КУХНИТЕ - 27та тема

• 88 226
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, в сайта на "Явор" намерих подобна маса като на Tess, но е от метал и стъкло. Ето я в двата цвята, има и такива столове. Масата е 490лв., а столовете 99лв./бр.  Извинявам се за огромните снимки.

# 691
Според мен не е подобна, а е сигурно същата, само на тези снимки не си личат орнаментите, които са по самото стъкло.  Simple Smile

# 692
  • София
Ето и моята кухня. Още не съм махнала найлоните от пода, защото ремонтът продължава, чакам си масата и столовете, както и хладилника. Simple Smile

# 693
Според мен не е подобна, а е сигурно същата, само на тези снимки не си личат орнаментите, които са по самото стъкло.  Simple Smile

Твоята маса не е ли с дървени крака? И още нещо да те питам, за материала на кухнята - ПДЧ-то гладко ли е?

Аз да се похваля, днес дадох капарото за кухнята и уредите, и до края на месеца трябва да съм с нова кухня.

# 694
  • Пловдив
РРР и без маса и столове пак е супер. Много ми хареса - хем елегантна, а и много удобна ми се струва. Да си я ползваш със удоволствие.

# 695
Ето и моята кухня. Още не съм махнала найлоните от пода, защото ремонтът продължава, чакам си масата и столовете, както и хладилника. Simple Smile
И аз я харесвам,защото ми е много уютна.

# 696
  • София
Благодаря ви, момичета! Simple Smile

# 697

Чудесна е  Peace честито Hug

# 698
Еми това е - имам си нова кухня, и нямам снимки да я покажа  ooooh!

В събота я монтираха, цял ден бяхме с майсторите, днес довършват, но мъжото забравил апарата. Още не е напълно готова и аз се чудя дали да не сменям една вратичка от горните шкафове. Всички дръжки вървят на едно ниво, а само над абсорбатора е по-високо и ми вади очите направо  Sick. Цялата визия се разваля и два дни не мога да си простя, че го пропуснах този факт и не сложих един ПУШ механизъм  #2gunfire Възложих да ми сметнат колко ще излезе една нова вратичка. Имате ли вие идея - лакиран МДФ с размери 70/45 см???

# 699
6u6inka,
в 99% при абсорбатора се получава така с дръжката. Ще свикнеш  Simple Smile

# 700
  • Шумен
Честито за новите кухни на всички момичета.

Да си задам сигурно смешния въпрос.  Embarassed Пробихме дупка на терасата за аспиратора фи 150. Толкова пише, че е аспиратора.Сложихме клапата на стената, но.. Трябва ли задължително да излиза тръба навън? Може ли да се сложи някаква решетка от външната стена на самата стена без тръба? Другият ни вариант е като ни правят изолацията да ни сложат от  мрежата за изолацията на дупката.  Blush
И тази клапа как ще се затваря, като спре да духа аспиратора? Ето така е в момента.
http://kiva.snimka.bg/other/moyat-dom.438768

И се чудя този въздуховод толкова дебел как ще го огъна и да го събера в аспиратора, тип комин.  newsm78

# 701
Хапя, масата ми си е с метални крака Peace А кухнята не е от най-гладкото ПДЧ, истински гладки и лъскави са ми шкафа в трапезарията и антрето и детските мебели ( те са МДФ).

# 702
Честито за новите кухни на всички момичета.

Да си задам сигурно смешния въпрос.  Embarassed Пробихме дупка на терасата за аспиратора фи 150. Толкова пише, че е аспиратора.Сложихме клапата на стената, но.. Трябва ли задължително да излиза тръба навън? Може ли да се сложи някаква решетка от външната стена на самата стена без тръба? Другият ни вариант е като ни правят изолацията да ни сложат от  мрежата за изолацията на дупката.  Blush
И тази клапа как ще се затваря, като спре да духа аспиратора? Ето така е в момента.
http://kiva.snimka.bg/other/moyat-dom.438768

И се чудя този въздуховод толкова дебел как ще го огъна и да го събера в аспиратора, тип комин.  newsm78

Решетка или мрежа мисля че е задължително за да не влезе някое пиле-да кажат мамите с такива отвори на стена Rolling Eyes

Нашата клапа е веднага след аспиратора Rolling Eyes

# 703
  • софия
кива, преди 10 години точно така го направихме, без тръба само с най-обикновена пластмасова решетка с наклон. но баща ми направи и една малка козирка над и около нея, като духа да не навява сняг и дъжд вътре. но пък така цялата мазнотия от готвенето ми се лепеше на прозорците, все пак тръбата извита по някакъв начин малко ще отвежда миризмите настрани. но при нас отвора беше точно до стъклата, кухнята ми беше на приобщен балкон.

# 704

Общи условия

Активация на акаунт