Fragrancex.com - аромати и доставки- 8 тема

• 39 262
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
natia, а вижда ли се някъде в профила колко е цялата сума ?  Аз търсих, тъсрих из профила си и нищо не успях да намеря   33uu , а да взема да смятам, ще ми отнеме бая време Simple Smile)
Влизаш си в акаунта и там срещу Email Address ги пише Loyalty Reward Points.

# 376
Днес ми донесоха известие за пратка, изпратена на 29.07. Вече бях загубила надежда, че ще я получа и че ще ми върнат парите, защото платих чрез кредитна карта. Интересното е, че на известието пише, че е трето поред, а аз не съм получавала предните 2.

# 377
Ама нагоре колкото и да растеш не дават повече Sad
е да до 10%, но и това не  емалко имайки предвид цените в сайта и безпатната доставка, но това забавяне.....Чакам още 4 за последния месец.Имах две поръчки от един ден21 август едната пристигна миналата седмица от другата ни вест ни кост. Дано по-бързо пристигат, че почнах да прибягвам до английския-там идват за 4 дни.
е да, ама е по-скъпо, зависи дали си струва, дали толкова държиш и т.н.

# 378
  • София
То пред очите ми било, поне два-три пъти съм го търсила и преди. Мерси за упътването, natia!

# 379
natia, а вижда ли се някъде в профила колко е цялата сума ?  Аз търсих, тъсрих из профила си и нищо не успях да намеря   33uu , а да взема да смятам, ще ми отнеме бая време Simple Smile)

А аз нямам нищо там - пише "0". Верно че имам само 1 поръчка до сега за 80лв. но..... newsm78 Има ли някакво условие?

# 380
  • Варна

А аз нямам нищо там - пише "0". Верно че имам само 1 поръчка до сега за 80лв. но..... newsm78 Има ли някакво условие?

Ако си поръчвала като гост от сайта без акаунт, няма да ти брои тези 80 лв в точки.

# 381
Разгеле!Дойде поръчка от 18.08 Crazy

# 382
Аз съм на 688 точки,не бях ги и поглеждала до сега. Като направя поръчките за коледни подаръци и ще достигна до 1000 Simple Smile

# 383
Аз съм на 688 точки,не бях ги и поглеждала до сега. Като направя поръчките за коледни подаръци и ще достигна до 1000 Simple Smile

Поръчвай отсега, за да пристигнат за Коледа  Wink

# 384
Набелязах вече и на кой какво да е.

# 385

Ако си поръчвала като гост от сайта без акаунт, няма да ти брои тези 80 лв в точки.

Ами имам акаунт и през него поръчах. Другото което ми е странно заща като си вляза в акаунта и отида на ORDER HISTORY няма нищо?

# 386
  • In The Middle Of Nowhere
Не може да не пише нищо в хисторито ако си поръвала през акаунта.

# 387
"Когато натрупате 100 точки, за всяка следваща поръчка получавате 2% допълнителна отстъпка.
При достигане на 500 точки, получавате 5% допълнителна отстъпка от следващите поръчки.
Така при достигане на 1000 точки, вече ще получавате постоянна допълнителна отстъпка от 10%. " Виждам че има хора,които са достигнали първо и второ ниво от точки,не ви ли се отразяват тези 2 или 5 % при поръчка?Аз имам скромните 48,ама ще дерзая по коледа да ги направя 100,пък да видим ще има ли отстъпка  Thinking

# 388
"Когато натрупате 100 точки, за всяка следваща поръчка получавате 2% допълнителна отстъпка.
При достигане на 500 точки, получавате 5% допълнителна отстъпка от следващите поръчки.
Така при достигане на 1000 точки, вече ще получавате постоянна допълнителна отстъпка от 10%. " Виждам че има хора,които са достигнали първо и второ ниво от точки,не ви ли се отразяват тези 2 или 5 % при поръчка?Аз имам скромните 48,ама ще дерзая по коледа да ги направя 100,пък да видим ще има ли отстъпка  Thinking

Да получавам си отстъпката, след акто си вляза в акаунта. Аз имах една или две поръчки направени без да съм влязла в акаунта, и макар че си съвпадат имейл и имана не са се отразили в точките

# 389
  • Плевен
Момичета, кажете Бушерона и Мобисана горе - долу как миришат.Чудя се какво да си поръчам, обичам по остро сладникави миризми - нещо като адикта на диор и ейнжъл и демон на живанши.

кой Бушерон? Трабъл ли?
и Трабъл, и Мобусан имат потенциал да ти харесат

Бубанка мерси много за съвета.Поръчах трабъла и днес го получих, страхотен е, точно моя аромат Hug

Общи условия

Активация на акаунт