Fragrancex.com - аромати и доставки- 8 тема

• 39 010
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
  • виртуално
Да разверя обстановката...днес имам известие за пратка Шипната на 09.09
урааааа
и аз чакам от тази дата  Praynig

# 316
  • някъде под слънцето...
Да разверя обстановката...днес имам известие за пратка Шипната на 09.09
урааааа
и аз чакам от тази дата  Praynig
значи  тези дни би трябвало да пристигне Peace

# 317
  • Балчик
Eее, това разведряване ли е- септемврийска поръчка. Sad няма ли новини и за някоя августовска или юлска? Тук няма принцип, или идва навреме поръчката или не. И аз имам получени от юли и август и от близки до тях дати пък- неполучени. Mr. Green Някои тук си получиха поръчките от 9.07, а моята не дойде. Затова вече не се радвам на нищо, гаранция- Франция.

# 318
  • някъде под слънцето...
Eее, това разведряване ли е- септемврийска поръчка. Sad няма ли новини и за някоя августовска или юлска? Тук няма принцип, или идва навреме поръчката или не. И аз имам получени от юли и август и от близки до тях дати пък- неполучени. Mr. Green Някои тук си получиха поръчките от 9.07, а моята не дойде. Затова вече не се радвам на нищо, гаранция- Франция.
Двте юлски и августовската ми пристигнаха
юлските за 30, 35 дни, августовката  за 14 а тази за 11...
Сискам палци   поръчките на всички да пристигнат по най бързия начин.... Praynig

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 18:10 от sl

# 319
Момичета, това познато ли е на някой?

http://www.fragrancex.com/products/_lid_H-am-pid_60870W-am-cid_P … me__products.html

И аз чакам поръчка с един Гарлен шипната на 04.09. За шефката е и се надявам да няма издънки, че.....

# 320
получих от 3.09,от 26.08 още я няма.

# 321
  • София
Днес получих две - от 1.09. и от 3.09. Имам неполучени от 11.08 и още няколко след тази дата. Този от 6.07. вече го отписах.  Confused

# 322
Чакам от 31.08 и вече се ядосвам! #Cussing out
А и пет пъти им писах да анулират една поръчка, но... тя си виси и това е. Какво да направя още, за да я махнат!?

# 323
  • pomorie
Чакам от 31.08 и вече се ядосвам! #Cussing out
А и пет пъти им писах да анулират една поръчка, но... тя си виси и това е. Какво да направя още, за да я махнат!?
и аз чакам от тази дата......ужассс

# 324
ДНес имам известие за 2 пакета. Party Поръчките ми са от 03.09 и 07.09.

# 325
  • Варна
Днес получих от 4.9. Пакетът беше отварян, съвсем очевидно беше.
От 27.8 още го няма.

# 326
Днес получих от 4.9. Пакетът беше отварян, съвсем очевидно беше.От 27.8 още го няма.
Това случва ли се често или е единичен случай?

# 327
  • Варна
Днес получих от 4.9. Пакетът беше отварян, съвсем очевидно беше.От 27.8 още го няма.
Това случва ли се често или е единичен случай?

Често чак едва ли, но да, има такива случаи. По митници явно ги отварят.

# 328
Нека да ги отварят, ама важното е да не си прибират за себе си нещо.

# 329
точно там е работата че май си прибират чат пат,някои по хубави ли де да знам,нали има хора в тази тема дето не са си получили от някоя дата хич парфюма,та сигурно някоя гад от митниците сега го исползва,не ги е срам #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт