Добре дошли на 6-тия етаж

• 11 390
  • 173
  •   1
Отговори
# 75
Е в грешка си, да. Единственото което съм писала е, че домакинството не е ЕДИНСТВЕНО ЗА МЪЖА, КОЙТО В ОТГОВОР ЧАКА СВИРКА  Crazy ...

Не знам къде ги четеш тези неща. Мисля, че си извърташ думите му, както си си решила. Твоя работа, но темата се напълни с празни приказки, въпреки, че човекът беше ясен още в началото.

Абе ако за теб и за него е нормално той да ти почисти и сготви, за да ти дойде желанието за секс - направо ви съжалявам  Confused
Секса и интимността въобще не зависят от тия битовизми, поне не би трябвало.

Разбрахме, че домакинстването ти е любима тема, но кой точно е за съжаление може дъъълго да се спори Wink

И за да се върнем към началната тема действително има мацки, които от много претенции и много избиране не дават шанс на мъжете, поне донякъде да ги опознаят, а директно бързат към "следващия етаж" и в крайна сметка са сами.

# 76
Кое ми е любимо и кое не - далеч си въобще от идеята  Laughing

# 77
...
Жалко е ако човек има подобни нужди - някой да направи нещо за него, за да получи после топлинка  Confused

Joy Joy Joy

Не, честно, просто имам чувството, че пиша и чета в 2 различни теми  Joy

Виж сега - сексът, любовта и топлината са неща, които или ги има, или ги няма.
Като чета в ДиС, масово има теми, в които жените правят абсолютно всичко вкъщи, не дават на мъжете да пипнат нищо с пръст и като награда получават презрение и отблъскване. Така че тези неща нямат нищо, ама нищо общо.

1 дом, 2 възрастни, здрави, прави. Щом ти си преценила, че домакинството е задължение само на единия, ок. Но няма нищо ненормално в това да се върши от двамата. Дали ще е пране, готвене, чистене, няма значение, въпрос на избор и усещане.

# 78
И за да се върнем към началната тема действително има мацки, които от много претенции и много избиране не дават шанс на мъжете, поне донякъде да ги опознаят, а директно бързат към "следващия етаж" и в крайна сметка са сами.

А бе и аз си мислех преди 10-тина поста че сме избягали от темата ама не  Grinning Точно по темата си е  Mr. Green Дано повече мъже да четат какво става тука  Grinning и да си правят сметката  Peace

# 79
...
Жалко е ако човек има подобни нужди - някой да направи нещо за него, за да получи после топлинка  Confused

Joy Joy Joy

Не, честно, просто имам чувството, че пиша и чета в 2 различни теми  Joy

Виж сега - сексът, любовта и топлината са неща, които или ги има, или ги няма.
Като чета в ДиС, масово има теми, в които жените правят абсолютно всичко вкъщи, не дават на мъжете да пипнат нищо с пръст и като награда получават презрение и отблъскване. Така че тези неща нямат нищо, ама нищо общо.

1 дом, 2 възрастни, здрави, прави. Щом ти си преценила, че домакинството е задължение само на единия, ок. Но няма нищо ненормално в това да се върши от двамата. Дали ще е пране, готвене, чистене, няма значение, въпрос на избор и усещане.
Shocked
Наистина съм преценила, че домакинството не е за единия, затова се дивя как така Девиатор го поема изцяло. И още повече се дивя как не четеш какво пиша, защото многократно това обяснявам. И да, нямат нищо общо тия неща - затова ми се стори тъпо да чистиш, за да направиш половинката спокойна и така тя да ти даде интимност. Или ти да вършиш всичко, щото не искаш да гледаш половинката как минава с парцала, а после мрънка...Такива ми ти работи. Нищо де, като прочетеш наново темата - дано ме разбереш. Аз принципно теб не те разбирам с твоите принципи, защото знам, че в един момент и най-принципните хора изневеряват на принципите си. Но е готино човек да те чете. Ама вече ми досажда леко тоя диалог, нека и други попишат.

# 80
Наистина съм преценила, че домакинството не е за единия, затова се дивя как така Девиатор го поема изцяло. И още повече се дивя как не четеш какво пиша, защото многократно това обяснявам. И да, нямат нищо общо тия неща - затова ми се стори тъпо да чистиш, за да направиш половинката спокойна и така тя да ти даде интимност ...

Надявам се да го напиша по-ясно, за да не продължи диалога:
1. Девиатор не го поема изцяло.
2. Не чисти, за да направи половинката си спокойна, а защото е възпитан от майка си, че всеки възрастен вкъщи трябва да участва, щом живее там.
3. Не го прави, за да получи интимност.

# 81
Из постове на Девиатор, за когото всъщност не зная защо ти тълкуваш негови думи:

1.Жената е за да е жена...не лелка дето и ти мие чиниите. Тва мога аз и сам да си го направя.
2. Ама да ми се мандрахерца с баките и парцала пред погледа, аре не. Ще я изгона от нас за два часа, ще се съблека до кръста, ще си отворя една бира, ще надуя Slayer така че да не чувам прахосмукачката и ще светне всичко. Не ми е проблем. А ако тя е жена на место, реабилитацията няма да закъснее.
3. Тоест тия слугинажните истории ако нямам кинти да наема някой, си ги правя аз. Ето - зима чаветата за два часа и отиват да тичат в парка. През тва време аз правя квото правя (все пак при трима мъже у нас и майка кариеристка сети се дали нямам тренинг) и всички са хепи. И после нема "боли ме глава, напрегната съм, стресирана съм щото ми е мръсно и малкия нема чисти бодита" и т.н.
Битовизмите ебават майката на интимността.

Е, как разбра сега кой какво прави в къщи и кое е разделеното и споделеното?

Виж сега, дори да си му адвокат - не ми се спори повече с теб наистина, скучно ми стана тотално  Whistling
Затова давам път на неизказалите се по темата. Аз си казах моето.

# 82

3. Не го прави, за да получи интимност.

Mи да...Иначе си става класическо и буквално "Сливи за смет" Hug

Ще въ изчакам още малко да видя докаде ще стигнете в оралните състезания,но засега Не се сърди, човече е с едни гърди напред. Sunglasses

# 83
Девиатор, извини ме, но отивам да правя мусака и напускам темата  Laughing

# 84
Девиатор, извини ме, но отивам да правя мусака и напускам темата  Laughing

И да туриш повече  белтък у заливката, да не стане зян. Laughing Laughing Laughing Laughing

# 85
 Joy А ти днес какво ще готвиш, ама бързо казвай, че лука ми ще загори

# 86
Joy А ти днес какво ще готвиш, ама бързо казвай, че лука ми ще загори

Юнашко вретено с бешамел.

И фни с лука, да не се разцивриш Simple Smile Whistling

# 87
...

Виж сега, дори да си му адвокат - не ми се спори повече с теб наистина, скучно ми стана тотално  Whistling ...

Не виждам да има нужда от адвокат. Писах, защото се опитваше да изопачиш думите му Peace

# 88
 Добре де-намесвам се и аз, че да станем четирима дисПУТиращи, дискутиращи и спорещи  hahaha Много секси ми действа мъжа ми ,като мие чинии - просто дупето му на фона на мивката и заетите му ръце ме предизвикват  Heart Eyes Хайде да си къткаме помагащите мъже и да си правим заедно мусаката, че после заедно да правим   luvbed , а не единия да спи Laughing

# 89
Ооооооооооооо и аз искам да се набутам тук. Каква тема, какви доводи...
Не се сърди човече, моите адмирации Simple Smile
Veliko, искам само да те питам- ти докато домакинстваш, мъжО ти какво прави? Бърка си в носа пред телевизора? Не искам да съм груба, но съм забелязала , че това е основната дейност на мъжете докато жените им се грижат за всичко в дома.

За всички тук е ясно , че споделям изцяло мнението на Девиатор. (Куме, дойде ти акъла, сега и на жена да случиш!)
Аз мога да готвя, и да чистя мога, и да пера, и да гладя... мама не ме е учила, просто когато се събрахме с мъжът ми , аз не работех и ми доставяше удоволствие да се занимавам с тези неща. (Изкл чистенето и миенето на чинии - от самото начало имахме жена , която само чистеше и миална за чиниите.) Скоро обаче реших, че е време да се захвана с работа, поне да не ми е гузно като дам 200лв за обувки, 200лв, които той е изкарал с труд. И така.... моите капризи (защото аз не работя за издръжката си , а за покриване на капризите ми) се оказаха доста солени, следователно изискваха повече време. И така... дойде моментът, в който жената не само чистеше, ами почна и да глади, да пуска пералня, да готви... А аз след работа се прибирам на чистичко, сготвено ми е и единственото нещо което искам и мога да правя е да отделя време на детето си и на мъжа си. Той е доволен, аз също... за малката да не говорим. Надявам се никога да не ми се наложи да отделям време на чистене , вместо на детето си.
Бтв, да споделя... имала съм страхотни моменти с мъжът до мен, в които сме чистили и готвили заедно... но тогава чистенето отнема доста време.. особено оправянето на спалнята. Аха опънем чаршафа, и го измачкаме... и така няколко пъти...После дивана в хола, да изчистим под него и.... там 30мин....

Общи условия

Активация на акаунт