2880 лв. накуп за майки студентки - 2

• 58 755
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
благодаря ви!
дано да имам късмет Simple Smile

# 661
здравейте майчета.
Да ви попитам за СУ-то как стои въпроса ако си студентка с деца.Дават ли се социални стипендии независимо от дохода или нещо съм недоразбрала?

без значение в кой университет си, ти се полагат след като си редовно

# 662
Ами аз момичета ще ги изпусна ,тъй като ще записвам 2011 Ноември ,а на 10 децата стават на 1 година и затова питам за СУ-то тези социлани дето ги дават

# 663
Мами,искам да ви попитам...какви документи трябва да си изкарам за да ми бъде отпусната тази помощ;от къде да ги изкарам и на кого трябва да ги представя,както и кога??? Ще съм ви много благодарна ако ми отговорите,спешно е
БЛАГОДАРЯ ВИ  ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!  Embarassed Simple Smile

# 664
бележка от учебен отдел + акт за раждане, ако не се лъжа

# 665
  • София
1.Уверение с печат и подпис от универистета, че си записана редовна форма на обучение!
2.Лична карта
3.Молба-образец
И за всеки случай акта за раждане/копие.
С тези документи отиваш в социални служби по местоживеене, там се подават и там ще следиш за резултат! Като излезе акта за раждане на детето можеш веднага да ги подадеш!
Успех!!!

# 666
1.Уверение с печат и подпис от универистета, че си записана редовна форма на обучение!
2.Лична карта
3.Молба-образец
И за всеки случай акта за раждане/копие.
С тези документи отиваш в социални служби по местоживеене, там се подават и там ще следиш за резултат! Като излезе акта за раждане на детето можеш веднага да ги подадеш!
Успех!!!
Благодаря ти миличка,а има ли значение кога ще изкарам документите,ще раждам юни а тогава ми е и завършването,мога ли сега да изкарам тези документи,и като се роди бебчо да ги подам, тази молба-образец от къде да я взема,а и трябва ли да имам сключен брак за да ме удобрят?

# 667
Искам да попитам колко време след подаването на документите излиза резултата дали съм одобрена? И какъв е срока за превеждането на сумата?
А, имало ли е случаи на отказ? Аз съм редовна студентка, магистратура и ми предстои защита на дипломна работа.Предполагам, че отговарям на изискванията  newsm78

# 668
  • Пловдив
Анитка87  , уверението трябва да бъде издадено в месеца на подаване на молбата за тази помощ.Трябва и акта на детето да е готов -така че имаш време

# 669
Анитка87  , уверението трябва да бъде издадено в месеца на подаване на молбата за тази помощ.Трябва и акта на детето да е готов -така че имаш време

Благодаря ти Анели,тоест мога да го изкарам например в началото на юни без значение дали съм родила то ще е юни нали... Simple Smile дано правилно да съм разбрала... Laughing

# 670
  • Пловдив

Благодаря ти Анели,тоест мога да го изкарам например в началото на юни без значение дали съм родила то ще е юни нали... Simple Smile дано правилно да съм разбрала... Laughing

Зависи кога ти е термина .Зависи дали ще успееш да родиш юни, да изкараш акт за раждане на детето и да подадеш документите  Peace

# 671

Зависи кога ти е термина .Зависи дали ще успееш да родиш юни, да изкараш акт за раждане на детето и да подадеш документите  Peace
Термина ми е на 25 юни,но може и да подрани както става обиквенно.Но ще чакаме и ще видим  Simple Smile  Wink Благодаря ти все пак!

# 672
  • Пловдив

Термина ми е на 25 юни,но може и да подрани както става обиквенно.Но ще чакаме и ще видим  Simple Smile  Wink Благодаря ти все пак!

Тогава изчакай да родиш.В много случаи се преносва , освен това предвиди 10 дни за акта за раждане , последно си изкарай удостоверението  и отивай към Социалните ( и не на последно място  говори с инспекторката какъв статут ще имаш по това време , спомням си че учиш в ПУ)

# 673
Парите само за новородено ли са??? newsm78

# 674
  • София
От първият пост
Цитат
единствено в момента на подаването на молбата трябва да сте редовна студентка и детето ви да е под 1 година или ако вече сте завършили, че сте била студентка, когато сте родили.

Общи условия

Активация на акаунт