Fragrancex.com - аромати и доставки- 8 тема

• 39 049
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
Всеки ден ходя в пощата да ги тормозя за поръчка от 12.08 и още я няма.
Направо ми иде да убия някой, а уж съм търпелива!

# 166
  • Бургас
моята от 17.08. дойде на 2.09,а от пощата си я взех на 3.09,сега чакам от 4.09. Пуснах отново поръчка ,за да използвам кода за безплатна доставка,за който ми казаха,че важи до 30.09
Joy Joy Joy

# 167
Аз чакам от 13/08
Дали този път 12 и 13 ще са проблемни дати ooooh!

# 168
  • Балчик
Аз така и нищо не получих от 9.07. Някой чака ли все още от тази дата?  И диспутът още се разглежда от Пей пал, няма решение. А също и от 12.08 чакам.

# 169
  • някъде под слънцето...
Получих поръчка Шипната на 24.08, пристигнала е вчера, но незнайно заЩо съм получила днес съобЩението...
парфюмите са
Палома Пикасо ЕДП мой абсолютен фаворит през последните 5 или 6 години и Фам на РоШа едт, имала съм ЕДП и преди години беШе сред любимите ми...

# 170
  • Пловдив
Аз така и нищо не получих от 9.07. Някой чака ли все още от тази дата?  И диспутът още се разглежда от Пей пал, няма решение. А също и от 12.08 чакам.

Не съм получила от 04. 07. ooooh! И аз също съм отворила диспут в PayPal, ескалиран е на 31. 08. и още не е взето решение. Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 18:05 от marzeliva

# 171
моята от 17.08. дойде на 2.09,а от пощата си я взех на 3.09,сега чакам от 4.09. Пуснах отново поръчка ,за да използвам кода за безплатна доставка,за който ми казаха,че важи до 30.09
Joy Joy Joy
Не е ли вярно това за безплатната доставка?

# 172
  • Бургас
Joy Joy Joy
Не е ли вярно това за безплатната доставка?
сигурно от година, а може би две постоянно поставят срок на безплатната доставка, а после с нова оферта я удължават  Peace т.е. поне от тогава не е имало момент в който не е работил кода FREE Hug
така че, ако не ви е спешно не форсирайте нещата

# 173
ок,дано да е така,че  LaughingАз получих имeйл от fragrancex.com,след като си получих виалчетата,да дам оценка на всеки парфюм.Трябвало да отговоря до 12.09. и ще имам възможност да спечеля за 100$ безплатна поръчка.Някой получавал ли е такова писмо  Thinking и дали правилно съм разбрала file:///C:/Documents%20and%20Settings/oem/Desktop/perfume-spray%5B1%5D.jpgnewsm78

# 174
  • София
ок,дано да е така,че  LaughingАз получих имeйл от fragrancex.com,след като си получих виалчетата,да дам оценка на всеки парфюм.Трябвало да отговоря до 12.09. и ще имам възможност да спечеля за 100$ безплатна поръчка.Някой получавал ли е такова писмо  Thinking и дали правилно съм разбрала file:///C:/Documents%20and%20Settings/oem/Desktop/perfume-spray%5B1%5D.jpgnewsm78
И от мен искат да дам оценка за паръчаните парфюми, но как да го направя като ги очаквам вече втори месец
Искам си парфюмите, не им ща 100-те $  Crossing Arms

# 175
  • Варна
Редовно ме канят да оставям отзиви и никога не го правя  Embarassed

# 176
И аз чакам едно мини на Gaultier 2 от 18-ти август,май е рано да се надявам като гледам на какъв хал са отново нещата Twisted EvilПоне няма да е голяма загуба  Sunglasses

# 177
Всеки ден ходя в пощата да ги тормозя за поръчка от 12.08 и още я няма.
Направо ми иде да убия някой, а уж съм търпелива!

и аз чакам от тогава
мислех, че след като се отпушиха нещата, няма да има големи закъснения, но ето че същия филм го гледаме отново  Tired

# 178
Момичета-аз получих от 12-13 август още преди началото на септември; Ще дойдат!

# 179
  • sofia
Редовно ме канят да оставям отзиви и никога не го правя  Embarassed

аз пък редовно си оставям отзивите, хем с моя сакат английски. Та не помня за кой парфюм бях писала, че има много приятен сапунен аромат, но вместо сапун, съм използвала близкото супа, та стана добра реклама, че има приятен супен аромат  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт