Fragrancex.com - аромати и доставки- 8 тема

• 38 920
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Получих от 12 август. Днес е 12 октомври.
Точно два месеца.
Пусната е "surface mail".
Спирам да поръчвам от тях.

# 631
Май доста хора спряха да поръчват оттам.
 Оттук нататък започва наистина голямото чакане, защото хората от цял свят вече поръчват коледните подаръци. Сигурно както и миналата година поръчките направени от този момент нататък ще пристигнат догодина. Внимавайте какво поръчвате и ползвайте ПП.

# 632
... намерих отговор на въпроса си...В случай, че на някой друг му трябва ето: Как да повдигна диспут за неполучена пратка? http://pazaruvane-online.com/forum/viewtopic.php?f=15&t=148

"Кратко ръководство:
- Логваш се в PayPal акаунта си.
- Цъкаш на Resolution Center в горното меню.
- Отиваш на линка Report a problem от новата страница.
- Избираш Report a transaction problem от двата варианта.
- Макрираш Item Dispute и цъкаш бутона Continue, за да продължиш.
- Въвеждаш Transaction ID или ползваш футона за намиране на проблемната транзакция.
- Описваш подробно проблема, като в началото се повдига спор (dispute), при който се опитвате да се разберете с продавача.
- Ако опитите за комуникация с продавача са безуспешни (не отговаря или не постигнете споразумение) ескалираш до иск (claim) и нещата преминават в ръцете на PayPal, Който започват да разглеждат случая."
Nqkoj pita[e kak se puska disput

# 633
Извинявам се за латиницата по-горе. Та някой питаше как се пуска диспут!

# 634
  • София
Аз питах, но ме интересуваше повече дали някой е водил кореспондеция със сайта за неполучена поръчка и какво са си писали  Peace

# 635
Аз питах, но ме интересуваше повече дали някой е водил кореспондеция със сайта за неполучена поръчка и какво са си писали  Peace

Стандартни отговори винаги.
Че поръчката може да е забавена на митницата, бла, бла... и да поизчакаш.

# 636
  • София
 Същото като на Фраганс. Ти всъщност "говориш" с тях.
"Имам поръчка от.... До този момент не съм я получила вече .... дни. Според Вас трябваше да я получа за 7-14 работни, а вече са минали...  "
Като ми напишат, че е пратена с най-бавните пощи им отговарям, че това не нова информация за мен (преди това съм им писал с обратната връзка)

това горе долу

# 637
  • Балчик
Алекс1, ти ме обнадежди - и аз чакам от 12.08. Дано дойде.

# 638
Алекс1, ти ме обнадежди - и аз чакам от 12.08. Дано дойде.

Стискам палци да дойде.
Моята е тръгнала от САЩ на 13.08, влязла е в БГ на 10.10.

# 639
Алекс, а разбра ли къде е ходила през това време? Аз чакам от 25.08. и утре ще си ескалирам диспута. Мисля, че от кореспонденция с тях няма смисъл. Харесала съм още няколко неща, които тук са по-изгодни и се чудя какво да правя.

# 640
  • София
Явно е трябвало по-рано да ви се оплача, прибрах се и намерих известие за пощата  newsm68

# 641
Никъде не е ходила. Просто е пусната с наземна поща, която е супер бавна.
Наистина, пише Ямайка, но след него пише NY, което едва ли е държавата Ямайка. По-скоро е някакъв окръг в щата Ню Йорк.
http://en.wikipedia.org/wiki/Jamaica,_Queens

# 642
  • София
Никъде не е ходила. Просто е пусната с наземна поща, която е супер бавна.
Наистина, пише Ямайка, но след него пише NY, което едва ли е държавата Ямайка. По-скоро е някакъв окръг в щата Ню Йорк.
http://en.wikipedia.org/wiki/Jamaica,_Queens

и на моите пише така. Днес имам 2ра добра новина ... пак в ред LIFO, т.е получи се и втората от 24.08.

# 643
Всичко ще дойде момичета. Peace Аз така оревах орталъка на лятното забавяне и след 3 месеца всичко си дойде.

# 644
  • София
Поръчвам от 2 години от сайта и никога не бях чакала повече от 2 седмици_ с изключение на поръчката ми от 20.08. Мисля ,че цените им нямат конкуренция_стига да не чакате подарък или нещо спешно.

Общи условия

Активация на акаунт