НОЕМВРИйчето Калина ще е кака догодина!

• 10 318
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Диди и аз съм гледала болен гълъб, храних го и като оздравя си излетя.  Grinning

# 226
  • София
Диди, направо ме разби ! Ей днес как хубаво се наспах, събудих се в 10 часа. Свеки вчера прирева да си види внучката и я закарахме там.
Отивам да правя меню за седмицата , че вечер хич не ми идва муза какво да сготвя и после на пазара. Току що приключих с прегледа на есенните дрешки на Калина - резултат: 1 боди, 1 жилетка всичко останало е с максимум размер 68 см. Та ще ходим да му вземем на детето нещо по топличко.

# 227
Диди, големи преживявания от 2 дни  Joy
Ние сме от вчера на гости при нашите. Дани е доволен, за майка му да не говорим.  Mr. Green
Иначе нищо ново, щурее дребничък. Вчера бяхме на детски рожден ден, но Дани едва ли разбра нещо.
Хайде лек ден и доскоро, и дано се пооправи времето, че е доста кофти.

# 228
Абе отстрани смешно ама...
Още щом станах от кошарата и хукнах на балкона да видя положението  Crazy
Абе в крайна сметка дали е ял и пил не мога да преценя, ама е успял да излети. Поне до площадката пред блока, където го видях с две котки- на тях някой им хвърля да ядат нещо от балконите, а той се разхожда бавно около тях и ги гледа... Не ми се струва, че ще го бъде много време така  Sad

# 229
  • София
Диди на това му се вика смел гълъб!!! Joy
Да ви се оплача, че няма на  кой друг Sad, нали от вчера съм на Фемоден и така зверски ми се гади. Пия го сутрин, за което аз съм си виновна Embarassed и цял ден Sick, и вечер вече ми се поотваря апетита. Поне се надявам да отслабна Laughing, да е имало ефект от гаденето. Знам, че ще мине с времето, ама сега е супер гадно. ooooh!

# 230
shhht.secret , Честито! Много е хубав пръстена!   bouquet

Диди, направо изтръпнах от ужас като разказваш за този гълъб. Много ме е страх от гълъби и разни други птици...  Sick

Блазе ви за помощта от бабите!   Whistling Не знам дали има някой друг, дето бабите въобще да не го броят за нищо. Нашите баби / и двете!/ минават от дъжд на вятър през къщи за по пет минути - обикновено през 3-4 седмици. Иначе, ако ние не им я заведем на крака Симона, може и с месеци да не се видим. Към настоящия момент може  да се каже, че изобщо не познават детето, а и то тях. Вчера едните минаха за няколко минути през къщи и после отпрашиха на плаж, щото не са се находили горките - цяло лято не се спряха. И казаха, че нямало кога да идват, защото трябвало да си погледнат къщата в почивните дни. Къщата е по-важна. Детето е чакало 10 месеца, нищо няма да му стане още да почака.  Crossing Arms
Другите баба и дядо...  #Cussing out Вчера вечерта имахме семейно празненство. Бяхме на заведение. Не стига, че имахме възможност да останем само около час-час и половина, но и през цялото време с мъжа ми на смени трябваше да дундуркаме Симона. Останалите /майка ми и сестра ми/ бяха заети с ядене, пиене и сладки разговори. Накрая се изнесохме по спешност, недокоснали основното ядене.

Трябва да споделя, че напоследък се чувствам все по-уморена. Особено като си помисля, че няма и шанс да си почина...  Cry Вече започнах да губя търпение със среднощните събуждания на Симона, въпреки че уж съм се примирила. В този ред на мисли да попитам - има ли кърмено бебе, което да спи по цяла нощ? А има ли бебе на АМ, което да не спи?  newsm78 Любопитно ми е просто.

Алекса, дано скоро се почувстваш по-добре!  Hug

# 231
Утро това е много гадно.Не знам какво да те посъветвам.Ако не я кърмиш нощем може от време на време татито да поеме дежурството.Обаче вие се кърмите и не знам как да стане.
Анита не яде нощем, е с някои изключения де.
Не мога да ги разбера тия хора-уж казват, че внуците са по-мили и от децата. #2gunfire

# 232
  • София
Утро на братовчедка ми бебето на четири месеца ще стане, кърмят се, вече спи нощем и не се буди, днес се видяхме и така ми каза. Дано скоро успееш да починеш. Hug

# 233
Утро, Дани е на АМ и пак не е имало почти нощ, в която да не се събуди. Е не е на половин час, както при вас, но се буди.
А за роднините - не мога да се оплача определено, но и аз им идвам на крака...незнам ако сме в един град как би било...така искат не искат като им се изтърся няма как да ме изгонят  Mr. Green
Диди, само да не приютиш гълъба в кошарата  Heart Eyes

# 234
  • Бургас
Утро аз имам една позната с ноемврийче които се кърмят, но тя е научила сина си още от 6 месец през нощта да не го кърми - дава му водичка като се събуди, цица НЕ Naughty.Като ми каза, че вече са минали само на две кърмения сутрин и вечер благородно и завидях, но той нейния е много ящен всичко си изяжда, пък мойта от кухнята 60мл Crossing Arms, а кремчето направо го Sick
Времето се разваля, направо не мога да си представя какво ще правим в къщи по цял ден ако завали ooooh!. Моята мома само пълзенето из къщи признава, ни паяк, ни играчки в кошарата, с какво ще се занимаваме не знам Rolling Eyes

# 235
Утро, ти още от началото беше писала, че никаква помощ не получаваш от бабите. Тогава повечето бяхме на различно мнение по отношение на помощта, защото често по-добре без помощ, отколкото да ти се бъркат и пречат. Сега, обаче, децата са по-големи и не зависят изцяло от нас, а постоянно изискват внимание и определено малко помощ ще е добре дошла. Сега наистина ми стана мъчно заради безхаберието на близките ти. Аз бих им спретнала среща на високо равнище, но по характер съм си малко екшън и не мога много много да си мълча.

За буденето нощем. Яна се буди за пръв път към 1.30 и от там нататък през час поне. Аз насън вдигам пижамата до брадичката и накрая така си и оставам. Ники се занимава с разнасянето на детето между леглата. Аз спя.
Mr. Green

# 236
  • София
Трябва да споделя, че напоследък се чувствам все по-уморена. Особено като си помисля, че няма и шанс да си почина...  Cry Вече започнах да губя търпение със среднощните събуждания на Симона, въпреки че уж съм се примирила. В този ред на мисли да попитам - има ли кърмено бебе, което да спи по цяла нощ? А има ли бебе на АМ, което да не спи?  newsm78 Любопитно ми е просто.
С Косето още се кърмим, пък си спи по цяла нощ. Буди се само като е топло. Но той сам си се отказа от нощното кърмене. Не съм го насилвала с вода, жестоко ми се вижда. Представям си аз да съм гладна, а вместо манджа да получа една студена вода. Дано Симона скоро сама се откаже и да ти даде малко почивка.

# 237
  • София
utro, това хич не е хубаво !!!! На нашите баби ние си я носим и взимаме. Но се обаждам обикновено още от четвъртък да проверя кой какво е замислил за събота и неделя и кой ще е дежурен. Поне два три часа да можем да излезем или ако трябва нещо да свършим. Така че право куме в очи!!! Hug

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 18:16 от valya_76_08

# 238
Валенце гледам и линийка си сложила вече  Hug Ами ако са

Днес изписаха една близка приятелка, която роди на 2.09. Вчера ходих да я видя в болницата и така да ми се прииска пак.........

Шопчееее как си миличка.Пазиш ли леглото.

# 239
  • София
Валенце гледам и линийка си сложила вече  Hug Ами ако са

Днес изписаха една близка приятелка, която роди на 2.09. Вчера ходих да я видя в болницата и така да ми се прииска пак.........

Шопчееее как си миличка.Пазиш ли леглото.

Хахах незнам какво ще е и май ми е все едно, ама нали  омайвах Сашо, че ще е момче и понякога като оставя отворен форума и  той поглежда. Та реших за негово успокоение да го пиша Малинчо да се надява  Mr. Green

Е едната годинка почти мина още половин и можеш да подхващаш мъж си.

Мимката дано пази леглото, че хич не се обажда.
Бягам, че са ми отпуснали половин час за процедури  крака глава вежди и все такива работи ... Hug

Общи условия

Активация на акаунт