скорошно раждане в Шейново?

• 360 956
  • 2 534
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София
Veneta, аз раждах при нея. Вместо избор на екип с лекар ,аз си ибрах акушерката,защото така или иначе акушерката върши цялата работа...  Wink Та доволна съм много,до колкото знам тя е и дула.Видяхме се малко повече от месец преди термина,аз й обясних какво е важно за мен по време на раждането и след това,тя се съгласи с моите искания,обясни ми доста неща и се разбрахме,че тя е нашият човек.Можех да й се обадя по всяко време ако нещо ме притеснява,викаше ме на тонове в Шейново (аз не съм се следила там), придружи ме на прегледите преди и при приема в болницата.Абе като личен асистент,поне с мен беше така.Аз започнах да раждам,когато тя не беше на смяна,обадиха й се и тя дойде мн бързо (всички знаеха,че ще раждам при нея,но нямаше някаква злоба,а напротив ). Чудесен професионалист,още повече,че аз й имах доверие,успя да ме спечели и само нейното име виках докато раждах  Mr. Green С чувство за хумор,всичко точно,когато трябва и уважи исканията ми до колкото можа. помогна ми и с кърменето след това. Абе да е жива и здрава  bouquet

# 1 546
БellaБellissima много благодаря за бързия отговор,ако мога да те попитам колко си платила само за избор на акушер и на болницата дали се плаща нещо защото разбрах че се плаща и за избор на акушер и на болницата и тя при нея може да се запиша по всяко време нали? Благодаря предварително.  Simple Smile 

# 1 547
  • София
Плаща се само на болницата - 200 лв е избор на акушерка(платихме при изписването). Ние отделно й дадохме на ръка,защото така преценихме. Тя няма приемен кабинет или час,тъй че е най-добре да й се обадиш,мога да ти дам телефона.Ние нямаше от къде да го вземем и ходихме да я търсим в болницата.
Добре е да се срещнеш с нея по рано,за да видиш дали ще си допаднете и ако евентуално не се харесате(тоест ти не я харесаш) да имаш време да реагираш и да потърсиш друг вариант. Това е моят съвет  Peace

# 1 548
Много благодаря аз го намерих номера една моя съученичка го има и ми го даде,но все пак много благодаря за информацията много я хвалят така че съмнявам се че няма да я харесам ;P . Благодаря много

# 1 549
Добър ден, искам да попитам за акушерката Жени Коричкова, някой има ли представа дали е добра? Препоръчаха ми я и термина ми е на 28 януари обаче искам да съм си сигурна от сега и за самата болница и акушер да съм подготвена. Благодаря предварително.
 Здравей! Жени Коричкова е уникален човек,жена и професионалист Simple Smile родих 2008 дъщеря ми при нея Simple Smile сега чакаме още една девойка Simple Smile щасливото събитие е февруари и пак ще се доверя на Жени Simple Smile няма да сгрешиш ако избереш нея Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 07:43 от vanda miehovich

# 1 550
Добър ден, искам да попитам за акушерката Жени Коричкова, някой има ли представа дали е добра? Препоръчаха ми я и термина ми е на 28 януари обаче искам да съм си сигурна от сега и за самата болница и акушер да съм подготвена. Благодаря предварително.
 Здравей! Жени Коричкова е уникален човек,жена и професионалист Simple Smile родих 2008 дъщеря ми при нея Simple Smile сега чакаме още една девойка Simple Smile щасливото събитие е февруари и пак ще се доверя на Жени Simple Smile няма да сгрешиш ако избереш нея Simple Smile

Момичета, може ли да ви помоля, да ми изпратите телефона на Жени ? Бебка, трябва да се роди февруари / началото на март, но искам да съм подготвена от сега.

Благодаря предварително на всички отзовали се.

# 1 551

Момичета, може ли да ви помоля, да ми изпратите телефона на Жени ? Бебка, трябва да се роди февруари / началото на март, но искам да съм подготвена от сега.

Благодаря предварително на всички отзовали се.
Писах ти на лични Simple Smile

# 1 552
Момичета, споделете как е проследяването на бременност в Шейново и имат ли добра апаратура? Много ми е спешно Praynig

# 1 553
Преди 5 години нямаха добра апаратура. Ако нямаш уговорка за раждане при конкретен доктор,те гледа който е на смяна. Всеки път на УЗ те гледат, сестрата ти взима мерките, МБ,  кръвно и ги попълва. Аз все имах чувството, че претупват, но пък имах нормална Б - лекувах само гъби и нисък хемоглобин. Някой да даде по актуална информация ако има 😀😀😀

# 1 554
  • София
Моята информация за ЖК е от преди 11г, но като чета не са се променили много нещата.

# 1 555
Здравейте! Бременна съм в 8 месец и съм се спряла на Шейново по препоръка на моя роднина работила там. Имам питане относно секцио при доктор Мадлен Китанова. Моят доктор, който ми води ЖК ми каза, че е страхотен специалист. Някоя от вас, мили дами, да е раждала при нея. Ще съм благодарна за всяко едно мнение.

# 1 556
Здравейте. Един може би глупав въпрос, ако някой може да ми разясни ще съм много благодарна. В сумата за заплащане на екип, която е 800 лв. доколкото разбрах влиза ли епидуралната упойка като цена и услуга? В МД И ТК влиза, но за тук поне на мен не ми става ясно. Благодаря предварително. Wink

# 1 557
  • София
Мисля, че влиза.

# 1 558
  • София
Viki мамата която беше с мен в стая беше раждала при Китанова секцио и беше много доволна.  Доктоеката идваше да я вижда всеки ден. Аз също ходих при нея на прегледи и съм доволна.

# 1 559
Много благодаря! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт