Добре дошли на 6-тия етаж

• 11 369
  • 173
  •   1
Отговори
# 45

Ако нема да е пари ще го обърна на друго - на секс. Ако казуса е дали да ми врътне една мусака или една свирка, а познай кое ще избера? Щото времето е ограничен ресурс. И мойто, и нейното. Така че айде да си го ценим малко повече.

Тук съм 100% за! И аз предпочитам да му врътна една с****а, от колкото една мусака. Но понеже тук повечето не правят с****и, може би не ме разбират Simple Smile  #Crazy newsm78 И не е до организацията, а до желанието, защото когато смърдя на манджа, аз самата не се харесвам и нямам желание за секс, а докато се изкъпя, оправя, то децата се прибрали и трябва да поема тях...

# 46
Не бе.То няма универсална формула. От опит го казвам. Толкова е напрегнато ежедневието и толко нямаме време , че и по-зле ще става. На мен такова ми е светоусещането. Ако ще е тази която ми е влязла под кожата, значи ще лети нависоко. Да се грижи за себе си - да. Да възпитава децата - да. Да гради кариера - да, ако това я прави щастлива.
Ама да ми се мандрахерца с баките и парцала пред погледа, аре не. Ще я изгона от нас за два часа, ще се съблека до кръста, ще си отворя една бира, ще надуя Slayer така че да не чувам прахосмукачката и ще светне всичко. Не ми е проблем. А ако тя е жена на место, реабилитацията няма да закъснее. Rolling Eyes Peace

# 47
Чакай сега, ти значи не искаш да ти чисти, а само да ти свири, така ли?
Е, перфектно семейство  Joy

# 48

Да! Тоест тия слугинажните истории ако нямам кинти да наема някой, си ги правя аз. Ето - зима чаветата за два часа и отиват да тичат в парка. През тва време аз правя квото правя (все пак при трима мъже у нас и майка кариеристка сети се дали нямам тренинг) и всички са хепи.
И после нема "боли ме глава, напрегната съм, стресирана съм щото ми е мръсно и малкия нема чисти бодита" и т.н.
Битовизмите ебават майката на интимността. Аз това знам. За другото има д-р Спок. Wink

# 49

Битовизмите ебават майката на интимността. Аз това знам. За другото има д-р Спок. Wink
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Ето това е истината Simple Smile))

# 50
Еее,Девиатор, ти май си бил на шестия етаж..ама дотам не се качих  Grinning

# 51
elica676, на петия, на петия  Laughing

Ей, да не повярва човек, ама ще го напиша - съгласна съм с Девиатор Sunglasses

И свирка, и мусака и едно масажче дори може да ти направи жената, ако просто го може. Въпрос на организация и желание, това е!

Може, разбира се, нали това е да си жена - да търкаш, готвиш, чистиш и обгрижваш децата и мъжа.

viliko, разбира се, че е въпрос на организация и желание, много самотни родители го постигат перфектно, но при положение, че имат човек до себе си, най-елементарното нещо от негова страна би било да не допусне подобно натоварване само от страна на единия.

П.П. И за мен, и за мъжа ми, най-идеалният вариант е 1. свирка, 2. мусаката (сготвена от него)
 Peace

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 18:59 от Не се сърди, човече

# 52
Еее,Девиатор, ти май си бил на шестия етаж..ама дотам не се качих  Grinning

Само трансцедентално. Но като прекараш неколко години у мазето,а хаспелът качващ на 6-тия не е спирал да минава покрай теб, се сещаш за някои неща.

Не се сърди, човече - нема да ти се верва. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 53

Да! Тоест тия слугинажните истории ако нямам кинти да наема някой, си ги правя аз. Ето - зима чаветата за два часа и отиват да тичат в парка. През тва време аз правя квото правя (все пак при трима мъже у нас и майка кариеристка сети се дали нямам тренинг) и всички са хепи.
И после нема "боли ме глава, напрегната съм, стресирана съм щото ми е мръсно и малкия нема чисти бодита" и т.н.

Защо задължително ти трябва да вършиш битовизмите чудно ми е? Нали уж трябвало да се споделят отговорностите? Ако приемем, че двете половинки са равноправни - това включва и споделяне на битовизмите. И наистина тъпо ми звучи, че единствения правилен начин за теб е да се нагъзиш ти да свършиш всичко, за да можеш накрая да си спечелиш една хубава свирка  Crazy
За мен пък готвенето никак не ми е тежест, която ми изяжда времето за интимности. Нито ме прави лелка, която ходи с космясали крака. Би ми било обидно да правя свирки и после моя да се чувства задължен да ми сготви видиш ли, щото съм го удостоила с честта  Confused

# 54
Па четеш като поп на вечерня. Много повече предпочитам да платя на някой да ми свърши тия неща,но ако за момента не мога да си го позволя предпочитам да си го направя аз защото:

а) мога, научен съм и се справям по-добре от 90% от жените
б) никой не ми е длъжен да върви след мен и да ми бърше.
в) не искам после да ми се натяква "колко се грижели за мен, колко това, колко онова"
г) така считам за правилно

Това за споделянето на битовизмите е некакво побългарено еснафско схващане,прието за аксиома. Само че аз не я примемам.  И не правя нищо, за да спечеля каквото и да е. Тва не е като "ще излезеш да риташ, ако си напишеш домашното". Не чакам нищо насреща. Ако то само не дойде, значи просто няма взаимност и е време за други мерки.

Да...готвенето може да бъде забавно и приятно изживяване, ама за да си го направиш "като по телевизора" има някои процедури които никога не ги дават в ефир. Whistling

# 55
Ти си противоречиш сам.
Хем казваш, че предпочиташ ти, за да не се оправдава после, че домакинстването я уморило и не ще интимност, хем казваш че не очакваш нищо...последно?
Първо, това че го можеш по-добре от жена ти- говори много за нея.
а/ тя не може ли, не е ли научена?
б/ На тебе никой не ти е длъжен, но защо на нея да си и длъжен ти? Или може би ти си способен на всичко и умееш всичко, а тя - какво? Прави кариера и ходи с децата в парка. Е, извини ме, но не виждам място за ръкопляскане.
в/ кофти е ако жена ти затова би ти натяквала
г/ Не зная кое е правилно и не и кое е побългарено, но твойто си е точно бунт срещу нормалните неща, в което няма лошо. Иска ти се да покажеш - е, аз не съм като другите /"свине"/, по-добър съм, правя го различно...Прави си го. Другите обаче може и да не считат за необходимо по твоя начин да действат.

# 56
Аз пък разбрах Девиатор.
И той, и жена му са научени, че когато двама възрастни решат да създадат дом, полагат заедно усилия за ежедневните неща, ако единия се остави да му се принася и отнася, се чувства кофти, един вид длъжен, че е здрав, прав, а го обслужват и хранят като бебе. Не е нужно другия да му натяква, за да се чувства така. Що пък да не излезе тя с децата в парка, докато той оправи? Другата седмица ще се разменят.

И ако под нормалните неща се има предвид, че мястото на мъжа е единствено пред компютъра, телевизора и в леглото, обслужен от до от "мама", горното може и като бунт да се разглежда ... 

# 57
Да, ЗАЕДНО УСИЛИЯ ЗА ЕЖЕДНЕВНИ НЕЩА, което изключва "аз върша домакинската работа винаги"!
Той никъде не казва, че се разменят. Нито аз казвам, че мястото на мъжа е пред компа и в леглото.
Ама ако считаш за нормално мъжа да се вихри по престилка, ти докато правиш кариера, е друг въпрос.

# 58
Душата дай си адреза да ти пратим едни цаки, та барем земеш да ме четеш правилно. Hug

Да съм писал нейде,че го правя по-добре от жена МИ? Писах от повечето жени, което си е факт. Майка ми, да се свети името й Praynig, имаше маниакална фиксидея да ни направи мен и брат ми самостоятелни и си я преследваше много педантично. Затова в повечето "женски" неща имам доста опит и изкуство.

Не съм казал никъде и че съм длъжен някому. Хеле пък на НЕЯ. Като цяло застъпвам идеята,че освен на децата ми на никой не съм длъжен за нищо. Правя го, защото ИСКАМ. Там е тънката разлика. Ако спра да искам, ще спра и да го правя.
За натяйкването - да имал съм случаи преди,затова искам да го елиминирам.

Що се касае за очакването. Всичко е до отношение. Аз като мъж за себе си съм  длъжен да направя всичко, жената спрямо която имам отношение да се чувства перфектно. Един вид предразполагане и премахване на "равните други условия". Оттам насетне ако тя е истинската жена която искам да бъде, нещата ще се върнат от самосебе си. Ако не - значи съм сгрешил в преценката си и следват други мерки.

И за край - не претендирам за универсалност, не налагам мисленето си на никой. И аз съм като другите "свине"...просто ми е по-къдрава опашчицата.... Crazy Crazy Crazy

# 59
...
Ама ако считаш за нормално мъжа да се вихри по престилка, ти докато правиш кариера, е друг въпрос.

Нещо не си разбрала. И двамата работят. А това, че си споделят нещата вкъщи, само намалява времето за вършене и имат повече за себе си и децата.

Общи условия

Активация на акаунт