скорошно раждане в Шейново?

• 360 986
  • 2 534
  •   1
Отговори
# 2 115
Здравейте,мили мами-настоящи и бъдещи Simple Smile
В 26 г.с.съм и обмислям къде да бъде раждането.Второ раждане ще ми е-първото беше през 2011 в МД ,исках секцио по желание,бях си избрала екип,бяхме насрочили дата,но малката тръгна 20 дни преди датата,когато звъннах на доктора ми каза,че е с грип ,не може да дойде,но ще се погрижат за мен.Постъпвайки в отделението,акушерката от екипа беше неотлъчно до мен ,оказа се,че мога да родя естествено,както и стана,тя ми препоръча екипа,който беше на смяна,в такъв момент бях съгласна на всичко,затова приех,слава богу всичко мина добре,но си платих за избор на екип,който видях тогава за пръв път и даже не помня сега.
Сега чета положителните ви отзиви за Шейново и се замислям за там,но тъй като не познавам никой конкретен доктор от там,а с хубавите коментари за Жени Коричкова ме заинтригувахте,се замислям дали да не избера нея ,тоест да бъда само с избор на акушерка и епидурална упойка,тъй като искам,ако всичко е наред да родя естествено.Въпроса ми е кога трябва да се свържа с нея за да се прехвърля при нея,да поговорим,прегледи и всичко,което е необходимо(в момента си ходя ежемесечно на консултации в Перник)?
И още един въпрос-цената за избор на акушерка я разбрах,а за епидурална упойка,ако няма избор на екип,каква е?
Дълъг стана постът ми,но ще съм ви много благодарна за всеки отговор .

# 2 116

На мен ми препоръчаха акушерка Тина Янкова но и нямат никакви координати,ако някой е раждал и я знае да пишие.Благодаря
[/quote]

# 2 117
Благодаря ви! Горният телефон от Ади е личният на Ненов от визитката.
Долният от Весето е на Ева, на него става записването на час!
И личният не е. Личният му пак завършва на 163, но е друг..
Значи грешка от моя страна. Помня понеже, че завършва на 163 и реших, че е личният. Joy
Здравейте,личния му е друг,това е на сестрата с която работи до последно,докато го посещавах аз.

# 2 118
Здравейте момичета!
Насочила съм се да раждам в Шейново без избор на екип, а само с избор на акушерка. Таткото държи да е до мен. Искам да питам как става ценово това - ако може някаква ориентировъчна разбивка на сумите  Simple Smile Също така ако се уговоря с акушерката ще може ли да ми даде веднага бебето след като излезе с пъпната връв и тя да се клампира по-късно т.е. да се се изчака определено време? Не желая също така окситоцин и разни упойки - затова ще се постарая да пристигна в болницата максимално късно Simple Smile
Също така ако дадете информация за акушерки от Шейново, които ще се съгласят на тези неща - пишете Simple Smile

# 2 119
Ако нямаш избор на екип, присъствието на бащата ти струва 300 лв.
Избор на акушерка стрева 200 лв.

Упайката е по избор, естествено. Струва 300 лв.
Окситоцинът е отговорен за силата на контракциите. Той се натрупва в процеса на раждането и ако не е достатъчно, контракциите не са достатъчно силни, за да изкарат бебчо. Дотолкова разбирам аз. А дали можа да се чака, колко и до кога ... това вече не знам. Вероятно е добре да го обсъдиш с лекар все пак.

Пъпната връв може да я пререже таткото щом е там и до колкото знам може да се разберете за малко по-късно прерязване (в рамките на минутки). Не знам дали могат да ти го дадат с пъпната връв... Мисля, че първо се прерязва, после бебчо се почиства и след това се дава. Но може и всичко да е въпрос на уговорка...

Можеш да изчетеш темата - споменават се 2-3 имена. Май най-много на Жени Коричкова. Аз нямам лични впечатления. 

Надявам се да съм била полезна. Кога ти е термина?

# 2 120
Още е рано 12 февруари, но искам да си избистря нещата в главата относно административната процедура. Иначе ще гледам раждането да си го изрежисирам сама, заедно с таткото за подкрепа Simple SmileСледващата сряда ще ходим на Деня на отворените врати и дано там също да мога да си задам въпросчетата.

# 2 121
  • София
Благодаря ви! Горният телефон от Ади е личният на Ненов от визитката.
Долният от Весето е на Ева, на него става записването на час!
И личният не е. Личният му пак завършва на 163, но е друг..
Значи грешка от моя страна. Помня понеже, че завършва на 163 и реших, че е личният. Joy
Здравейте,личния му е друг,това е на сестрата с която работи до последно,докато го посещавах аз.
Какъв е този телефон на сестрата? Има телефон за записване, на който отговаря тя, но той не завършва на 163.

# 2 122
  • Montana, Bulgaria
Още е рано 12 февруари, но искам да си избистря нещата в главата относно административната процедура. Иначе ще гледам раждането да си го из режисирам сама, заедно с таткото за подкрепа Simple SmileСледващата сряда ще ходим на Деня на отворените врати и дано там също да мога да си задам въпрос четата.

Много бих се радвала да споделите впечатленията си, защото моя термин е малко след вашия и все още се колебая между две болници Simple Smile

# 2 123
Златка Дикова
MoHu Todorinska

И аз съм от Февруарските мами  Hug
Пишете ли в отчетната тема на Февруарските мамчета? Имаме и Фейсбук група  Wink

Денят на отворените врати е по-скоро да се разгледа самата сграда, помещенията, родилните зали и т.н. Но разбира се можете да питате. Провежда се от психолога на болницата, който е шегаджия и симпатяга  Wink
Имат и хубаво училище за родители всеки месец - имат 5 теми, които вървят по 2 седмично - вторник и четвъртък. За този месец започват от 8-ми ноември. Водят се съответно от психолог, гинеколог, анастезиолог, неонатолог и акушерка. Там можете да си зададете конкретните въпроси към всеки специалист. Аз бях миналия месец и ще посетя пак 2 от лекциите, че се сетих още неща да питам  Grinning

# 2 124

Лисичка. , споделете ми линк за тези групи, ако е възможно. Предварително благодаря Simple Smile

# 2 125
  • Montana, Bulgaria
Златка Дикова
MoHu Todorinska

И аз съм от Февруарските мами  Hug
Пишете ли в отчетната тема на Февруарските мамчета? Имаме и Фейсбук група  Wink

Денят на отворените врати е по-скоро да се разгледа самата сграда, помещенията, родилните зали и т.н. Но разбира се можете да питате. Провежда се от психолога на болницата, който е шегаджия и симпатяга  Wink
Имат и хубаво училище за родители всеки месец - имат 5 теми, които вървят по 2 седмично - вторник и четвъртък. За този месец започват от 8-ми ноември. Водят се съответно от психолог, гинеколог, анастезиолог, неонатолог и акушерка. Там можете да си зададете конкретните въпроси към всеки специалист. Аз бях миналия месец и ще посетя пак 2 от лекциите, че се сетих още неща да питам  Grinning

Много бих се радвала да се присъединя към групата, а отностно училището за родители то заплаща ли се и колко и по-рано трябва да се обадя за да заява желанието ми за посещение?

# 2 126
Училището е безплатно и няма нужда от предварителна регистрация. Просто отивате на място, 5 минутки по-рано и това е.  Wink Взимате асансьора до 4-тия етаж и като излезете първата стая в дясно е конферентната. Там са лекциите.

А за фейсбук групата, преценихме да бъде тайна, поради лични съображения на мамчетата. Пишете на:
Aya31 http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=521809
или на Anelia90 http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=470835 и ще ви добавят!  Hug

# 2 127
  • Montana, Bulgaria
Благодаря  bouquet

# 2 128
А дали в Училището за родители, както на Деня на отворените врати няма да се допускат бъдещите татковци? Това за Деня на отворените врати като го чух щях да падна.... #Crazy

# 2 129
На лекциите може.  Wink Макар, че май не съм виждала до сега.   Flutter
Но на отворените врати - не. Ние като обикаляхме имаше родилки, разхождащи се из коридорите по ношници, една се превиваше от контракции. Влизахме в родилното, в реанимация - имаше мамчета веднага след раждане. Мисля, че и нашата група от 10 бременни, обикалящи може да ги е притеснила - а да не говорим ако имаше и 4-5 мъже. Аз лично подкрепям. Не бих се кефила да лежа в реанимация и разни любопитни мъже да надничат.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт