КУХНИТЕ - 27та тема

• 88 279
  • 762
  •   1
Отговори
# 540
  • София
kiva в крайна сметка взе ли си мивка?

# 541
Аз си взех такава мивка преди 2 седмици  ooooh!

# 542
  • София
как е ?ако можеш да имаш някакво наблюдение за 2 седмици де Laughing

# 543
Ами добре стои върху холната ми маса  Joy
Аз все още нямам кухня, проекти само, но пък виж мивка си имам  Crossing Arms

# 544
  • Шумен
kiva в крайна сметка взе ли си мивка?

Ами още нищо не съм взела. Насочила съм се към Пирамис
http://technostyle.bg/?act=inside_product&product_id=693
Този модел.

# 545
  • Русе
Момичета чудя се дали да си взема пералня със сушилня или пералня и сушилня, по отделно. Вие как мислите?
newsm78

# 546
аз отскоро съм с пералня със сушилня и съм доволна, но ако имаш място за отделни уреди вземи пералня и сушилня

# 547
  • Русе
Да, определено имам доста място. Но дали ще е удобно, вади от единия уред... че в другия...

# 548
С комбиниран уред също трябва да вадиш дрехите, защото те перат 6кг., а сушат 3кг. примерно  Peace

# 549
  • София
По принцип не хвалят комбинираните.Всички препоръчват отделни уреди,освен ако не разполагаш с място!

# 550
твърдо , ако имаш място  си  сложи без колебание отделно пералня, отделно сушилня.Методът на сушене при самостоятелните сушилни е съвсем друг-има дори такива, които направо  вадейки ги, можеш  да си  ги облечеш, без гладене, защото излизат ненамачкани- не знам дали  има толкова качествени  у нас, не съм се интересувала, но предполагам, че вече внасят.Виждала съм в чужбина такива-суперски са!
Аз в момента имам комбинирана и сушилнята не я ползвам, не само защото е сложно - вадиш половината дрехи-сушиш едните, после другите-това е най-малкия проблем.Но винаги има един специфичен мирис, като  на нещо прегоряло, което  е неприятно, като  че ли  всичките аромати от прахове и омекотители изчезват, а вместо това дрехите лъхат гадно.Но най-кофти  е това, че дрехите се накъдрят, само няколко пъти съм ползвала сушилнята и  всеки път съжалявах затова.Но бяха много  студени зимни дни и  големи чаршафи  нямаше къде да суша.После обаче не ме питайте как се гладят хармоники....А иначе е марка Аристон-от най-скъпите.Е, за съжаление сега, когато ми предстои да обзавеждам нов дом пак май на комбинирана ще се спра, понеже нямам място.Не змам дали всички марки комбинирани къдрят, ако някой има опит да сподели,та да знам на коя марка да се спрем.

# 551
Я кажете,тези отцедници,които са в шкаф над мивката,удобни ли са или въобще да не хабя шкафа за това? Thinking

# 552
Я кажете,тези отцедници,които са в шкаф над мивката,удобни ли са или въобще да не хабя шкафа за това? Thinking

Много хора ще ти кажат ,че е супер удобен. Но само си представи момента с ваденето на пълната с вода тавичка под чиниите... Wink
Казвам ти го от личен опит...
Ти сама си прецени...  bouquet

# 553
А бе,и на мен в проекта ми сложиха такова нещо,но още не съм поръчала самата кухня и се замислих дали ще има полза и май все повче ми се струва неудобно.Ще има съдомиялна,но може би все пак ще се наложи да се премие нещо и се чудя къде ще съхне.

# 554
doiche моята пералня със сушилня също е Ariston CAWD 129 и не мачка дрехите, сигурно зависи от модела.пере 7кг.суши 5кг.ако ще ползвам програма пране и сушене зареждам 5 гк.дрехи, задавам и програмите и тя изпира и изсушава прането без да се налага да вадя дрехи.после направо си ги прибирам в гардероба.дрехите излизат сухи, не намачкани, мекички и ухаят на омекотител
petya_z и аз ще кажа че вградените сушилни за чинии са удобни, имам такъв от няколко години и никога не ми се е налагало да изхвърлям вода от тавичката.шкафа в които е е без дъно, проветрява се и водата се изпарява

Общи условия

Активация на акаунт