Форумско планинско бивакуване

• 5 471
  • 60
  •   1
Отговори
# 15
А с кола с ремарке става ли  Thinking. В посочения линк видях, че екопътеката се минава за два часа.
С ремарке мисля, че няма да има проблем.
Виж за 2-та часа е много относително. Ние сме доста добре натринирани и можем да я минем за 30 мин. без много бързане. Но е толкова красиво, че може да ти отнеме и 4 часа докато разглеждаш и снимаш и ала-бала. Много е относително. 2 км със 100 м. денивелация е доста лек маршрит, да не казвам детски.

# 16
...2 км със 100 м. денивелация е доста лек маршрит, да не казвам детски.
Именно. Зависи колко е глезено чавето.

# 17
...2 км със 100 м. денивелация е доста лек маршрит, да не казвам детски.
Именно. Зависи колко е глезено чавето.

И аз това си помислих... Зависи дали се е наспало и наяло  Laughing/поне при нашето е така/. Явно не е толкова голям маршрута, колкото на мен ми се искаше.
Някъде прочетох, че може да се стигне до хижа Рай и прехода е цял ден от Карлово до хижата. Търсих по карти в нета е не можах да разбера от къде и как се минава, но явно става въпрос за друг маршрут.

Благодаря utraedit.  Peace

# 18
  • Варна
И на мене ми се идва но нямаме палатка.
Някакви преходи ли ще се правят?
В смисъл каква е организацията за тези три дни?
На едно място ли ше се отседне или всеки ден на различно.
Искам малко повече инфо.
Благодаря ви предварително Hug

# 19
  • София
Лоши хора! Какво им е на хотелите Crossing Arms Тия, дето сме без палатки, ще си седим в София, нали Crossing Arms

# 20
  • Стара Загора
Хайде, хайде...
стига сте се вайкали, ами купувайте за по 30 лв. палатки от Метро и... на Бяла река следващия уикенд Grinning

# 21
Някъде из сайтовете прочетох, че там имало всичко необходимо за бивакуване. Под наем разбира се. Палатки, спални чували, барбекюта... Само пържолите трябва да си носите.  Mr. Green

# 22
  • София
Най-близкото до палатка, на което съм склонна, е да я гледам на картинка Laughing Ама рекох да се обадя, барабар Петко с мъжете Joy

# 23
...Искам малко повече инфо.
Организацията е да отидем на едно и също място група народ, обединени от идеята за палатки.
Лагера не сме планували да се мести. Който иска, може да щъка наоколо, който иска може в лагера да стои.
Който иска-намира начин. Който не-търси оправдание.ю
Палатки изгодно в Метро, Практикер, jysk и др. както и назаем.
Мой познат дойде на морето, като си купи столове, надуваеми дюшеци и др. само за една вечер, макар,ч е си имаше, но му бяха далеч.

...Ама рекох да се обадя, барабар Петко с мъжете Joy
Наистина бих се радвал да ви видя.

# 24
  • някъде ... тук ...
Само да се запиша за темата.
Така или иначе ни датата ми е свободна, ни мъжа е навит.
Ходим на риболов с палатката. Като нямало къде да се лови, не било интересно.

# 25
  • София
А септември няма ли да е хладничко през нощта? Прогнозата не е много обещаваща http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accu … OFIA&metric=1

# 26
Само да се запиша за темата.
Така или иначе ни датата ми е свободна, ни мъжа е навит.
Ходим на риболов с палатката. Като нямало къде да се лови, не било интересно.
Ако има билет в събота и неделя е разрешен риболова в Бяла река до началото на резервата.
Става реч за пъстърва, разбира се. Балканска, разбира се, а не някакъв миризлив дъгов боклук от развъдник.
Да си носи подходящи блесни и да си купи ручейник ако няма от къде да си събере, че там на място може да не може да си хване.

Виж за 2 часа в Гърция какво се получи:

И след това:

Само мерак да има човек. Simple Smile

# 27
Ауу, чудно. И риболовен билет имаме Party, остава и рибка да хванат мъжете.

# 28
Само пак да предупредя:
1.Само събота и неделя;
2.До началото на резервата.

# 29
utraedit страхотна слука сте имали, ако не е таина къде по-точно сте ловили?
И каква марка са тез голямите рибоци?
Двете вдясно на ципурки мязат  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт