КУХНИТЕ - 27та тема

• 88 670
  • 762
  •   1
Отговори
# 345
  • Шумен
Хапя не си само ти. Спокойно.  Laughing Аз дори имам купени пердета вече.  Mr. Green И то купени от преди няколко месеца. Аз стана почти 1 година само чета и се образовам. Мъжа ми също ми беше забранил да чета такива работи, че много ми влияело.  Joy Но сега като започнах реално ремонта ми е много добре, защото съм запозната с повечето неща, изяснило ми се е в главата какво точно искам. А и дори знам повече от майсторите в някои случаи.  bowuu Така че не се тревижи, че ще полудееш. Ще ти бъде полезно всичкото четене.    Успех в избора.

# 346
eni, а от какъв материал е плота?

плота е на KAINDL

# 347
 Хапя,като гледам всички сме така,но си мислимче обратното.Аз сънувам кухни,цветове,столове.Събуждам се мисля проект,на другия ден друг... ужас и ако ме питаш точно какво съм измислила от 1 година-нищо,т.е някоко проекта,но всичките отпадат по някаква си моя причина.Направо имам чувството че ще откача! #CrazyТО големи проекти,голямо чудо,ама и фирмите едни цени ми обаьдат,че се чудя откъде да поскуся кухнята..... Joy

# 348
... ех, суетааа... smile3503

# 349
Аз я мисля тази кухня от сума време и си бях решила кое къде ще бъде, с какви механизми ще е, в кое чекмедже какво ще има  Joy Сега обаче, сериозно притисната от бюджета и от изненадващия ремон, се чудя как да се справя. Ясно ми е, че ще се наложи да направя доста компромиси, но по-добре така, отколкото в старата кухня.  Точно заради това питам и разпитвам, за да мога да получа най-доброто за парите си  Peace

# 350
ламинирано пдч/бялото е по-евтино/, плот на кроношпан 28мм, нормална е цена от 450-500лв за линеен метър. панти обикновени н.р., водачи обикновени.  от това по-евтино няма накъде... Sad

# 351
Аз си направих проект на кухнята  Crazy и го занесох в 3 фирми - производители. Цените, които ми дадоха за ПДЧ с обикновени мехамизми съответно бяха:  2 200 / 1600 / 1300 лв. Естествено това не са окончателни цени, докато не дойдат лично да вземат размери.

# 352
  • у дома
Много е хубава  Peace А  тези дълбоки чекмеджета за посуда ли са? С какви механизми са и удобни ли са?

да се обадя относно чекмеджетата при нас  Peace колкото повече чекмеджета под плота, толкова по-добре и по-удобно, поне за мен  Peace от едната страна имам 4 дълбоки чекмеджета за тенджери, тигани, продълговати тави  Simple Smile от другата страна 4 едно под друго чекмеджета - 1-во - сухи супи, аламинути и подобни, 2-ро - резервни пликчета, гъби, фолио-та и подобни, 3-тото покривки, 4-то пликчета  Peace много са ми удобни и не съжалявам, че така си ги поисках  Peace  ако искаш ще снимам конкретно и отворени, да добиеш представа. механизмите са най-обикновени.
всъщност цената зависи и от дължината на кухнята. защото да кажем ширина на шкафове (горе/долу) и височина долу 90 / горе 70/80) са идентични и стандартни, повечето. но дължината може да е от метър до 5 метра да речем Simple Smile от там и разликата, но пък за един проект цени от 1300 до 2200  newsm78

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 16:59 от blueeye®

# 353
Аз си направих проект на кухнята  Crazy и го занесох в 3 фирми - производители. Цените, които ми дадоха за ПДЧ с обикновени мехамизми съответно бяха:  2 200 / 1600 / 1300 лв. Естествено това не са окончателни цени, докато не дойдат лично да вземат размери.
това цена на линеен метър ли е /първи+втори ред/ ?

# 354
  • Морска приказка
 Grinning Бюджета е голяма работа. Миналата година какви проекти имах.... Ама паричките отидоха само по банята и накрая се получи "неволята учи". Отказахме се от фирма и за това сега кухнята от април месец я правим сами. Стигнахме до фаза вратички , всичко друго е сглобено. Ама съм решила да слагам хубав и скъп обков, поне от това няма да спестя , та чакам да се посъберат парички и да ДОВЪРШВАМЕ  Sad Не  се отчайвайте момичета , че става бавно...

# 355
да се обадя относно чекмеджетата при нас  Peace колкото повече чекмеджета под плота, толкова по-добре и по-удобно, поне за мен  Peace от едната страна имам 4 дълбоки чекмеджета за тенджери, тигани, продълговати тави  Simple Smile от другата страна 4 едно под друго чекмеджета - 1-во - сухи супи, аламинути и подобни, 2-ро - резервни пликчета, гъби, фолио-та и подобни, 3-тото покривки, 4-то пликчета  Peace много са ми удобни и не съжалявам, че така си ги поисках  Peace  ако искаш ще снимам конкретно и отворени, да добиеш представа. механизмите са най-обикновени.

подкрепям с 2 ръце и с 2 крака...  newsm10
при мен всички шкафове са с чекмеджета, като изключим тези под мивките и миалната. имам дълбоки и плитки.... това е най-удобно за една домакиня. за да извадя нещо което е навътре в шкаф, трябва да махна всичко отпред, така го няма този проблем. всичко е пред очите. Горни шкафове също нямам, за да не ми падат на главата разни буркани или чаши. и по горните причини, за да извадя една кана за сок ( един път годишно), не мога да вадя всички чаши  пред нея.
ще постна снимки за доказателство  bowuu Hug

# 356

да се обадя относно чекмеджетата при нас  ....

И аз съм на твоето мнение за чекмеджетата, за това и шкафове на долния ред няма да имам. Под коритото на мивката дори искам да има едно П-образно чекмедже, в което да си държа препаратите + още едно за кофите за боклук.  Peace Обаче цените на хубавите механизми са колкото половината кухня, ще се радвам да снимаш твоите чекмеджета, за да видя как стоят с обикновени механизми.

Колкото до разликата в цената и аз останах като гръмната, още повече, че фирмата, която ми даде най-висока цена, ми правиха и обзавеждането за детската стая - т.е. това ни е втора поръчка при тях.

това цена на линеен метър ли е /първи+втори ред/ ?

Не, това е цената на цялата кухня - 3 линейни метра /първи+втори ред/ .  Peace

# 357

И аз съм на твоето мнение за чекмеджетата, за това и шкафове на долния ред няма да имам. Под коритото на мивката дори искам да има едно П-образно чекмедже, в което да си държа препаратите + още едно за кофите за боклук.  Peace Обаче цените на хубавите механизми са колкото половината кухня, ще се радвам да снимаш твоите чекмеджета, за да видя как стоят с обикновени механизми.

на мен и кофите 1-  за битови отпадъци и 2-рата за хартия също са ми в чекмеджета. под мивката ( понеже имам 2) под едната ще си сложа рамо половин рафт на водачи за чекмедже за препаратите, а под втората си държа зеленчук от сорта на картофи и лук, в малки касетки (разборай щайгички) . снимките са с лошо качество, понеже набързо ги снимах с телефона , сорри за кето    Embarassed 
bowuu

# 358

на мен и кофите 1-  за битови отпадъци и 2-рата за хартия също са ми в чекмеджета. под мивката ( понеже имам 2) под едната ще си сложа рамо половин рафт на водачи за чекмедже за препаратите, а под втората си държа зеленчук от сорта на картофи и лук, в малки касетки (разборай щайгички) . снимките са с лошо качество, понеже набързо ги снимах с телефона , сорри за кето    Embarassed 
bowuu

да  бях пуснала линк ли, а?????  smile3505

# 359
е това мойто на нищо не прилича.....  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

http://picasaweb.google.bg/marinova.zlatina/CnQdLD?authkey=Gv1sR … l=true&pli=1#

ПАК СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА КАЧЕСТВОТО! Confused

Общи условия

Активация на акаунт