НОЕМВРИйчето Калина ще е кака догодина!

• 10 633
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Thank you Вале!!! Как си мила? Кога си на доктор? Hug
Имам една съседка, която трябва да ражда и преди малко я видях през прозореца, тръгваха за болницата Praynig. Как ми се разтупка сърцето, ех спомени Grinning....

# 166
  • София
Thank you Вале!!! Как си мила? Кога си на доктор? Hug
Имам една съседка, която трябва да ражда и преди малко я видях през прозореца, тръгваха за болницата Praynig. Как ми се разтупка сърцето, ех спомени Grinning....

О на доктор съм чаааааак на 22 септември.  А аз съм си както винаги чак се замислих дали да не взема още един тест, че подозрително нищо ми няма  Mr. Green

# 167
  • София
Вале мъж е роден на 22. Да знаеш мъжко ще да е.... Joy  Ами вземи си още един, поне да не ти се въртят такива мисли в главата. То и аз така, всичко трябва да ми е проверено по няколко пъти, иначе се притеснявам. Embarassed
Шопиии а ти как си?
Аз нали ходих пак на гинеколог и пак има гъби #Cussing out, не че е нещо ново, ама взеха да ме хващат лудите. Сега ми изписаха едни хапове, които немога да ги намеря в кварталните аптеки. Днес ще пращам мъж ми да ги търси. Цикъла ми е станал ужасен, не идва редовно, или закъснява, или по-рано, тоя проблем не съм го имала преди. Изписаха ми и противозачатъчни, добрия стар Фемоден като за начало.  Wink Мисля да го почвам, че много се изнервям с тоя цикъл. Laughing

# 168
добро утро момичета
Еле- ивко стабилно се опитва сам да върви ама като му пусна ръцете и заковава на едно място.Иначе ме блъска да не го държа

днес сме на консултация и май и ще сме от НЕкачилите и грам

ставам че малкия ме дърпа

# 169
 smile3507 Вале стия чашки не можеш ме вдигна.Трябва ми цяла цистерна кафе.Анита две вечери не ме оставя да спя, не знам какво става.

Тонеска да е жив и здрав Гогата ( на патерички), много щастливо детство и късмет в живота. Hug

ДееДее рецептата за фъч-а от Тофифи.Тя му е майсторка  Wink

Гледам и аз децата из Морската с такива уокъри, но са много по стабилни на краката си.Просто го използват като опора.Анита ходи като е хваната за ръце, а любимото й занимание е да качва стълби.Вече ще купувам каишки, защото кръста взе да отказва.

Биберон имаме и го ползваме само когато заспива.Аз я научих, защото ако се върна на работа няма да ме има 24 часа вкъщи и ако е свикнала с цицата да заспива ще трябва да ми я носят в поделението да я кърмя  Mr. Green

Айде лек ден, че стана дълго

# 170
Биберон имаме и го ползваме само когато заспива.Аз я научих, защото ако се върна на работа няма да ме има 24 часа вкъщи и ако е свикнала с цицата да заспива ще трябва да ми я носят в поделението да я кърмя  Mr. Green

Сватя, имаше една тема за странни и необичайни места за кърмене  Laughing Смятам, че с кърмене в поделение определено ще грабнеш първа награда  Mr. Green

# 171
  • София
smile3507 Вале стия чашки не можеш ме вдигна.Трябва ми цяла цистерна кафе.Анита две вечери не ме оставя да спя, не знам какво става.

Айде пак недоволна, а уж аз и Мимето можем само да сме глезли  Naughty
За кърменето в поделението искам снимкиииииииииии Joy

Вече мога официално да ви съжаля за нощното ставане!  Hug Вчера Калина ме разби. Заспа си нормално в 9 и аз таман се натъкмих да си лягам и тя се събуди и се разрева. Детето точи сополи, не може да диша и до 5 сутринта съм спала 2 часа на по 15 минути. Пръсна капки след 10 минутна борба че не дава да  пипам носа, завия я и точно се унеса и тя се стресне и пак. Коконата заспа в 6 сутринта и спа до 8 като пън. Да се оправя нослето, че ми е жал как хърка а и диша през устата, и предницата на блузката й след 10 минути е вир вода  Mr. Green Та днес съм в къщи гледаме се, щях да питам за разходка, обаче Сашо ми отмъкна количката и сега няма как.

# 172
  • Варна
Много неспящи е имало тази вечер май- да не е от пълнолунието  Laughing Габи като се събуди в 12, заспа чак в 2:30 и то много трудно. Така й се играеше, а на нас така ни се спеше  Mr. Green

# 173
  • Бургас
Мацки имам нужда от помощ!Марти ми прави алергична реакция от каша! До сега съм давала на "Милупа" грис и бананова с череши на "Хумана"! Странното е, че от бисквитки не прави проблем, а и от попара също, ял е и пюренца с извара, попарата я правя с препечена филийка, бучка масло и обезсолено сирене, което ми говори, че не би трябвало да е алергичен към млечен белтък и глутен... идея нямам от какво е ! Докато изяде кашата и заапочва да се търка по лицето, около устата се появяват червени петна, личицето му става на едни пъпчици (подобно на ухапване от комар пъпката е бмяла, а кожата наоколо зачервена...), които минават за около час, час и половина... ужас.... В понеделникх ще го водя на педка, щкото няма смисъл днес, ама ако някоя има идея... Чудя се дали не е от керамичната купичка (купих му една китайска от магазин за 1лв., ама си казах, че е керамична и няма кой знае какво да му стане....), но не е много вероятно... ще видим!
Лек ден ви желая!
Калинка малинка на Валето да се оправя бързо!

# 174
  • София
DeeDee76q най-лесно е да смениш купичката и да разбереш, въпреки че ме съмнява нали я миеш с гореща вода а може и да я извариш.
А от един вид каша ли прави алергична реакция или от каквато и да е каша? Аз се замислих за черешите, ама май вече са достатъчно големи за череши. Бяха ми казвали че доматите заради киселината си мажели на бебетата коло устата със зехтин иначе пъпчасвали.

Калината вече и температура почна да вдига,  newsm78 нещо е лепнала.

# 175
DeeDee а каква каша яде когато се появиха пъпките.И аз не мисля да е от купичката.
Ако искаш мини само на зеленчукови пюрета и в понеделник при педка

Валенце
много е гадно.Ако е от тия вируси за 3 дни ще е пушка, но Т си е кофти нещо

# 176
  • София
се замислих дали да не взема още един тест, че подозрително нищо ми няма  Mr. Green
Вале, айде нЕма нужда да ставаш спонсор на аптеките! Naughty Crossing Arms Положението е ясно- бременно! Неизлечимо болна си за цели 9 месеца- наедряване в коремната област Mr. Green Joy

Елиииии, и аз на опашка за снимки! Представям си как всичките ти колеги ще се надпреварват кой да ти подаде детето докато го наместиш на цицата Mr. Green Joy

# 177
 smile3532 smile3532 smile3532
Големи сте сладури.Чакайте да се върна на работа пък да видим дали ще се изреждат или ще бягат като дявол от тамян

# 178
Ето ни и нас май вече ни забравихте  Hug Hug Hug ние вече сме Християнчета  bowuu  Joy много празници ,много поводи  ужас напоследък всичко се насъбра наведнъж ето качих малко снимки http://noemvri2008.snimka.bg/children/simona-na-mama-mila.311985  ама ако не ви се отвори като линк копирайте  в итернет браузъра че нещо с тези линкове не мога да се справя ,  Joy довечера ще пиша повече , че малкото зверче няма търпение за разходка ,целувки от нас  Hug Hug

# 179
  • София
Ей Мишката, все едно мъж ми слушам! Защо трябва да си правиш тест нали ако не ти дойде до 2 седмици ще отидеш на лекар и ще разбереш. Идеше ми да му кажа, е аз като дойде време да раждам  ще разбера, защо да ходя отсега на лекар.

Елито, що да бягат да не прихванат ли  Mr. Green

Моят мъж тая седмица не е в кондиция. Вчера не ми каза че малката няма мляко,  не ми свали количката от колата и сутринта запрашиха до Солун, а малката няма памперси  newsm78  Сутринта с нея на ръце скокнах за мляко ама то шило в торба стои ли щях да я изпусна. Зимната количка така съм я опаковала че ми е жал да разваждам, пък и тя си тежи. Сега ще видим дали ни става още кенгуруто да си напазаруваме набързо.

Мила, снимките на Симонка са страхотни, тази с очилата и плетената шапка ми е фаворит! Hug

Общи условия

Активация на акаунт