Fragrancex.com - аромати и доставки- 8 тема

• 39 124
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
  • София
В картата  Peace

# 511
Аз чакам от 14септември,а в началото на ноември летим #Cussing out ако знаех,че бавят така,изобщо нямаше да се занимавам.

А,за разнообразието,последните две от профила ми във фрагрантика...тях,като първото е виалче.

# 512
  • София-Лагера
Аз Ви напускам .
Отивам в другата тема.По- евтино е ,има по-голямо разнообразие и безплатна доставка Peace

# 513
КОя тема?

# 514
бързам да кажа, че тази вечер си взех парфюма, страхотният ми премиер жур на нина ричи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes шипнат беше на 21ви и сега вече е тук  Flutter

# 515
# 516
  • Варна
Три парфюма които ползваме/купувам проверих, и трите са по-скъпи в този сайт.

# 517
бързам да кажа, че тази вечер си взех парфюма, страхотният ми премиер жур на нина ричи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes шипнат беше на 21ви и сега вече е тук  Flutter
Тук ли тази скорост?

# 518
Тук ли тази скорост?
мдааа пупу голям късмет Flutter

# 519
  • виртуално
ама както чета - тук нещата отиват на митница  Naughty

# 520
  • София
Здравейте,

Извинявайте, но преглеждайки набързо последните няколко страници, не успях да видя, пускат ли се общи поръчки или не?
Момичетата , чийто никове са публикувани на първа страница , пускат ли поръчки вместо "нуждаещи се" като мен или не?

Извинявайте, че ви разводнявам темата, но току що забелязах, че са пуснали един парфюм, който търся отдавна, а нямам кредитна карта.. Sad

Моля Ви за съдействие!  Hug

Благодаря!

# 521
  • Варна
Courage, пускат поръчки момичетата от първа страница, спокойно се обърни към тях.

# 522
  • pomorie
оле тези вече немога да ги трая ами нямам нерви пък искам си парфюмите....много се изнервих и им писах едно лошо писъмце(зная че може би няма смисъл но да си излея мъката)писах им че имам неполучена поръчка от 30.08 на едикаква си стойност за която искам да ми върнат парите или да бъде пусната наново че 35 дни са достатъчни според мен и че аз нямам вина че техният сайт не работи добре и ако не предприемат нещо съжелявам но ще пиша  на съответните органи занимаващи се с проблеми от този характер...... #Cussing out

# 523
  • pomorie
и ме побъркват като постоянно ми изпращат подканващи емайли да им видя намаленията и да пазарувам-ама че наглост

# 524
Момичета какъв имейл получавате ,когато им пишете да ви канселират поръчка?Нещо от сорта ли е или друго:
Thanks for your email, your request is important to us and will be responded to within one business day.

Have you browsed our help section or logged into your account?

Please browse today's available products and pricing at http://www.fragranceX.com. We look forward to serving you soon!

Общи условия

Активация на акаунт