скорошно раждане в Шейново?

• 360 832
  • 2 534
  •   1
Отговори
# 1 560
Здравейте. Един може би глупав въпрос, ако някой може да ми разясни ще съм много благодарна. В сумата за заплащане на екип, която е 800 лв. доколкото разбрах влиза ли епидуралната упойка като цена и услуга? В МД И ТК влиза, но за тук поне на мен не ми става ясно. Благодаря предварително. Wink
Преди 4 години влизаше в цената

# 1 561
  • София
Преди 5 години нямаха добра апаратура.

Е то преди 5 г къде ли е имало добра апаратура ми е чудно.. Laughing Особено при сегашните критерии. Може би само във Фемина. Laughing
Последните години болницата получи няколко дарения, спечелени търгове по проекти, доста по - прилични са нещата от преди. В самия кабинет на ЖК няма уз, точно с идеята, да те гледат на по - модерни, или на този, с който правят ранния БХС, или да доплера, в същия коридор. В спешния кабинет също са с нов ехограф съвсем отскоро.

Упойката влиза категорично в избора на екип.

# 1 562
Добър ден, искам да попитам за акушерката Жени Коричкова, някой има ли представа дали е добра? Препоръчаха ми я и термина ми е на 28 януари обаче искам да съм си сигурна от сега и за самата болница и акушер да съм подготвена. Благодаря предварително.
 Здравей! Жени Коричкова е уникален човек,жена и професионалист Simple Smile родих 2008 дъщеря ми при нея Simple Smile сега чакаме още една девойка Simple Smile щасливото събитие е февруари и пак ще се доверя на Жени Simple Smile няма да сгрешиш ако избереш нея Simple Smile

Благодаря,аз моята девойка я чакам януари и се уговорих с нея за началото на януари да се видим

# 1 563
Добър ден, искам да попитам за акушерката Жени Коричкова, някой има ли представа дали е добра? Препоръчаха ми я и термина ми е на 28 януари обаче искам да съм си сигурна от сега и за самата болница и акушер да съм подготвена. Благодаря предварително.
 Здравей! Жени Коричкова е уникален човек,жена и професионалист Simple Smile родих 2008 дъщеря ми при нея Simple Smile сега чакаме още една девойка Simple Smile щасливото събитие е февруари и пак ще се доверя на Жени Simple Smile няма да сгрешиш ако избереш нея Simple Smile

Благодаря,аз моята девойка я чакам януари и се уговорих с нея за началото на януари да се видим
Супер Simple Smile много се радвам!Дай Боже всичко да мине по вода 💋💋💋 Да пишеш после 😊😊😊

# 1 564
Момичета моля ви кажете ми при избор на екип дават ли ви декларация за избора, ъй като ще ми я искат задължително от фонда, заедно с фактуа и епикриза и ме предупредиха да си я искам.
Благодаря предварително за информацията. bouquet

# 1 565
  • София
Дават  Peace

# 1 566
Ще раждам по медицински причини със секцио  Шейново. Бях си избрала лекар, но се оказа, че той ме изнудва за пари- иска ми 1100 лева, а първоначално ми каза 800 лева с избор на екип. Много се разочаровах и вече му нямам доверие, затова реших без екип. Но много приятели ме плашат, че ако не избереш екип едва ли не ще ме накълцат или ще ме оставят да се мъча. Имате ли познати, които са раждали без екип секцио в Шейново и как е минало раждането. Струва ми се безсмислено да се дават пари за избор на екип, които реално не познавам. Въпросният лекар ми беше препоръчан, но накрая се оказа, че същност е гледал само парите Crying or Very sad

# 1 567
  • Sofia
Ще раждам по медицински причини със секцио  Шейново. Бях си избрала лекар, но се оказа, че той ме изнудва за пари- иска ми 1100 лева, а първоначално ми каза 800 лева с избор на екип. Много се разочаровах и вече му нямам доверие, затова реших без екип. Но много приятели ме плашат, че ако не избереш екип едва ли не ще ме накълцат или ще ме оставят да се мъча. Имате ли познати, които са раждали без екип секцио в Шейново и как е минало раждането. Струва ми се безсмислено да се дават пари за избор на екип, които реално не познавам. Въпросният лекар ми беше препоръчан, но накрая се оказа, че същност е гледал само парите Crying or Very sad
Не мисля, че ще те кълцат и ще се мъчиш. Няма лекар, който да си заложи името за едни 800 лв. Като не ги вземе от теб, ще ги вземе от следващата.

# 1 568
  • софия
И два пъти родих секцио без избор на екип.Получих прекрасно отношение, ако искаш нещо да питаш , давай!

# 1 569
  • София
Никой около мен не се е мъчил, без екип, 3 деца съм родила в Шейново, последното без избор, защото се роди преждевременно и нямаше време за нищо. Абсолютно ти заставам зад избора, няма да се оставяш да те изнудват за пари. Това не е лекар, а търговец. Даже мисля, че се сещам кой е точно..

# 1 570
  • София
Като раждах секцио първия път, с мен лежа момиче, което роди секцио без избор. Беше много доволна.
А ще споделиш ли за кой лекар говориш?

# 1 571
  • София
Аз родих без избор на екип, планово секцио. Много съм доволна. С мен имаше жена, която също не избираше никой.
Не познавах израждащ лекар, до последно мислех, че ще родя нормално, затова не съм и искала препоръка от познати. Само веднъж съм избирала лекар и съм плащала и той не си свърши работата  Tired
Когато детето беше на 3 месеца му правихме планова операция.Лекарят, който го оперира ми поиска да платя избор на екип. Аз до приемането не знаех, кой ще го оперира, нищо не се бях разбирала.Естествено и логично отказах. Но майката, която приеха с бебе по същото време му плати, хвана я страх. Нея също я разбирам, но аз явно съм по-голямо магаре.
Нищо лошо не съм видяла при престоя ми в Шейново, на смяна беше доктор Панайотова и тя ме оперира. Честно казано се почувствах много обгрижвана от нея, идваше да ме проверява, да ме преглежда, сама ми свали конците и ми сменяше лепенките.
Другите в стаята не бяха при нея, техните лекари не идваха, но пък нямаха никакви проблеми и също са доволни.

Ако имаш въпроси за самата процедура по плануване можем да помогнем

# 1 572
Много ви благодаря за отговорите. Избрах си Шейново още като разбрах, че съм бременна. Там ще раждам, пък каквото стане. Не искам да казвам името на лекаря, защото може и той да ми се падне да ме оперира. ве пак не ме кара насила да плащам, всеки има избор. Аз видях ценоразписа на сайта, звъннах в болницата и се оказа, че по медицински причини е безплатно секциото. А какви документи трябва да се занесат, за да се насрочи датата за плановото секцио по медицински причини Щях да платя, но когато видях, че го прави само за пари, се отказах. Все пак това не са малко пари, осигурявала съм се цели 12 години без прекъсване и мисля, че е редно да не се плаща за екип, който не познаваш.

# 1 573
olive1981 - тези пари, които ти е поискал докторът от Шейново -- на ръка ли ги поиска да му ги платиш?  newsm78 newsm78 Защото, всичко там се плаща на каса - по ценоразпис при изписването и Да,  преди имаше услуга "ИЗБОР НА ЕКИП - за секцио " , която струваше 1100 лв. Изборът на екип за нормално раждане беше - 900. Сега видях ,че са унифицирани 2-та вида раждане - т.е. изборът на екип , независимо от вида раждане , е 800 . Само ако искаш:Избор за секцио по желание на пациентката -тогава е 1400 лв . Т.е. ако този доктор е искал да те прекара , че секциото Е по твой избор, щеше да ти каже 1400лв . 
Но като цяло - и там има доктори, които искат да им се плати допълнително на ръка  - освен тези 800 лв , които ще дадете, за да си го изберете и документално пред болницата всичко да е ок Money Money Money Money Money Money Money.

# 1 574
  • София
Не че е някакво оправдание, но самата система е супер скапана!
От този избор на екип само една нищожна сума отива при лекаря, което е тъпо.
Аз бих предпочела да се разбера с него и да му платя на ръка, отколкото да плащам на болницата....Жалко, че не са измислили някакъв регламентиран начин.

Общи условия

Активация на акаунт