В 26 г.с.съм и обмислям къде да бъде раждането.Второ раждане ще ми е-първото беше през 2011 в МД ,исках секцио по желание,бях си избрала екип,бяхме насрочили дата,но малката тръгна 20 дни преди датата,когато звъннах на доктора ми каза,че е с грип ,не може да дойде,но ще се погрижат за мен.Постъпвайки в отделението,акушерката от екипа беше неотлъчно до мен ,оказа се,че мога да родя естествено,както и стана,тя ми препоръча екипа,който беше на смяна,в такъв момент бях съгласна на всичко,затова приех,слава богу всичко мина добре,но си платих за избор на екип,който видях тогава за пръв път и даже не помня сега.
Сега чета положителните ви отзиви за Шейново и се замислям за там,но тъй като не познавам никой конкретен доктор от там,а с хубавите коментари за Жени Коричкова ме заинтригувахте,се замислям дали да не избера нея ,тоест да бъда само с избор на акушерка и епидурална упойка,тъй като искам,ако всичко е наред да родя естествено.Въпроса ми е кога трябва да се свържа с нея за да се прехвърля при нея,да поговорим,прегледи и всичко,което е необходимо(в момента си ходя ежемесечно на консултации в Перник)?
И още един въпрос-цената за избор на акушерка я разбрах,а за епидурална упойка,ако няма избор на екип,каква е?
Дълъг стана постът ми,но ще съм ви много благодарна за всеки отговор .