КУХНИТЕ - 27та тема

• 88 267
  • 762
  •   1
Отговори
# 555
  • у дома
Я кажете,тези отцедници,които са в шкаф над мивката,удобни ли са или въобще да не хабя шкафа за това? Thinking

според мен при всяко слагане на измита чиния, чаша или каквото и да е там в такъв отцедник, вдигайки ръката си, за да поставиш измития съд, ръкава ще ти става вир вода Simple Smile или поне достатъчно вадички ще се изтичат в него.  Peace лично мнение, затова и не предвидих такова нещо. аз също имам миялна и основно с нея мия, когато се налага да се измият дребни неща, проблема ще го реша с малък отцедник висящ на тръба. просто все още съм в търсене на фирми и избиране читави висящи аксесоари Peace

# 556
няма такова нещо, нищо не става вир вода.казвам го от опит и не за да споря, а заради всички други които се чудят дали да предвидят място за такъв отцедник.много е удобен и не отнема място по плота.аз също имам съдомиялна, но го ползвам постоянно особено за чаши, че докато я напълня няма една да остане до вечерта.а и винаги се налага да изплакнеш нещо набързо.

# 557
Днес най-накрая след далго лутане по фирми си поръчах кухня.Зелена мдф горни шкафове гланц и черен мдф за долни шкафове след 1 месец ще се похваля и аз с нова кухня  newsm44.Как мислите какъв цвят да са стените ,като плота е титан ?

# 558
Я да си пусна и аз кухнята, че много си я харесвам  Laughing кухня

# 559
При мен отцедника за чинии е в един незатворен шкаф странично от мивката.Има предна вратичка,но странично е отворено.Незнам доколко това ще е практично,защото още не съм пробвала,но скоро ще ви покажа снимки.

# 560
мама имаше такъв отцедник за чинии  в шкаф от дорен ред,;мое лично мнение, с което  не искам да ангажирам никой- всеки  си има предпочитания 1.не е удобно заради това,  че винаги по  ръцете се стича вода, както  са споменали и други от форума.2.  на мен лично не ми е удобно  да си  слагам съдовете на второ ниво, държа си  ги в долни шкафове.Като отворя миялната и вратичката на шкафа, където  стоят чиниите( миялна и  шкаф са точно едно срещу  друго), изтеглям решетката от миялната напред върху капака и  ме дели само една ръка разстояние до шкафа-бързо, леко, лесно ги прибирам, шкафът е като колона и по-нагоре пък е витринка за чаши, а до колоната имам чекмеджетата за вилици и прочие.така за по-малко от минута миялната е "разтоварена".Намира се точно  до мивката, всъщност под отцедника й.След като  сме ползвали  прибори, изхвърлям отпадъците, избърсвам със салфетка и  за всеки случай леко обливам със студена вода на мивката( така когато  я чистя, вътре никога няма отпадъци по дъното, а и  спестявам пускана на програм за миене със студена вода с цел накисване)

Злате, на моята аристонка пише Ал 128 Д, явно  е друг модел, бях по  чужднеция, когато съпружеството я е купило, знам че е била възможно  най-скъпата,та после се карахме, че е взел нещо, което  ми  съсипва дрехите и то на прекалено висока цена

# 561
Нещо странично от темата.Черпя всички мами от форума  party023 , днес имам   nbirthday

# 562
Нещо странично от темата.Черпя всички мами от форума  party023 , днес имам   nbirthday
  ura  ura  ura newsm59

# 563
  • Морска приказка
  Gift baloni bdbaloni hbday baloni
Честито нови кухни момичета

# 564
Здравейте , предстои ми покупка на кухня.Спряла съм се на няколко фирми едната от които е Стоев Дизайн , има ли някой наблюдения за тази фирма или препоръка от ваша страна за фирма

# 565
  • София
Я кажете,тези отцедници,които са в шкаф над мивката,удобни ли са или въобще да не хабя шкафа за това? Thinking

За мен е супер удобно нещо, моят е точно над мивката, всичко е прибрано, не виси посуда по мивката. Освен това е идеален да си наредиш чиниите, които използваш ежедневно и да са ти лесни за вадене и ползване. За протокола - също имам съдомиялна.

# 566
  • София

За мен е супер удобно нещо, моят е точно над мивката, всичко е прибрано, не виси посуда по мивката. Освен това е идеален да си наредиш чиниите, които използваш ежедневно и да са ти лесни за вадене и ползване. За протокола - също имам съдомиялна.

не разбирам, ако имаш миялна - защо ще виси посуда по мивката? чиниите се мият и сушат в миялната, после се прибират някъде, където ти е удобно. ако ползваш такъв "отцедник" не като отцедник, а като стелаж за подреждане на чинии - сигурно наистина е удобно.

аз моите чинии съм решила да ги държа в долно чекмедже, за да побере повече.

# 567
Цитат
според мен при всяко слагане на измита чиния, чаша или каквото и да е там в такъв отцедник, вдигайки ръката си, за да поставиш измития съд, ръкава ще ти става вир вода  или поне достатъчно вадички ще се изтичат в него.
Не, не съм съгласна - имам такъв отцедник и не съм забелязала да се стича вода по ръцете ми. За мен е удобен вариант, защото чиниите са прибрани и не се виждат.  Grinning

# 568
аз, без да имам, го считам за задължителен, щото ти стои рпазен плота - това в случай, че нямаш миялна (и сушилня) Peace

# 569
Аз пък си слагам съдовете, да съхнат в миялната, ако съм измила нещо дребно на ръка.

Общи условия

Активация на акаунт