Fragrancex.com - аромати и доставки- 8 тема

• 39 248
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Момичета, кажете Бушерона и Мобисана горе - долу как миришат.Чудя се какво да си поръчам, обичам по остро сладникави миризми - нещо като адикта на диор и ейнжъл и демон на живанши.

кой Бушерон? Трабъл ли?
и Трабъл, и Мобусан имат потенциал да ти харесат

Бубанка мерси много за съвета.Поръчах трабъла и днес го получих, страхотен е, точно моя аромат Hug
поръча на 18-ти и го получи днес, БЕЗОБРАЗИЕ  Crossing Arms

# 391
  • Плевен
от директа го поръчах  Wink

# 392
  • Бургас
 newsm10
от директа го поръчах  Wink
аз пък тамън си помислих, че навсякъде има връзкари  smile3515

# 393
Момичета, кажете Бушерона и Мобисана горе - долу как миришат.Чудя се какво да си поръчам, обичам по остро сладникави миризми - нещо като адикта на диор и ейнжъл и демон на живанши.

кой Бушерон? Трабъл ли?
и Трабъл, и Мобусан имат потенциал да ти харесат

Бубанка мерси много за съвета.Поръчах трабъла и днес го получих, страхотен е, точно моя аромат Hug

радвам се, че ти е харесал - аз го предпочитам пред Мобусана  Wink

ga_aMa_HeLaughing

# 394
  • София
Когато ескалирате диспута опцията "Няма да постигнем приятелско споразумение" ли посочвате?

# 395
"Когато натрупате 100 точки, за всяка следваща поръчка получавате 2% допълнителна отстъпка.
При достигане на 500 точки, получавате 5% допълнителна отстъпка от следващите поръчки.
Така при достигане на 1000 точки, вече ще получавате постоянна допълнителна отстъпка от 10%. " Виждам че има хора,които са достигнали първо и второ ниво от точки,не ви ли се отразяват тези 2 или 5 % при поръчка?Аз имам скромните 48,ама ще дерзая по коледа да ги направя 100,пък да видим ще има ли отстъпка  Thinking

Аз съм почти до заветните 10% дискаунт,за Коледа трябва да ги стигна,имам 844$, но на всички приятелки поръчвам през моя акаунт и събрах доста точки. Само си ми прихваща 5те % при тотал в кошницата,когато съм си влезнала в акаунта!  Peace

Когато ескалирате диспута опцията "Няма да постигнем приятелско споразумение" ли посочвате?

Най-често да,но не мисля,че има значение какво точно посочваш!

# 396
Здравейте, момичета! Grinning
Колега си е поръчал три парфюма. Първите два в една поръчка, третия - друга. Първата поръчка я шипват два часа преди втората. Вече е получил втората. Нормално ли е това? Шипнати по едно и също време горе-долу, да получи едната, а другата все още не? След малко ще пиша от кога са поръчките! Казвам му да не се притеснява, но той вече е убеден, че няма да си ги получи!  Crazy

# 397
ще ги получи,успокой го  Wink

# 398
 Hug Ще му предам, на 3-ти и 4-ти са шипнати поръчките иначе ... Simple Smile

# 399
Колега си е поръчал три парфюма. Първите два в една поръчка, третия - друга. Първата поръчка я шипват два часа преди втората. Вече е получил втората. Нормално ли е това? Шипнати по едно и също време горе-долу, да получи едната, а другата все още не? След малко ще пиша от кога са поръчките! Казвам му да не се притеснява, но той вече е убеден, че няма да си ги получи!  Crazy

сигурно ще си ги получи
аз имах три поръчки шипнати по едно и също  време
едната дойде 7 Дни след като бяха шипнати
другите две след два месеца  Joy

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 12:35 от Марчето

# 400
И аз съм така пуснах  2 поръчки през 5-10 мин. разлика. Втората я получих отдавна, а първата я чакам още. А ми шипнаха първо първата!!! Но след това ми изтеглиха парите първо за втората, явно пращат мейл, че е шипната, когато е подготвена, а не когато е изпратена.

# 401
  • на плажа
 Момичета, много ме е яд, че не влязох първо в темата преди да поръчам. Като чета за какви срокове говорите и  #Crazy. Аз поръчах на 15.09, а са изпратени на 22.09. Чакам търпеливо, но и лееекинко се притеснявам.

# 402
Няма ли някой да се похвали с получена поръчка?

# 403
моята е поръчана на 20 и шипната на 21ви............ толкова нямам търпение вече Praynig Flutter

# 404
моята е поръчана на 20 и шипната на 21ви............ толкова нямам търпение вече Praynig Flutter
  Септември ли? Моята е от 25.08 и май ще пускам диспут вече. Все им давам още шанс и накрая да не изпусна срока!

Общи условия

Активация на акаунт