скорошно раждане в Шейново?

• 360 833
  • 2 534
  •   1
Отговори
# 2 100
  • Перник
Здравейте,мили мами-настоящи и бъдещи Simple Smile
В 26 г.с.съм и обмислям къде да бъде раждането.Второ раждане ще ми е-първото беше през 2011 в МД ,исках секцио по желание,бях си избрала екип,бяхме насрочили дата,но малката тръгна 20 дни преди датата,когато звъннах на доктора ми каза,че е с грип ,не може да дойде,но ще се погрижат за мен.Постъпвайки в отделението,акушерката от екипа беше неотлъчно до мен ,оказа се,че мога да родя естествено,както и стана,тя ми препоръча екипа,който беше на смяна,в такъв момент бях съгласна на всичко,затова приех,слава богу всичко мина добре,но си платих за избор на екип,който видях тогава за пръв път и даже не помня сега.
Сега чета положителните ви отзиви за Шейново и се замислям за там,но тъй като не познавам никой конкретен доктор от там,а с хубавите коментари за Жени Коричкова ме заинтригувахте,се замислям дали да не избера нея ,тоест да бъда само с избор на акушерка и епидурална упойка,тъй като искам,ако всичко е наред да родя естествено.Въпроса ми е кога трябва да се свържа с нея за да се прехвърля при нея,да поговорим,прегледи и всичко,което е необходимо(в момента си ходя ежемесечно на консултации в Перник)?
И още един въпрос-цената за избор на акушерка я разбрах,а за епидурална упойка,ако няма избор на екип,каква е?
Дълъг стана постът ми,но ще съм ви много благодарна за всеки отговор .

# 2 101
Момичета не мога да се добера да се запиша за час мито за Гагова нито за Велев. На какъв телефон се запусвате за преглед при Гагова ?

# 2 102
  • София
Някой ходил ли е скоро при Ненов в новия кабинет?

# 2 103
Пиша ти на л.с. Simple Smile хубаво е по-рано да се чуете,видите и запознаете Simple Smile
Здравейте,мили мами-настоящи и бъдещи Simple Smile
В 26 г.с.съм и обмислям къде да бъде раждането.Второ раждане ще ми е-първото беше през 2011 в МД ,исках секцио по желание,бях си избрала екип,бяхме насрочили дата,но малката тръгна 20 дни преди датата,когато звъннах на доктора ми каза,че е с грип ,не може да дойде,но ще се погрижат за мен.Постъпвайки в отделението,акушерката от екипа беше неотлъчно до мен ,оказа се,че мога да родя естествено,както и стана,тя ми препоръча екипа,който беше на смяна,в такъв момент бях съгласна на всичко,затова приех,слава богу всичко мина добре,но си платих за избор на екип,който видях тогава за пръв път и даже не помня сега.
Сега чета положителните ви отзиви за Шейново и се замислям за там,но тъй като не познавам никой конкретен доктор от там,а с хубавите коментари за Жени Коричкова ме заинтригувахте,се замислям дали да не избера нея ,тоест да бъда само с избор на акушерка и епидурална упойка,тъй като искам,ако всичко е наред да родя естествено.Въпроса ми е кога трябва да се свържа с нея за да се прехвърля при нея,да поговорим,прегледи и всичко,което е необходимо(в момента си ходя ежемесечно на консултации в Перник)?
И още един въпрос-цената за избор на акушерка я разбрах,а за епидурална упойка,ако няма избор на екип,каква е?
Дълъг стана постът ми,но ще съм ви много благодарна за всеки отговор .

# 2 104
  • София - Варна
Има ли някой телефона на акушерката на Ненов?
Загубила съм визитката.

# 2 105
malvinka88 цената на упойката е 300 лв. Ако си избрала екип (което струва 800) цената на упойката влиза в цената за избор и не се плаща допълнително. Успех!  Wink

# 2 106
Загубила съм визитката.

Eva-0888811163

# 2 107
  • София
Загубила съм визитката.

Eva-0888811163
Това нов телефон ли е? Защото аз имам този: 0893429242

# 2 108
  • София - Варна
Благодаря ви! Горният телефон от Ади е личният на Ненов от визитката.
Долният от Весето е на Ева, на него става записването на час!

# 2 109
  • София
И личният не е. Личният му пак завършва на 163, но е друг..

# 2 110
Здравейте! Има ли някоя мама скоро родила в Шейново, но без избор на екип, и доволна ли е?  Simple Smile

# 2 111
  • София - Варна
И личният не е. Личният му пак завършва на 163, но е друг..
Значи грешка от моя страна. Помня понеже, че завършва на 163 и реших, че е личният. Joy

# 2 112
  • София
И аз така помислих, но проверих в телефона и видях, че е друг. Wink

# 2 113
Ако си по спешност не се плащат, или примерно преди раждане, но ако си пожелание се плаща. Тях не ги покрива здравната каса.

# 2 114
Здравейте бъдещи мами.Препоръчаха ми акушерка в болница Шейново казва се Тина Янкова била невероятен човек  и професионалист ,много усмихната и красива акушерка.Моля ако някой има координати до ме свърже със нея Heart Eyesо

Общи условия

Активация на акаунт