Fragrancex.com - аромати и доставки- 8 тема

• 39 072
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
  • виртуално
Lodsi- колко диспута си била отворила
Аз имам отворени два , преди съм отваряла 3 диспута, които затворих когато парфюмите пристигнаха

# 571
  • Варна
И къде отиват, не е ясно. 100% нашите митници са се усетили какво получаваме и откъде и крадат парфюмчетата ни, защото друго обяснение нямам. Laughing

Като нищо.
След като последния, който чаках си дойде откровено разпечатан, почти съм сигурна, че е така. Добре че поне беше рядък и непознат, та не са се изкушили.

# 572
  • Габрово
Вчера получих поръчка, шипната на 04.09. ooooh! Олекна ми - чудех се вече какво да обяснявам на момичето, за което беше парфюма. Продължавам да чакам един сет за мен, шипнат на 10.09 Tired

# 573
  • Пловдив
И аз чакам от началото на септември, вече не помня кои дати newsm78

Ще дойдат все някога ...

# 574
Днес получих шипната на 04.09.
Да ви питам вие проверявалили сте баркодовете на парфюмите? На мен не ми излезе нищо  newsm78
А, парфюма е  L'INSTANT MAGIC на GUERLAIN

# 575
Пристигна последната ми поръчка от 31.08, но си мисля, че скоро няма да се ползвам от услугите на Фрагрансекс, защото неизвестността и изнервящото безкрайно чакане просто ми идват в повече. За 5 лв отгоре, поръчките пристигат за пет дни от други сайтове.

# 576
Днес получих шипната на 04.09.
Да ви питам вие проверявалили сте баркодовете на парфюмите? На мен не ми излезе нищо  newsm78
А, парфюма е  L'INSTANT MAGIC на GUERLAIN

Него кога го е имало в сайта? Rolling Eyes

# 577
godsent, пощата ти е пълна и не мога да ти отговоря.

# 578
Тук досега ми дава доста точно,поне всичко намирам от посочените марки:
file:///C:/Users/Margarit/Desktop/exp..htm

Но пробвай не с всички букви,ако някоя е отделена  Thinking Изписва и кога е произведено,което си е доста полезно  Grinning

Това с баркода ми е много съмнително,понеже всеки може да сложи каквото си иска,дори и да е реплика:
file:///C:/Users/Margarit/Desktop/search.htm

Ами аз си харесах тестерчето на Голд- Дона Карън,дали е трайно?

# 579
  • виртуално
radost - имам DK Gold EDT ,много траен и приятен аромат на липи  Peace

# 580
ЧАКАМ ПОРЪЧКА ОТ 12/08/2009 И МАЙ ЩЕ СИ ОСТАНА С ЧАКАНЕТО. ИМА ЛИ ДРУГИ КАТО МЕН. ПИСАХ ИМ 2 ПЪТИ НО ОТГОВОРИТЕ ИМ СА ГОТОВИ БЛАНКИ И МИ КАЗВАТ ДА ЧАКАМ.

# 581
ЧАКАМ ПОРЪЧКА ОТ 12/08/2009 И МАЙ ЩЕ СИ ОСТАНА С ЧАКАНЕТО. ИМА ЛИ ДРУГИ КАТО МЕН. ПИСАХ ИМ 2 ПЪТИ НО ОТГОВОРИТЕ ИМ СА ГОТОВИ БЛАНКИ И МИ КАЗВАТ ДА ЧАКАМ.

Аз отдавна им ескалирах диспута за поръчка от същата дата.
Мамичката им, много ме е яд. Искам си парфюма.

# 582
  • София
Аз да попитам когато се ескалира диспут, какъв е срока да има развитие по него. newsm78  На 03.10 ескалирах диспут за поръчката ми от 03.08  и още чакам. Thinking

# 583
  • Варна
Аз да попитам когато се ескалира диспут, какъв е срока да има развитие по него. newsm78  На 03.10 ескалирах диспут за поръчката ми от 03.08  и още чакам. Thinking

Може и за 10 дни да решат, но може и месец  Rolling Eyes
Мисля, че ще изчакат до последно.

# 584
  • София
Днес получих две поръчки!  newsm44

Едната е от 21.08 - Curious In Control, а другата е от 10.09 - Gaultier 2

Останаха две да чакам - една от 28.09 и една от 02.10  Peace

Общи условия

Активация на акаунт