Fragrancex.com - аромати и доставки- 8 тема

• 39 006
  • 723
  •   1
Отговори
# 300
  • Балчик
Този сайт вече много ме изнервя. Не стига, че не получих поръчките си от 9.07 и 12.08 и се престраших да поръчам пак, а те вече втори ден не ми шипват поръчката, въпреки обявените 24 часа за шипване на единия от парфюмите. Mr. Green

# 301
  • на плажа
 Момичета, притеснихте ме. До сега не съм имала проблеми с доставката. Винаги са били бързи - до седмица парфюмите ми са пристигали, но сега нямам потвърдителен мейл за шипване, а в сайта пише, че поръчката е процесинг  newsm78. Дали наистина няма да пристигне за Коледа?! Дали не се бавят, защото са тестери? До сега не съм поръчвала тестер.

# 302
  Дали не се бавят, защото са тестери? До сега не съм поръчвала тестер.

Абсурд да е тази причината,явно пак има всеобщо забавяне  Peace

# 303
  • Балчик
Моята поръчка не е с тестер и пак вече 3-ти ден не е шипната, нямам и втори имейл.
Жалко, много харесвах сайта и до скоро им вярвах. Но вече няма смисъл да си играя на тото- ще дойде ли, няма ли да дойде. #2gunfire

# 304
  • София-Лагера
аз чакам от 29 .8

# 305
Аз пък получих и втори мeйл че е шипната на 18.9, но от тогава си стой "процесинг" в сайта им. От тогава до днес им писах 4 пъти, защо е така и дали е проблем и не са ми отговoрили на нито едно от писмата.

# 306
  • София
Desem, за поръчка от коя дата пускаш диспут?
14.08.

# 307
Никой ли не е получавал скоро?

# 308
Чакам от 14.09.,досега не съм имала проблеми,да се надяваме  bishop

# 309
аз имам мейл; за потвърждение днес, като поръчах вчера Flutter междудругото ми пише, че, за да бъдела най-евтина доставката, бил изпратен чрез самолет, но БЕЗ ТРАКИНГ НОМЕР, т.е. може би заради това стои процесинг статус Peace

# 310
Няма такова нещо,този мейл им е обичайния за пратки без тракинг.
О,чудо,отговорили са на повдигнатия ми диспут още преди да съм ескалирала-това не е било никога! Естествено отговорът е обичайния!  Laughing  Пратката е 0т 16.08,шипната на 18ти,имах и друга от тази дата ,вече забравих кога дойде!
  Whistling

# 311
  • Балчик
На мен и двата пъти ми отговориха преди да ескалирам.

Днес им писах за нешипнатата вече 3-ти ден поръчка. Орговориха ми почти веднага със стандартен мейл, а след около час получих и втори мейл, че поръчката ми е в процеас и като бъде натоварена ще ми пишат. След около 30 мин имах трети имейл, че е шипната днес.

Кого ли го интерсуват тези подробности, ама като няма с какво да се похвалим, че сме получили, поне с това да пълним темата. Laughing 

# 312

Versace Signature Eau De Parfum Natural Spray 100ml/3.4oz

Какво мислите за този парфюм, че хич не е ефтин?

# 313
Здравейте!
Да попитам към момичетата от първа страница ли да се обърна за поръчка?

# 314
  • някъде под слънцето...
Да разверя обстановката...днес имам известие за пратка Шипната на 09.09

Общи условия

Активация на акаунт