Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е препоръчителното разстояние между мивката и котлона в кухня?
Как мога да завърша кухнята си с различен вид рафтове или алтернативни опции?
Как мога да получа кухненски рафтове, които се монтират между две успоредни повърхности, без да е необходимо пробиване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е препоръчителното разстояние между мивката и котлона в кухня?
-
Как мога да завърша кухнята си с различен вид рафтове или алтернативни опции?
-
Как мога да получа кухненски рафтове, които се монтират между две успоредни повърхности, без да е необходимо пробиване?
-
Какъв е цветът на долните шкафове и плотовете в кухнята?
-
Какво представлява полезното пространство в кухнята?
Но сега като започнах реално ремонта ми е много добре, защото съм запозната с повечето неща, изяснило ми се е в главата какво точно искам. А и дори знам повече от майсторите в някои случаи.
Така че не се тревижи, че ще полудееш. Ще ти бъде полезно всичкото четене. Успех в избора.
ТО големи проекти,голямо чудо,ама и фирмите едни цени ми обаьдат,че се чудя откъде да поскуся кухнята.....
и го занесох в 3 фирми - производители. Цените, които ми дадоха за ПДЧ с обикновени мехамизми съответно бяха: 2 200 / 1600 / 1300 лв. Естествено това не са окончателни цени, докато не дойдат лично да вземат размери.
от другата страна 4 едно под друго чекмеджета - 1-во - сухи супи, аламинути и подобни, 2-ро - резервни пликчета, гъби, фолио-та и подобни, 3-тото покривки, 4-то пликчета
Бюджета е голяма работа. Миналата година какви проекти имах.... Ама паричките отидоха само по банята и накрая се получи "неволята учи". Отказахме се от фирма и за това сега кухнята от април месец я правим сами. Стигнахме до фаза вратички , всичко друго е сглобено. Ама съм решила да слагам хубав и скъп обков, поне от това няма да спестя , та чакам да се посъберат парички и да ДОВЪРШВАМЕ