Fragrancex.com - аромати и доставки- 8 тема

• 39 172
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Momiчета, за колко $$$ максимум мога да пусна поръчка без да минава митница? Продавача е магазин в случая...стотина долара би трябвало да не ги обложат, нали? Пускали ли сте такива и нормално ли са влизали в БГ?

# 451
До 200$ нямя проблем, но понеже са течности и  повече от 2-3 парфюма не е препорачително

# 452
  • Варна
Мерси!  bouquet

# 453
Милички,къде да прочета повече за това как да пусна диспут в Пейпал-вече и на мен ми е време!
И аз се интересувам и никой не пожела да ми отговори. Прегледах назад темата и мисля, че на 18стр. според моя комп има отговор май от Desem. Върни се и прегледай! Аз утре ще пускам повече нямам нерви!

# 454
  • Варна
Милички,къде да прочета повече за това как да пусна диспут в Пейпал-вече и на мен ми е време!
И аз се интересувам и никой не пожела да ми отговори. Прегледах назад темата и мисля, че на 18стр. според моя комп има отговор май от Desem. Върни се и прегледай! Аз утре ще пускам повече нямам нерви!

Копирах тази кратка инструкция пускане не диспут  Peace Надявам се да е разбираемо.

Цитат
Кратко ръководство:
- Логваш се в PayPal акаунта си.
- Цъкаш на Resolution Center в горното меню.
- Отиваш на линка Report a problem от новата страница.
- Избираш Report a transaction problem от двата варианта.
- Макрираш Item Dispute и цъкаш бутона Continue, за да продължиш.
- Въвеждаш Transaction ID или ползваш бутона за намиране на проблемната транзакция.
- Описваш подробно проблема, като в началото се повдига спор (dispute), при който се опитвате да се разберете с продавача.
- Ако опитите за комуникация с продавача са безуспешни (не отговаря или не постигнете споразумение) ескалираш до иск (claim) и нещата преминават в ръцете на PayPal, Който започват да разглеждат случая.

Иначе в този форум има обяснени доста полезни неща за ибей и Пейпал - http://narmag.info/viewforum.php

Успех   bouquet

# 455
Momiчета, за колко $$$ максимум мога да пусна поръчка без да минава митница? Продавача е магазин в случая...стотина долара би трябвало да не ги обложат, нали? Пускали ли сте такива и нормално ли са влизали в БГ?
Не е проблем за 100 долара, аз няколко пъти съм получавала такива.Ако пъръчваш сет,по-добре да е сам в една поръчка. Но съвета ми е да пускаш по парфюм-два най-много на пакет за да е по-малък риска ако някой пакет не дойде. Раздели ги на повече-така и така ти е безплатна доставката. Peace

# 456
Вчера получих поръчка от 2 септември,но от 13 август никаква я няма. Close

# 457
Преди да пуснете диспут в пейпал пишете ли първо на фрагранса. Имам не получен парфюм от 04,09 и се чудя дали първо да пиша на фрагранса или директно да пускам диспут.

# 458
здравейте момичета искам да попитам за този сайт има ли мин стойност на поръчката защото искам да поръчам само виалчета

# 459
Вчера получих поръчка от 2 септември,но от 13 август никаква я няма. Close

И моята от 12-ти август също я няма. Вчера ескалирах диспута. Смятам, че 48 дни са достатъчни.

здравейте момичета искам да попитам за този сайт има ли мин стойност на поръчката защото искам да поръчам само виалчета

Няма минимална стойност.

# 460
Преди да пуснете диспут в пейпал пишете ли първо на фрагранса. Имам не получен парфюм от 04,09 и се чудя дали първо да пиша на фрагранса или директно да пускам диспут.
И имам още един въпрос, като пускате диспут в пейпал какво точно им пишете за неполучена стока  newsm78. Защото освен да се напише че не сте получили парфюма, какво друго има да се дава като обяснение.

# 461
Нищо не пиша по-различно.
Платих на еди коя си дата. До момента /дата/ не съм получила стоката, за която съм платила.

# 462
Аз писах преди 10 дни на ФР. , че не съм получила поръчката си и днес пуснах диспут без да им пиша отново. Мисля, че ПП им препраща писмото и те трябва евентуално да отговорят(някакъв стандартен отговор).Изчаквам десетина дни и ескалирам, ако не съм получила пратката все още.

# 463
  • Варна
Свещ ли да запаля вече, не знам - получих днес от 27.8. Диспут не бях повдигнала все още, отново тъпо и упорито.

# 464
  • Варна
Не е проблем за 100 долара, аз няколко пъти съм получавала такива.Ако пъръчваш сет,по-добре да е сам в една поръчка. Но съвета ми е да пускаш по парфюм-два най-много на пакет за да е по-малък риска ако някой пакет не дойде. Раздели ги на повече-така и така ти е безплатна доставката. Peace

Мерси отново! Пуснах мъжкия Dune снощи, че ми се видя добра цената и уж и за себе си щях да пускам нещо ама като не мога да се спра на едно.... а и имам разни дето се пънах да ги ползвам ама не става. Rolling Eyes Адикт-а ми се ще май... и по-евтин едва ли ще го намеря.

Общи условия

Активация на акаунт