част оформена с масички и столчета за децата и мека мебел с маса за възрастните. Останалата за игри. Е в този клуб нямаше една играчка, на която да не й е счупено нещо или ако е с батерии да има батерии за да работи. Имах чувство че съм в някакъв боклучарник, части от прахосмукачки, кон с 3 крака, пумпал с всичките части вътре счупени нямам думи. Вътре топло, има климатик обаче не го пускат да не изстинат децата. Аниматорка беше едно Пипи с доста прокъсан костюм и бримки на чорапите. Организира на децата игри на два отбора да тичат на куц крак, патешко ходене все такива. Е след първото състезание вътре не се дишаше. А навън не ги пуска да излизат. Нарисува им лицата и толкоз свърши представлението.  newsm78 Аз се разочаровах децата незнам.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 14:40 от valya_76_08

# 212
  • Бургас
Ехооооо привет и от Бургас Hug

Desire^  welcome, голям сладур си имаш, да го   love001от нас

DeeDee76 успя ли да разбереш от какво ви е алергията? виж ако имаш съмнения към купичката махни я, пробвай в друго да му правиш каша примерно в контейнер на Avent, ама ако папка много каша няма да ти стигне мястото Thinking. Аз съм доволна от кашите на Хумана, друг е въпроса че моят каприз яде малко, също сме пробвали и на Hipp, безмлечна с елда и плодове също е newsm10, но по добре се консултирай с педка, че твоя Марти нали си има проблеми с кожичката. Айде успех и да се оправят пъпките Peace

mila_78  много си готина, а малката е голяма кукла. Страшна торта имате, направо се влюбих в нея Blush

Виж ти каква била тайната да спинка детето, като си легнете заедно в кошарката, ми ще пробвам и аз пък дано спи. Лошото е че наща кошара е люлка и докато издрапам да изляза ще има екшън Joy

Вита какво става с вас, не пишеш. Али добре ли е?

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 17:21 от maya_76

# 213
  • Варна
shhht.secret много си готина, а малката е голяма кукла. Страшна торта имате, направо се влюбих в нея Blush
  Embarassedне разбрах много добре...това да не беше за Мила? Че аз малката скоро не съм я показвала  Laughing

# 214
  • София
Хелоуууу пийпъл! smile3540 newsm52
Вчера успяхме да хванем педка за консултация и бележка за детска кухня Wink
Алекс е 9,200 кг ( с напикан памперс Mr. Green) и 82 см.
В понеделник ще ходя до кухнята да видя каква е хавата там Flutter

Снощи бяхме на гости на мъжо в братовчед му и пробвах един степер, от онези от рекламите по ТВ, на Телемаркет, много ми допадна и тези дни ще се снабдя с тази джаджа Crazy Одеве я видях в магазина, но си казах- в понеделник Mr. Green

# 215
  • Бургас
shhht.secret - oops обърках ви с mila_78 , но предполагам и ти си много сладко мамче както и Габи вижда се в подписа, сега ще се коригирам, ама ако не сте кръстени и ризи ще купувам Embarassed

# 216
Сикрет, честито!

Абе да ви кажа- лесно било и лягането, и ставането в кошарата, нищо, че е люлка. Първоначално ми се замайва главата като влизам, ама на излизане съм по-смела. А за това, че съм страшна гледка отстрани- не се и съмнявам- гледам да не ме усети малката, да балансирам на люлеенето да не падна и безшумно да прекрача решетката hahaha
Като размер е 70/140, което за моята височина естествено, че е малко, но за 20мин. толкова издържам със свити колена. Колкото  до това, че може да я издъня- разчитам на това, че не съм мнооооого тежка, а и е на най-ниското ниво, което значи, че няма да хлътне много  Whistling Сикрет, като вашата е, само дето вашата май после става на легло, иначе са един модел на една фирма, но дано не ти се налага да я пробваш, иначе ти с твоите размери ще се сместиш там много добре  Joy

На Дезире да кажа на финал- много сладко Косе си имаш  Heart Eyes

Мила, аз продължавам да нахалствам, ама си търся обещаното- кога ще идвате към Варна?

# 217
 kaffeetrmker_2

Desire^   welcome

shhht.secret , честита ви годишнина! Много да се обичате и за братче на Габи да помислите!  Mr. Green

Диди
#Shocked 1crib, но важно е  baby_neutral да е доволно!  Hug

Ели, не съм забелязала Борко да се поти.  newsm78

# 218
Добра ви вечер момичета wavey. Наи-после и аз да се явя тука след няколко месечно отсъствие Blush. Няма как, бяхме си в БГ за двa месеца, а преди това ми беше доста сложно да влизам за дълго тука, с тези двамата дивчвци дето сама си ги гледам. Ама хеле сега сколасах та да кажа и аз две-три думи за нас. Порасна вече малкия ми Лозан, вече е калпазан Joy. Опитва се да ходи вече, тои се опитва от два месеца насам де, ама сега направо е готов. Ама рано ми се струва бе newsm78. Иначе яде всякакви пюренца, учим се да дъвчим вече, още сме кърмачета и скоро маи няма да се отказваме. Не иска никакво друго мляко диването, маминото само признава.
 Ами за да не се оливам много, а и тъи като не съм в час с това което сте писали, ще спирам за да мога да прочета малко назад. А и ето една снимчица от нас. Прятна вечер за сега.

http://www.magix-photos.com/mediapool30/71/FF/9A/30/4E/48/11/DB/ … website_image.jpg

# 219
Добър вечер и от мен!
 Али е добре, спрях и лекарствата днес, пи ги само два дни. Почти не кашля и не искам да я тровя безпричинно. Дано не съм сгрешила Praynig!
 Напоследък Али е много неспокойна както през деня така и през нощта.Иска само да е у мен и дори не мога да я оставя да се облека. Често плаче и на сън. Мисля че е изплашена от нещо и го изживява. Явно дечицата като растат околния свят често ги плаши. И при синът ми имаше такъв период и продължи доста дълго, дано при Али отмине скоро Praynig.
 Днес ходих да видя едно бебче, което е на месец Simple Smile.И ми стана носталгично Rolling Eyes, колко бързо се забравя, че и нашите панти бяха дребосъци. Бях и възмутена от педиатърката, която казала да му се дава сокче, бебенцето няма още  четиридесет дни, а и коликите не са отминали  #Cussing out. Жалко че има такива доктори, които не се образоват и предписват неща отпреди двадесет години #2gunfire. Лошото е че има майки които приемат такива съвети, но е нормално да вярват на доктора ooooh!, направо ме е жал за бебенцата Sad. Аз все още съм одумвана и хулена сред близки и познати, че съм държала дъщеря си жадна до осмия месец и си мъча детето с кърмица и не давам кисело мляко като едно време , всекидневно се сблъсквам с такива въпроси и коментари и вече дори спрях да се обяснявам, честно казано на моменти ми идват в повече и не издържам. Спирам тази тема ,че мога с часове да пиша по нея.
На новата мама Desire^ welcome, наистина страшни трапчинки има момченцето ти Heart Eyes!
Лида да са ти живи и здрави, големи са симпатяги, а Лозко е пораснал много!
shhht.secret да се обичате и уважавате дълги години  bouquet! Давай снимка на пръстена smile3509!
mila_78 честито ти християнче!
Ако съм забравила някой да прощава!

# 220
  • Варна
Вита браво на Али че е оздравяла! Това с плаченето ми е много странно, на Габи няколко пъти се е случвало да се събуди нощем директно с плач и когато стане така е ужасно разстроена, изглежда наистина много уплашена и е много трудно да я успокои човек. Дано отмине и при вас

ААаамиии такова аз пръстена го показах вече, в предния си пост  Embarassed

# 221
Ха добър ден де! И честит празник!
Къде сте се изпокрили всички?  newsm78
Не ми се вярва да спите

Ето за събуждане нещо, макар вече да е време да приготвяме обяд

Аз от снощи имам едни преживявания... Докато простирах на балкона, иззад гърба ми долетя нещо черно, заблъска се в прането и тупна до крака ми. Оказа се гълъб. Но ми изкара акъла. Настани се на балкона, едноок и опърпан, май е малък още. Едва успях да го избутам в единия край на терасата и да преградя със саксии, че кучето ми да не го усети. То и кучето е дребно и старо, едва ли ще му се ловува, ама знае ли човек кой кого... А гълъба не мога да го пусна навън, защото под балкона дебнат котки- той докато се усети да литне и ще го докопат. Ама хамавият от сутринта ми обикаля по балкона- днес не признава ограждения, каца на ниските телове за пране, които са на височина на парапета, ама като реши да литне вместо навън, тръгва навътре- явно се лъже по отражението на небето в прозорците... И сега се чудя какво да го правя- нито да го хвърля навън, нито да остане тук, защото кучето ходи често на балкона да си върши работите, направо не знам... Ей го на- пак ме зяпа през прозореца... Гълъбови тревоги...

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 09:56 от Didi_83

# 222
Добро утро!
Ох, аз съм на чай че ме е стегнало едно гърло  Stuck Out Tongue Closed Eyes!
Тази сутрин решихме с мъжо да ходим с малката на кафе и в момента в който излезнахме  Wear Umbrella Sad

# 223
  • Варна
 Joy Диди ще ме умориш със сутрешните си постове, вече 2 дена подред  hahaha  hahaha  hahaha

# 224
Диди напои го, нахрани го и ще си отиде по живо, по здраво като се почувства готов  Joy аз преди години прибрах един и цял ден плющя кекс и семки на тераста, после се напи с вода от чинийките на саксиите и сам си отлетя, явно беше изнемощял.

Общи условия

Активация на акаунт