скорошно раждане в Шейново?

• 361 039
  • 2 534
  •   1
Отговори
# 2 355
Еее...значи ще разказваш от опит Simple Smile

# 2 356
С избор на екип ли сте,момичета? Някоя при д-р Китанова?

# 2 357
Аз съм с избор на екип - Д-р Игнатов

# 2 358
С екип др.Николова

# 2 359
А някой скоро да е раждал при Велев?

# 2 360
Лусинда,аз имам много хубави впечатления от д-р Николова( една висока с бретон,нали)?Много е мила и колкото пъти ми се е налагало да и звъня,независимо от деня,винаги се е отзовавала.
За Велев,бях гледала по новините как прилага "нов метод" цезарово.Шом е директор на болницата,сто процента е много ерудиран.Аз по същата логика избрах д-р Китанова(нач.на родилното отделение).Тя ми следи бременността и живот и здраве,ще раждам при нея.

# 2 361
Да същата е Simple Smile
А за Велев-моя позната роди при него секцио.Доволна е ,каза че за 15 мин някъде е минало всичко

# 2 362
  • София
Момичета, нещо ме обърква ценоразписа в сайта... Престоя се плаща задължително 40лв, така ли? И 70лв за ВИП, ако искаш? Ако искам бебо да е при мен през деня в  обикновена стая дали ще се получи? А какви са таксите за припознаване и записване на детето? Мерси и хубаво лято на всички Simple Smile

Последна редакция: нд, 18 юни 2017, 11:13 от Nadomma

# 2 363
До колкото знам тези 40 лв са за престой на неусигурено лице. Аз си платих избор на екип само, не съм плащала нищо допълнително. Бях при Велев-секцио, много съм доволна! Седмица след секциото се чувствах много добре, а сега месец след това все едно не е било. Единственото ми неудобство беше заради ужасните легла, много трудно ставах първите дни, но за сметка на това попаднах на прекрасни момичета с които престоя ми беше много приятен.

# 2 364
  • София
В сайта има ценоразпис. Там се видат цените за припознаване на детето и бележката за отпуск на бащата. Мисля, че бяха 40 и съответно 20лв.
40 лв е престой за неосигурено лице. Всяка българска гражданка има право на безплатно раждане(и неосигурените), но за престоя мисля, че се плаща.
В обикновена стая мисля, че няма да дадат бебето за цял ден, но може да се пита.

# 2 365
Такса припознаване е 40 лв., родителите които имат брак нищо не плащат.

# 2 366
А някой може ли да сподели как са стаите?
Аз не съм ходила още там, има в сайта снимки, но са стари мисля.. Нали има ремонт? Как е положението? Всяка стая ли има отделна баня?
Трябва ли да се носи козметика за бебето в болницата?
При секцио предишния ден ли ви приеха?

# 2 367
  • София
При секцио приемат предния ден(мен сутринта). Ако имате избор на лекар, може да се разберете и за самата сутрин на секциото, като не ядете преди това от 6 вечерта предния ден.
Козметика не се носи, те си имат. Аз за стаята имах мостра на кремче за под пелените.
Стаите са нормални, поне тези които съм виждала(лежала съм в рискова и патлогична бременност, освен в родилното). Чисти са, няма мизерии. Зимата е доста топло от парното, за лятото не знам.
Неприятни са матраците, защото са с кожена тапицерия и чаршафите се хлъзгат.
Баня и тоалетна има май 3 на етажа на родилното(в единия коридор е родилна зала, в другия са стаите). Струпване има само вечер, но не съм чакала особено много. Те също са чисти през повечето време, санитарката непрекъснато мие и бърше. По-скоро някои родилки не си почистват. Влизала съм след други и е имало неприятни гледки, които аз миех с душа, за да не ги гледам.  
При ВИП стаите мисля, че 1 баня се ползва от 2 стаи, родилките имат ключове.
От условията нямам оплаквания. Единствено храната е малко тъпа, не знам тези от кетъринга дали си варят така неуспешно ориза и у тях. Но като цяло не съм и особено претенциозна, пилето с картофено пюре ми беше вкусно  Laughing  
Та е според лични представи и вкусове.
Иначе хлебарки и подобни ужасии не съм виждала. Мивката в стаята ни нещи течеше, но веднага дойдоха майстори и я оправиха.

# 2 368
  • София - Варна
Мирослава, аз бях планово секцио и двата пъти и предварително си резервирах ВИП стая.
Едната ВИП има обща баня и тоалетна с другата. А другата ВИП няма собствен санитарен възел и ползва общия на етажа.
И в двата съм била. Естествено че е по-добре да си с близкия санитарен възел. Mr. Green

# 2 369
  • София
Аз днес се записах за отворенитв врати на 28.06, някой може ли да каже как преминават и колко време продължава обиколката?
Някой има ли планово секцио за средата на Юли там?

Обиколката продължава около 30-40 мин. Води я психолога на Шейново. Ще ви покаже неонатологията, родилните зали и стаите за настаняване. Ще ви разкаже каква е процедурата по прием, престой в предродилно отделение, кой присъства в родилната зала (кое е столчето за таткотовците и къде обикновено припадат Grin ), как ще преминат дните след раждането и каква е процедурата по изписване на бебето.  В общи линии, целта на Отворените врати е да видим условията в болницата (според мен са прилични, дори отлични за държавна болница) и да се запознаем с последователността на процедурите по време на престоя.

Общи условия

Активация на акаунт