Форумско планинско бивакуване

• 5 472
  • 60
  •   1
Отговори
  • Стара Загора
След разговор на ЛС с Мр. Бийн, пускам отделна тема за да продължа започнатите в тази тема идеи за форумско бивакуване.

В общи линии идеите бяха следните:
Място - Калоферския балкан (защото е в централна България)
Говорихме за датите 4-5-6 Септеври, но предвид това, че вече почти няма време за организация предлагам да остане за 11-12-13.

Това е от мен.
Аз все така си мечтая за няколко дни на зелено спокойствие  Grinning
Вие сте наред!

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 15:31 от Jade

# 1
  • Пловдив
Ако можем ще дойдем... Peace

# 2
  • На брега на реката
Мислех си, от няколкото места, които коментирахме, да изберем такова, до което има и хотел или хижа.... , че ако ни заплющи някой дъжд, да не заразим форума с настинки  Laughing

# 3
  • Стара Загора
Мислех си, от няколкото места, които коментирахме, да изберем такова, до което има и хотел или хижа.... , че ако ни заплющи някой дъжд, да не заразим форума с настинки  Laughing
Няма да е толкова романтично, ако знаем, че има вариант за спасение от дъжда  Mr. Green

# 4
По принцип съм ЗА, зависи от работата. Времето може да е види 1 седмица предварително от нет-а.

# 5
Ние сме там. Двама възрастни и едно дете на 7.
Палатка, шатра, маса, столове и др. обурудване има.
Търся да купя изгодно хубав хамак.
11.12 и 13 е ОК.
Мястото ни устройва.

Запис.

# 6
Стига да е хубаво времето и ние ще дойдем, вероятно без децата, че нещо много ми дойдоха напоследък Mr. Green

# 7
Можете да посетите Бивак Бяла река. От там започва еко пътека. Има и капанче.
Доста е хубаво, за съжаление пътя до там на места е хард офроуд, но за леки автомоболи става ако се кара бавничко. Не е особен проблем.
Снимки тук:

http://www.karlovo.org/camper-club/forum/viewforum.php?f=16

# 8
  • Стара Загора
Много благодаря за споделеното, utraedit.
Наистина изглежда прекрасно.
Един глас от мен за там Grinning

# 9
utraedit, колко време е прехода през екопътеката и дали ще е удачно /заради прехода/ да сме с малко дете на 3 години?

# 10
И аз съм за.
Да се организираме по-бързо, че не остана време.

# 11
utraedit, колко време е прехода през екопътеката и дали ще е удачно /заради прехода/ да сме с малко дете на 3 години?

Не е задължително да преминете целия маршрут. Колкото ви хареса толкова. Виж за 3г. дете, не знам. Мисля, че ще се наложи да го носите.

# 12
То, че ще ни хареса и ще искаме целия маршрут е ясно, ама явно не става с дете.
Ще трябва да го "шътнем" на някоя баба или леля.  Laughing

Колко време е прехода?

# 13
То, че ще ни хареса и ще искаме целия маршрут е ясно, ама явно не става с дете.
Ще трябва да го "шътнем" на някоя баба или леля.  Laughing

Колко време е прехода?
Не мога да ти кажа колко време ще ви отнеме. Дължината е около 2 км., денивелация около 100 м., 7 дървени моста, информационни табла. Другото ще го видите на място.
Може да се мине за 30 минути, а може и за часове. Зависи колко ще ви хареса. На мен много ми харесва.
Пак ви предупреждавам, че пътят от Калофер до бивака на места е доста лош. Не става за каравани. Ние с къмпера нямаме проблем, но се друсаме здраво. С кола е по-лесно.

# 14
А с кола с ремарке става ли  Thinking. В посочения линк видях, че екопътеката се минава за два часа.

Общи условия

Активация на акаунт