Форумско планинско бивакуване

• 5 474
  • 60
  •   1
Отговори
# 30
  • някъде ... тук ...
Благодаря за инфото utraedit Hug

Аз още не ща да го пускам в Гръцко.
Има си билет, че и на големия син иска да вади.
Миналата седмица в горното течение на Струма беше добре - основно мренки, ама имаше за две вечери на бивакуващите жени и деца Crazy

# 31
Това е сафрид. Ципурите ги изхвърляме, въпреки, че не е лоша риба. В Гърция на всякъде има риба в морето. В БГ никога не сме хващали такъв едър сафрид и това става за нула време. Трябва ви чипаре, но не от тези черноморските. Лови се в пристанището. Тази е наловена за по-малко от 2 часа.
На 30 август се върнахме от двуседмично пътешествие по нашето черноморие. Трагедия. Само веднъж сме пробвали и се отказахме. Риба няма. Ако я има е някакъв невероятен късмет. Някакви дребни сафридчета и чат пат зарган. Абе не си заслужава да се пробва, че човек само се ядосва. Ама то в тази мръсотия как да вирее риба.
А мренките са супер ЕлиТ. Адна от най-вкусните риби. И ние сме фенове, но...
Виждали сме какви ли не начини на браконерство - с бомби, с мрежи, с отрови, с парашути и каквото можеш да се сетиш.
Но скоро останахме изумени, когато дойде един багер и отби реката по пресъхнало корито. И понеже водата съвсем малко започнаха с кеповете да я събират.
Тия браконери вече трябва да започнат да ги вкарват в затвора. Имам чувството, че българинът е най-лошото същество във вселената. За какво им е толкова много риба? И с въдица става и е по интересно и т.н., ама нали е някаква "супер далаваера"...
Селянина си Остава Селянин (S.O.S.).

# 32
Сори за офтопика, ама искамда подкрепя утраедит с поста си, селянина си е селянин и на северния полюс.
Дивите макета зимата изтребват рибата в реката и си хранят прасетата с нея Twisted Evil.
Огромна за сафрид ми се видя затуи попитах newsm78

# 33
Плаши ли ви мрачната прогноза или що?

# 34
Не, плаши ме калното Sunglasses

# 35
Никак не ми харесва прогнозата  http://www.foreca.com/Bulgaria/Kalofer

# 36
  • Стара Загора
Като гледам колко са различни прогнозите от различните източници, предлагам да решаваме пак в Четвъртък следобед. Тогава вероятно прогнозите ще са по-актуални Mr. Green
На мен никак не ми се отлага.  Rolling Eyes

# 37
И на мен много ми се иска да се осъществи. Питах в отчетната тема за Карлово за времето, казаха, че днес било слънчево.

# 38
Съжалявам, но няма да можем да дойдем.
Почти бях уредила и кой да гледа малкия, но... появи се друга причина и... Много съжалявам, наистина.

# 39
  • Стара Загора
Мълчите!! Mr. Green а аз качам отзиви за сървайвъра ви Crossing Arms

# 40
А защо не се включи?

# 41
  • Стара Загора
А защо не се включи?
Защото не обичам на палатка. Дори и добрата компания не би ме поблазнила да си купя палатка и оборудване Crazy
В една тема бях писала...обичам да ходя на хотели. Глезанка съм си Mr. Green
Хайде разкажете и покажете Crossing Arms

# 42
  • На брега на реката
 newsm53  И аз тука нетърпелива ....

# 43
Нашето сем. се уплаши от прогнозата за превалявания и понеже не ни е близо, се отказахме.

# 44
  • Стара Загора
Имам много впечатления и снимков материал, но сега съм затрупана с работа и не мога да гъкна.
Веднага, когато се поосвободя ще разказвам и показвам  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт