Fragrancex.com - аромати и доставки- 8 тема

• 38 961
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
момичета,този парфюм въпреки че е  ефтин,чета хубави отзиви за него и като трайност също,някой сблъсквал ли се е с него? http://www.fragrancex.com/products/_lid_R-am-pid_61910W-am-cid_P … me__products.html

# 151
  • Балчик
момичета,този парфюм въпреки че е  ефтин,чета хубави отзиви за него и като трайност също,някой сблъсквал ли се е с него? http://www.fragrancex.com/products/_lid_R-am-pid_61910W-am-cid_P … me__products.html

Аз го имах и го продадох. Не ми харесваше. Имаше нещо , което много ме дразнеше в него. Момичето, което го купи обаче го хареса.

# 152
Аз го купух от Джема и ми харесва,но ме няма в описанията.

# 153
Аз нямам представа от аромата, но не го намирам евтин. Има по-евтини и по-добри според мен, но това си е мое мнение.  От кои дати пилучавате? Аз имам поръчка от 25.08. Някой има ли получена от тази дати?

# 154
би ли ми казала някой по-евтин и по-добър тогава и да е от фрагранса,защото аз не съм срещала чесно казано парфюм 100 мл за 18 $ точно там,но може и да има знам ли

# 155
би ли ми казала някой по-евтин и по-добър тогава и да е от фрагранса,защото аз не съм срещала чесно казано парфюм 100 мл за 18 $ точно там,но може и да има знам ли

Има и за 7 евро, а вероятно и по-евтини. Laughing Най-простия начин е да погледнеш в тестери и да си ги подредиш според цената /отгоре има опция "sort price"/. Ако там нищо не си харесаш, отгоре в червеното поле search нищо не пишеш и натискаш go до него. След това ти дава възможност да определиш ценови граници и така. Разрови се, има начини да си облекчиш търсенето. Peace
Ето този вероятно е от типа, който търсиш.
http://www.fragrancex.com/products/_lid_R-am-pid_1100W-am-cid_Pe … 5T__products.html

# 156
благодаря,наистина нужна информация макар че не търся много евтини ,все ми се струва че ще са гадни и не трайни,според цената,просто това ми попадна заради формата и видях че е евтин,а и отзивите са добри,а пък попитах момичето да ми посочи по-евтино и по-добро понеже нали така се исказа тя,но все пак благодаря наистина

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 23:33 от ekaterina II

# 157
На всички ни се иска да са максимално изгодни и да са хубави и трайни. Така, че с едно подреждане, всеки си преценява какво и колко. Peace

# 158
Екатерина, Натя ти е отговорила вече. Пожелавам ти да намериш нещо маистина добро и изгодно. Напред в темата има и някои линкове. Определено има тестери 100мл на добри цени.

# 159
Защо като вляза в ордер хисторито нямам нищо?  newsm78

# 160

Най-вероятно не си поръчвала през акаунта си.

# 161
Аз чакам пратка от 14.08. , още не е дошла. Дали ще ми дадат информация в пощата,ако ги помоля да проверят по име дали има нещо за мен. Винаги съм получавала известие вкъщи. Като знам какви са любезни служителките в Новата поща в Бургас. Оф вече се притеснявам дали изобщо ще дойде нещо?

# 162

Най-вероятно не си поръчвала през акаунта си.

Е как? Миналата седмица поръчах един Гарлен. Докато ми го пратят го имаше в хисторито, после не.

# 163
  • София
Росалинда, и аз чакам от 12.08., явно ще се забавят....но ще дойдат все пак  Simple Smile

# 164
моята от 17.08. дойде на 2.09,а от пощата си я взех на 3.09,сега чакам от 4.09. Пуснах отново поръчка ,за да използвам кода за безплатна доставка,за който ми казаха,че важи до 30.09

Общи условия

Активация на акаунт