Оххххх днес в Пловдив ще се мре е гати и жегата

Аз се разочаровах децата незнам.
, голям сладур си имаш, да го
от нас
. Аз съм доволна от кашите на Хумана, друг е въпроса че моят каприз яде малко, също сме пробвали и на Hipp, безмлечна с елда и плодове също е
, но по добре се консултирай с педка, че твоя Марти нали си има проблеми с кожичката. Айде успех и да се оправят пъпките 

Одеве я видях в магазина, но си казах- в понеделник 
Сикрет, като вашата е, само дето вашата май после става на легло, иначе са един модел на една фирма, но дано не ти се налага да я пробваш, иначе ти с твоите размери ще се сместиш там много добре 

. Наи-после и аз да се явя тука след няколко месечно отсъствие
. Няма как, бяхме си в БГ за двa месеца, а преди това ми беше доста сложно да влизам за дълго тука, с тези двамата дивчвци дето сама си ги гледам. Ама хеле сега сколасах та да кажа и аз две-три думи за нас. Порасна вече малкия ми Лозан, вече е калпазан
. Опитва се да ходи вече, тои се опитва от два месеца насам де, ама сега направо е готов. Ама рано ми се струва бе
. Иначе яде всякакви пюренца, учим се да дъвчим вече, още сме кърмачета и скоро маи няма да се отказваме. Не иска никакво друго мляко диването, маминото само признава.
!
.
.И ми стана носталгично
. Жалко че има такива доктори, които не се образоват и предписват неща отпреди двадесет години
. Лошото е че има майки които приемат такива съвети, но е нормално да вярват на доктора
, направо ме е жал за бебенцата
. Аз все още съм одумвана и хулена сред близки и познати, че съм държала дъщеря си жадна до осмия месец и си мъча детето с кърмица и не давам кисело мляко като едно време , всекидневно се сблъсквам с такива въпроси и коментари и вече дори спрях да се обяснявам, честно казано на моменти ми идват в повече и не издържам. Спирам тази тема ,че мога с часове да пиша по нея.
, наистина страшни трапчинки има момченцето ти
!
! Давай снимка на пръстена
!