Fragrancex.com - аромати и доставки- 8 тема

• 38 997
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Вчера взех този сет , поръчвам го за 3 път, в момента е много изгоден. Поръчката ми беше от 11 септември. Все още чакам от 25 август.

# 616
Има ли понякога тестери на Живанши? В момента на никой парфюм от бранда няма тестер. Вие уцелвали ли сте?
По принцип сигурно има, виждала съм ги в парфюмериите, но съм улучвала само неопаковани (unboxed) 
http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_A-am-pid_ … 6W__products.html ето това чакам в момента
На снимката е показан без капачка. А за 2 евро повече е цял.

# 617
  • Варна
Има ли понякога тестери на Живанши? В момента на никой парфюм от бранда няма тестер. Вие уцелвали ли сте?
По принцип сигурно има, виждала съм ги в парфюмериите, но съм улучвала само неопаковани (unboxed) 
http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_A-am-pid_ … 6W__products.html ето това чакам в момента
На снимката е показан без капачка. А за 2 евро повече е цял.
Да ,обаче защо да давам още 4 лв за капачка той си ми е за лична употреба, а пък капачки имам много все някоя ще му пасне

# 618
  • In The Middle Of Nowhere
За този специално съм чела, че си идва с капачка нищо, че на снимката е без  Peace

# 619
И аз му се чудя на този Амариж, но искам по-далаверско Вери ирезистъбъл. Черен ангел сигурна ли си ,че идва скапачка?

# 620
  • In The Middle Of Nowhere
Ми така четох в една тема преди време  Thinking

пп: да сега пак прочетох отзивите дето пише, че е с капачка

Последна редакция: нд, 11 окт 2009, 18:30 от black_angel1

# 621
И аз му се чудя на този Амариж, но искам по-далаверско Вери ирезистъбъл. Черен ангел сигурна ли си ,че идва скапачка?
Да идва с капачка, защото не е тестер, а е без кутия.

# 622
  • Варна
Да идва с капачка, защото не е тестер, а е без кутия.
значи правилно са си написали хората unboxed  bouquet

# 623
Да, те са си написали, но на снимката е без капачка и от там идва чуденката.

# 624
Здравейте, момичета!
Моята злополучна поръчка така и не дойде. Но въпркеи всичко аз се чудя - нали това, че регистрацията е на едно име, а картата с която е платено е на друго име не може да е проблем за неполучаване. Адреса от картата и адреса за шипване е един и същ.
Или просто някоя служителка на Български пощи си има един подарък от мен .

# 625
  • pomorie
аз поръчвам от мое име с картата на мъжо-няма проблеми...навсякъде.....и скоро ще ми наложат запор или ще ме изгонят от къщи.... Joy

# 626
  • София
Да, те са си написали, но на снимката е без капачка и от там идва чуденката.

Моят дойде без капачка.

# 627

те откъде се снабдяват? оригинални ли са? щото цената  е точно толкова добра, като на fragrancex Peace

Praynig newsm78

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 23:48 от ninochka

# 628
  • София
Здравейте момичета, бих искала да ви помоля за помощ. Поръчах един парфюм още юни месец. Тогава имаше големи забавяния, моят така и не дойде. Платих го през PayPal но след като четох в темата, че почват да се получават поръчките реших да изчакам и  45дни, в които можех да пусна диспут изтекоха. На 18 септември пак направих същата поръчка, но до момента не съм я получила. Молбата ми е ако някой е плащал с PayPal и е пускал диспут да ми пише на лични как точно да го направя. Благодаря предварително   bouquet

# 629
днес получих Now на Азаро- и дамски, и мъжки аромат, поръчката ми е от 16 септември
и двата парфюма са супер свежарски

Общи условия

Активация на акаунт