скорошно раждане в Шейново?

• 361 023
  • 2 534
  •   1
Отговори
# 2 130
Благодаря ви! Горният телефон от Ади е личният на Ненов от визитката.
Долният от Весето е на Ева, на него става записването на час!
И личният не е. Личният му пак завършва на 163, но е друг..
Значи грешка от моя страна. Помня понеже, че завършва на 163 и реших, че е личният. Joy
Здравейте,личния му е друг,това е на сестрата с която работи до последно,докато го посещавах аз.
Какъв е този телефон на сестрата? Има телефон за записване, на който отговаря тя, но той не завършва на 163.
[/qu
Как какъв е този телефон?Давам ви телефон , на който може да си запишете час,нали това искахте?
Този номер е на сестрата на Ненов,ако има нова сестра, с която да работи в новият си кабинет,това не го знам,тъй като спрях да го посещавам от август

# 2 131
  • София
Точно това питам. Никога не съм записвала час на този номер. Имаше един единствен телефон за час - 0893429242. Такъв е от 6 години насам.

# 2 132
пПрепоръчвав ви акушерка Тина Янкова наистина е страхотна чувала съм и за Жени Коричкова но моята живот и здраве ще бъде Тина Янкова                                        Терминът ме е края на м.Март попитай за нея и на Училището за бременни

# 2 133
Търся мнения на раждали секцио по медицински причини при д-р Йован Даскалов.

# 2 134
  • софия

Родих през 2011 при него, доволна съм.

# 2 135
И аз търся отзиви за него. Записвам се да следя темата.  Hug

# 2 136
Търся някой, който да е раждал при доктор Евдокия Маркова
http://www.polimedad.com/akusherstvo-i-ginekologia/dr-evdokia-markova
Тя работи в Полимед и в частния си кабинет, но изражда в Шейново. Ходя при нея на ЖК и обмислям раждане при нея. Благодаря!

# 2 137
Има ли родили в последната година при д-р Кристиян Йончев в Шейново? Отзиви, моля. Благодаря предварително.

# 2 138

Златни ръце има той. Доволна съм много от него.

# 2 139
Имам две раждания в Шейново- 2014, и 2016- и на двете по случайност в екипа беше Йован Даскалов. Смело мога да кажа, че това е единственият морален, отговорен, честен, отзовчив човек, който срещнах в тази болница. Страхотно чувство за хумор, прекрасно отношение, внимание, грижа. Мога да споделя, че от 2014 до 2016г разликата в болницата е осезаема- и като база, и като отношение на персонала. НО!, моите лични преживявания там са крайно неприятни, сблъсках се с неща, които много ме отвратиха и потресоха от системата въобще. Истината е, че живот и здраве с трето дете, не бих избрала да родя отново в Шейново.

# 2 140
Ако не е проблем, бихте ли споделили преживяванията си. Предполагам, че ще бъде полезно за всички в тази тема. Мерси!  Hug

# 2 141
  • София
Здравейте, може ли някой да ми обясни каква е процедурата за раждане със секцио по желание. Като изключим възрастта ми, нямам поне засега, причини да искам така да раждам. Не  ми е препоръчан доктор и въобще не знам как става уговорката с конкретен доктор за подобна процедура, без да има медицински показания за секцио.

# 2 142
  • София
Аз съм планирала секцио по медицински причини там, но вероятно по желание е по същия начин.
Не съм избирала лекар, оперира ме лекарката на смяна, затова и не съм плащала.Вие ще платите цената в ценоразписа.
Отива се в средата/края на 8 месец на преглед.Плаща се на касата преглед и си чакате реда пред 15 кабинет(ако помня правилно номера/.Там ви преглеждат. гледат и документите ви-предишни изследвания по време на бременността и се уговаряте кога да ви приемат.
Когато аз отидох и казах, че съм за планиране на секцио ми направиха физиономия и казаха"То не се прави секцио като ви скимне на вас", т.е. и да го има в ценоразписа като опция, не значи, че няма да ви направят коментар  Peace  После казах, че имам медицински причини и ме успокояваха, че мога да родя и по естествен начин след това.
МНого се надявам и така да се случи при следваща бременност,мечтая си за естествено раждане.

# 2 143
Мисля, че секцио по желание беше 1300 лв в ценоразписът им. Иначе процедурата Ирайн я е описала.  Wink Интересна реакция е имало, когато сте казали че е за планирано секцио, което ме навежда на мисълта, че може би е по-добре да се разберете с конкретен лекар, но предполагам че няма да откажат така или иначе.
Аз ще ходя на такъв преглед през януари - също планово секцио заради изтънена ретина, голям диоптър и т.н. В момента се опитвам да се спра на лекар  Whistling

# 2 144
  • София
Проблемът е, че няма секцио по желание, въобще няма такава медицинска "услуга". Има само избор на екип.

Общи условия

Активация на акаунт