Fragrancex.com - аромати и доставки- 8 тема

• 39 246
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
  • Габрово
Момичета, Знаете ли дали дебитна карта Виза Електрон на Сосиете Женерал Експресбанк може да се регистрира в ПейПал и изобщо може ли да се пазарува с нея свободно в нет-а? Mr. Green Money

# 406
Момичета, Знаете ли дали дебитна карта Виза Електрон на Сосиете Женерал Експресбанк може да се регистрира в ПейПал и изобщо може ли да се пазарува с нея свободно в нет-а? Mr. Green Money

Стига да имаш парички в нея - може.

# 407
  • София
На моята поръчка от 21 август утре и изтича 40 дневния срок , тъй че днес пуснах диспут  Sad
Макар че това сигурно ми е 50-тата  поръчка от този сайт и досега колкото и да са се бавили - все са идвали. Но заради големите закъснения напоследък реших да започна да плащам с ПейПал, та поне да се възползвам от правата си...

# 408
  • София
Снощи ескалирах, за поръчка от 13.08
преди 3 дни пуснах още един диспут за 25.08 и няма отговор от фраганса.
Ако днес няма раздвижване по нито един въпрос, пускам и за 3тия диспут и приключвам с поръчките... вече дори не ги и чакам. Дано само ми върнат парите от Пей пал.... много съм разочарована, мъжо си получава смешните пратки от китайците за по 1 седмица, а от Хамерика нищо  Sad
Всъщност къде се връщат парите обратно по карта ми или в сметката ми в пей пал newsm78

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 13:07 от Desem

# 409
моята е поръчана на 20 и шипната на 21ви............ толкова нямам търпение вече Praynig Flutter
  Септември ли? Моята е от 25.08 и май ще пускам диспут вече. Все им давам още шанс и накрая да не изпусна срока!
тва с диспутите изобщо не ми е ясно и дано не ми се налага да го разбирам Praynig

# 410
  • София
Получена поръчка днес, шипната на 09.09.2009.  Peace

Рапорт даден!  Mr. Green

# 411
  • виртуално

Рапорт даден!  Mr. Green

Рапорт приет ! Свободно ....

и аз чакам от тази дата - има светлинка в тунелчето

# 412
  • Бургас

и аз  Rolling Eyes

# 413
Миналия път май пак Noir беше талисманчето, което първо си получи пратката   Wink.

# 414
  • София

Рапорт даден!  Mr. Green

Рапорт приет ! Свободно ....

само да не е от насрещнодвижещ се влак  Mr. Green

# 415
Имам известие!
 newsm44Най-вероятно е за поръчка от 12.08.
За другите неща, които чакам им е твърде рано!
Ей сега ще затичам до пощата и ще докладвам.

# 416
А аз чакам от 1.09 и вече се изнервих, защото не е за мен. Crossing Arms
Като знам, че някои чакате пък от две месеца. Confused

# 417
Момичета,да Ви питам,кога изтеглят пари от картата,в случая Виза кредитна?Шипнат ми е преди 2 седмици,а така и не получих смс от банката,за пари за погасяване.Питам,за да знам,дали има някакъв начин смс-а да ми е индикация,че парфюмите ми са вече тук?Големи несериозници се оказаха,няма да поръчвам повече от тях! Naughty

# 418
Тц. Друга пратка беше. Продължавам да чакам.  Sad

# 419
Тц. Друга пратка беше. Продължавам да чакам.  Sad

Ужас.

Общи условия

Активация на акаунт