КУХНИТЕ - 27та тема

• 88 294
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
Momi4eta ako nqkoi ot Varna proqvqva interes za Aristonka furna za vgrajdane da mi pi6e na li4ni.V posledniq moment(sled zakupena inox-ova) re6avam 4e 4erna e po-dobre za na6ata kuhnq.

# 181
  • София
Най-накрая поръчахме и нашата кухня. Майсторите "приятно" ни изненадаха, че имат много работа и кухнята ще стане някъде през октомври... ooooh!
Взехме вече аспиратора, телескопичен, като изтеглящия се панел ще е от материала на шкафовете. Много красиво изглежда, видях наживо такава кухня. След 10 дни ще вземем и останалите уреди, че още нямаме СОТ и ми е малко рисковано ей така да ги зарежем в апартамента.
Ами това е, като е готова ще снимам.... след мнооооооооооого време....
6u6inka, би ли споделила що е то телескопичен  аспиратор? Аспиратор за вграждане и телескопичен аспиратор едно и също ли е??? Питам, защото ние ще слагаме аспиратор за вграждане и ако има вариант изтеглящият се панел да е от материала на шкафа, ще се получи много добре! Ние сме харесали този.

# 182
Най-накрая поръчахме и нашата кухня. Майсторите "приятно" ни изненадаха, че имат много работа и кухнята ще стане някъде през октомври... ooooh!
Взехме вече аспиратора, телескопичен, като изтеглящия се панел ще е от материала на шкафовете. Много красиво изглежда, видях наживо такава кухня. След 10 дни ще вземем и останалите уреди, че още нямаме СОТ и ми е малко рисковано ей така да ги зарежем в апартамента.
Ами това е, като е готова ще снимам.... след мнооооооооооого време....
6u6inka, би ли споделила що е то телескопичен  аспиратор? Аспиратор за вграждане и телескопичен аспиратор едно и също ли е??? Питам, защото ние ще слагаме аспиратор за вграждане и ако има вариант изтеглящият се панел да е от материала на шкафа, ще се получи много добре! Ние сме харесали този.
вашият избор е телескопичен за вграждане. може просто да прочетете в инструкцията на прибора, дали се сваля предният панел. ако да - ще може да го подмените с каквото сте решили. аспираторът може да бъде за вграждане, и без да е телескопичен т.е. да няма изтеглящ се панел : http://www.leksgroup.com/l_en/?s=5&i=9&c=22&pid=271   Simple Smile

# 183
Взехме вече аспиратора, телескопичен, като изтеглящия се панел ще е от материала на шкафовете. Много красиво изглежда, видях наживо такава кухня.

Ами може и аз да не съм се изразила правилно. Аз си мисля, че телескопичен означава малък по размери, с или без изтеглещ се панел  newsm78, а те масово са за вграждане.
Ето го нашия аспиратор, за вграждане, с изтеглящ се панел (като панелът Е от материала, занесохме го на майсторите и те направо ще го монтират/вградят в шкафа) http://bosch.expo2000.bg/category.php?cat=p1_c3&pid=7

# 184
  • София
Благодаря ви за отговорите. Ще прочета дали в моя случай ще стане номера с панела, добре би се получило ако е от материала на шкафовете Simple Smile

# 185
  • София-в сърцата на моите деца
За аспиратора-ширина по дължина по височина и това е куб.см!! Peace/напр.3х4х2,60=320-става и 380куб.см/ Peace

# 186
И аз да ви държа под око! Peace

# 187
  • София
айде и аз да се включа.Пролетта правихме малко ремонт и това ни е кухнята-тя всъщност е готова от арон,ама малко зор видяхме докато я нагласят на ъгъл Laughing и все пак аз съм доволна от резултата. Тя дажа на снимката още не е готова де.
http://taniba.snimka.bg/family/obzavejdane.425380
 Сега ме чака същото за новия апартамент,но там са едни чупки и ще бъде интересно с кухнята Simple Smile

# 188
Само внимавай с кухните на Арон, защото те са малко нисък клас. Аз си сложих такава на вилата и всеки път като пусна фурната, се налага да отварям чекмеджетата, защото се нагряват, а материала не предвиден за това и стават сакатлъци.ж Cry

# 189
Само внимавай с кухните на Арон, защото те са малко нисък клас. Аз си сложих такава на вилата и всеки път като пусна фурната, се налага да отварям чекмеджетата, защото се нагряват, а материала не предвиден за това и стават сакатлъци.ж Cry
то е ясно отвсякъде, че кухните на арон имат недостатъци, но моля, ако е възможно дай повече инфо какво точно се случи... newsm78

# 190

Това е новата ми кухня. Поръчахме я в Мебелина /София/. Бяха коректни. Спазиха срока на доставка и монтаж. Почистиха след себе си, доволна съм.  Фурната е http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09054932. Абсорбатора
http://www.gorenje.bg/hoods?c=173151

Още не мога да дам оценка за електроуредите защото още не съм ги ползвала. Сега трябва да набавя всички кухненски принадлежности и аксесоари. Нищо си нямам.

# 191
Deqna, честито! Много ми хареса кухнята ти! Със здраве да я ползваш!   Hug

# 192
  • София
и на мен ми харесва! честито!!!
а относно арон-те мебелите или поне кухните не са техни! оказа се 4е са унгарски мисля.Арон само ги внасят и сглобяват.И аз не съм фенка на Арон,а специално моята кухня( Ника Рамка) я има в всеки втори мебелен магазин,което пак не значи че са превъзходни ,ама поне за сега няма проблеми!
Днес ходих да си поръчвам новата кухня и утре ще ми вземат размерите! нямам ърпение да видя какво ще се получи Simple Smile

# 193
Здравейте, някой чувал ли е нещо за мебелно студио Бългория! Добри ли са кухните, които правят - пише, че работят с испански пдч-та!

# 194
Deqna, честита кухня със здраве да си я ползваш. PeaceИскам да попитам какъв е размера на мивката и от гранитните ли е и каква и е цената?

Общи условия

Активация на акаунт