Как наричате "пиленцето"

• 11 992
  • 107
  •   1
Отговори
# 30
  • В светлината на слънцето
Дъщеря ми сама си кръсти интимните части - за нея всичко е "дупе". Но географски ориентирано: отпред и отзад.  Mr. Green Синът ми обаче си има претенции човека и си държи на "пишондера". И това е положението. Ние нямаме думата.  Mr. Green

# 31
при мен като малка беше и сега си остана "коконка" Simple Smile

# 32
Незнам как ми е казвала майка ми на половите органи като съм била на 2г. защото нямам спомени от това време,но по късно ми говореше за тайно място женски неща и тн.Вече е на 60г. и не съм я чула да си мие вулвата,п..та,влагалището и тн.Мие се и  толкова.
По парковете пък майките на малките принцески още повече.Наричат си ЖО на момиченцата  с галени имена, защото направо се стесирам като се помисля как ще се Shockedгоспожицата ако някоя12кг.кукла и каже,,г-це вулвата ме съби,,
Прочетох темата с линк и се посмях на корем(стомах).
Когато преди година се роди третият ми син бях леко разочарована, че няма панделки да връзвам и розови дрехи да купувам.Но мами  благодаря ,че имам три момчета за които с пишката се пишка, и дай боже след време, няколко годинки поне с пениса ще ...
Иначе големия без да го учим доста се подхилваше на превода на англ.,,химикала е на ...,, Joy Joy Joy

# 33
Хм,дъщерята на авторката си има ,,пиленце'',а самата авторка вероятно ,,кокошчица''.
Обръщението към малко дете-,,пикличка'' също леко ме отвращава Sick

# 34
Обръщението към малко дете-,,пикличка'' също леко ме отвращава Sick

ох че чувствителни натури има тука... щом такива неща ви отвращават, как се движите по улицата, направо не мога да ви мисля.... Laughing

като малки децата ми имаха пишки, изобщо не ме е интересувало, че са "различни модели". Като станаха сътоветно над 3 годишна възраст имат пенис и вагина...

останалите наименования с непознати за мен буквосъчетания никога не съм могла да разбера защо се използват

# 35
При нас момиченцата имат 'пишона', а момченцата 'пишка'.

# 36
направо се стесирам като се помисля как ще се Shockedгоспожицата ако някоя12кг.кукла и каже,,г-це вулвата ме съби,,

Аз пък си представям колко ще е шокирана, ако чуе "Сърби че ...." или "Сърби ме .... " от този пост:

Ние използваме "путинка"-макар ,че е малко групо Rolling Eyes и "шундичка" Peace

Съжалявам, но ми е гадно дори да го напиша. smile3505

Дали пък не трябва да се влага малко мисъл от време на време  newsm78

# 37
За това последното си права.
Мисля си за някакъв баланс ,но все пак добре, че не ми се налага да съм на мястото на момичешките мами.
Мисля си че всеки ще открие този баланс за себе си.Ако за един дудата е черница ,то за друг барабонката е л....но.

# 38
  • Видин
Мисля си че всеки ще открие този баланс за себе си.Ако за един дудата е черница ,то за друг барабонката е л....но.
От коя част на България си? Защото в Северозападна на черницата казваме Дуда  Crazy

# 39
Цитат на: ИраМира link=topic=424792.msg12353489#msg12353489 date=125205818 Синът ми си има пишка, а кака му - дуда.
[/quote
И при нас е така. Дуда най ми допадна.

# 40
При нас черницата е черница, но тук прочетох другите и наименования.Това беше пример ,че всеки може да свърже думичките със всичко.
Както вече писах мисля ,че всяка мама трябва да намери своя баланс.Аз лично не бих толерирала момчетата ми  да ползват  думи като смок,питон,патка,пу..а,катерици,котета,сливи,шунди,шундравели и умалителните им.Смятам ,че тези ги използват малко поотраснали 30г. момченца.
Иначе сега се сетих ,че съм чувала мами да използват:чуча,пиши,дуда.
Истината е че не съм се замисляла много по тези въпроси.
В крайна сметка да са ни живи и здрави дечицата.Това е важното.Другото са,, бели кахъри,,.

# 41
Напоследък забелязвам бум  на темите за ''пиленца'' Rolling Eyes
Аман вече

# 42
Много сладка история! Но аз съм привърженичка на истината. 

# 43
Напоследък забелязвам бум  на темите за ''пиленца'' Rolling Eyes
Аман вече
Joy

# 44
Вагина!Ами то си е това !Какви пиленца?

Общи условия

Активация на акаунт