Fragrancex.com - аромати и доставки- 8 тема

• 39 045
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
честито! чакам отзиви на Г2, когато го поносиш хубаво  Wink

# 586
Не се отчайвайте момичета, все някога ще дойдат. Peace Пиша го защото чак сега получих тези от лятното закъснение /9.07 и 23.06/. Това са си 3 месеца. ooooh!

# 587
абе да ви питам, имам чувството, че когато го тестнат тук в парфюмерия, парфюмчето ми беше много по-трайно като миризма, сега имам чувство, че ми се отмирисва много бързо или май е много мек аромата и не се усеща лесно, а се свиква с него, много е нежничък Heart Eyes става въпрос за премир жур на нина ричи Heart Eyes

та вашите как са, нали парфюмите от този сайт са си оригинални Rolling Eyes

# 588
абе да ви питам, имам чувството, че когато го тестнат тук в парфюмерия, парфюмчето ми беше много по-трайно като миризма, сега имам чувство, че ми се отмирисва много бързо или май е много мек аромата и не се усеща лесно, а се свиква с него, много е нежничък Heart Eyes става въпрос за премир жур на нина ричи Heart Eyes

Въобще не се съмнявай, че са оригинални.
А моят Премиер Жур, купен от БГ, се отмирисва за 10 мин, че и за по-малко.

# 589

Въобще не се съмнявай, че са оригинални.
А моят Премиер Жур, купен от БГ, се отмирисва за 10 мин, че и за по-малко.

мерси за успокоението! ама иначе много си го харесвам, много ми е мек и нежен, мисял, че не очно се отмирисва, защото го усещам от време на време, просто не му е рязък ароматът Heart Eyes

# 590
  • виртуално
Днес е щастлив ден
получих от 07.09
това ми е последната чакана поръчка от тук и повече не смятам да си хабя нервите

# 591

Аз лично не бих си взела Премиер Жур или Макс Мара(кафявия),понеже са ми прекалено слаби,когато ги пробвах в Бонжур Simple Smile По принцип може да има значение кога е произведен,но и преди 2-3 години да е,нищо му няма Simple Smile

Отзиви за Голд-Дона Карън тестер има ли?   bouquet

# 592
radost - имам DK Gold EDT ,много траен и приятен аромат на липи  Peace

Аз съм го пробвала в парфюмерия,но от сайта може да е друго....
Благодаря за мнението,а като е тестер няма кутия и капаче,беше добре опакован,нали? Simple Smile

# 593
  • виртуално
radost - имам DK Gold EDT ,много траен и приятен аромат на липи  Peace

Аз съм го пробвала в парфюмерия,но от сайта може да е друго....
Благодаря за мнението,а като е тестер няма кутия и капаче,беше добре опакован,нали? Simple Smile
мислех, че не познаваш аромата
моят не е поръчван от тук
принципно получаваш това, което е на снимката - 50мл с капачка без опакавка (не виждам да има тестер  newsm78)

# 594
Днес получих шипната на 04.09.
Да ви питам вие проверявалили сте баркодовете на парфюмите? На мен не ми излезе нищо  newsm78
А, парфюма е  L'INSTANT MAGIC на GUERLAIN

Него кога го е имало в сайта? Rolling Eyes
Имаше го, имаше го. Преди около 2-3 седмици май. И беше на много изгодна цена - около 52 долара за 50 мл., ако не ме лъже паметта  Embarassed. Много му се чудех, ама после се отказах

# 595
Да ви питам вие проверявалили сте баркодовете на парфюмите? На мен не ми излезе нищо  newsm78

Имаше го, имаше го. Преди около 2-3 седмици май. И беше на много изгодна цена - около 52 долара за 50 мл., ако не ме лъже паметта  Embarassed. Много му се чудех, ама после се отказах
Точно така е 54 долара беше. Изчезна преди две седмици. Оттогава не се е появявал.

# 596
  • Балчик
Светлина в тунела- днес дойде поръчка от 12.09 (Curious In Control- тестер). Тази от 12.08 обаче я няма, нито тази от 9.07.

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 14:59 от Джемма

# 597
  • Балчик
Не се отчайвайте момичета, все някога ще дойдат. Peace Пиша го защото чак сега получих тези от лятното закъснение /9.07 и 23.06/. Това са си 3 месеца. ooooh!

9.07 ??? А аз моят го отписах вече. Не мога да повярвам. Shocked

# 598

Точно така е 54 долара беше. Изчезна преди две седмици. Оттогава не се е появявал.

Дамммм, поръчах го на 03.09 и тогава нямаше ограничение в бройките. 52 долара и нещо беше. Дойде вчера. И Баркодпедията не откри такъв баркод... newsm78

# 599
Аз L'INSTANT MAGIC си го поръчах от тук .Приститна за 3-4 дни.Няма чакане,ядове и питане ще дойде ли или не.Много съм доволна Peace.
Иначе и при мен баркодпедията не откри такъв баркод.Според мен обаче парфюма си е наред, и нямам забележки.
Съжалявам ако спамя темичката Embarassed.

Общи условия

Активация на акаунт