скорошно раждане в Шейново?

• 360 975
  • 2 534
  •   1
Отговори
# 2 370
Благодаря много за информацията , miteva.d! bouquet

# 2 371
МомичетА,нужно ли е да се носи отвара от смрадлика за промивки?

# 2 372
  • София
По-добре да донесе някой след раждането.
Запарката издържа, доколкото знам 24ч . в хладилник(аз съм си правила вкъщи, помня, че имаше указание колко издържа.

# 2 373
  • гр.София
При първото рaждaне ми носехa всеки ден отвaрa от смрaдликa. С второто ползвaх Цикaридинa спрей (в моментa го реклaмирaт усилено). Прехоръчaхa ми го лекaри от болницaтa. Нямa особенa рaзликa при зaствaнето, предимството нa спрея е че не го приготвяш предвaрително, a и е много освежaвaщо.

# 2 374
Ако имаш външни шевове, всяка сутрин ти правят промивка, ако нямаш или са само вътрешни - не ти правят!

# 2 375
Момичета, дали някой може да даде малко по-подробна информация за ВИП стаите и как протича престоя в тях? До колкото разбрах има 2 такива на 4ти етаж, които са с обща баня и тоалетна и още 7-8 на някакъв друг етаж, които споделят една баня и тоалетна. Ако пък случайно някой има снимки които може да сподели ще е страхотно, искам да видя освен легло какво друго има от порядъка на заключващ се шкаф, климатик, хладилник и др. такива неща, които ми се стори че липсват в нормалните стаи... Интересува ме също в тези стаи бебето може или не може да е при теб през нощта, че вече чух и двете версии. Ако не е при теб през нощта, как се контролира с какво го хранят, например ако не искам да го хранят с АМ, а им давам кърма в шишета - дали ще се съобразят?

# 2 376
  • София
Вероятно няма да се съгласят да хранят с кърма. За мен това също е причината да се ориентирам към друга болница. Ако съм в реанимация е ясно, че ще му дават, но след това няма смисъл(то и преди това няма, ако носеха бебето в реанимация за кърмене), щом може да е при майка си.

# 2 377
На една от лекциите,завеждащата неонатологията казс,че може.Било добре да си носиш стерилизатор(ел),но можело и те да ти стерилизират помпата и шишетата.До колко действат така на практика незнам.Някой ходи ли на "Ден на отворените врати"?Нека сподели впечатления,моля Wink

# 2 378
Аз ходих, въпросите са ми именно след посещението, тъй като не ни показаха ВИП стаите и не можаха да ни отговорят на въпросите за нощното кърмене и тн. Като цяло съм разочарована от въпросното мероприятие.

# 2 379
  • София
Те обичайно не ги показват, защото са все заети.Едно време като ходих и аз, пак не ни ги показаха.
Тогава още имаше вип родилна, само нея видяхме, не обикновените.

# 2 380
А общите стаи с по колко легла са? Прилични ли са,или са тотален соц?

# 2 381
  • София
Ние бяхме в такава с 3 легла, имаше с по 4...мисля, че до 6 стигаха.  На мен ми изглеждаха добре-ново боядисано, плочки, нормални легна. Имаше щори на прозореца. Ние бяхме в централна стая, на терасата, която е над входа.
Поне за мен беше приемлива, болнична обстановка.

# 2 382
Общите стаи са с от 2 до 5 легла, така ни казаха. Ние видяхме стая с 4 легла, по две от двете страни. Стаята е малка, няма климатик и предвид времето навън, вътре беше адска жега и задух. Ето я (от другата страна леглата са огледално на тези които се виждат, на не особено голямо отстояние) : http://prikachi.com/images.php?images/319/9142319G.jpg

# 2 383
Е,леглата са русенски,но поне чаршафите са свежи  Whistling Това,че няма климатик не е готино..поне някой нещастен вентилатор няма ли?
А,знаете ли дали има практика,редом с клизмата задължително да слагат катетър? И болезнено ли е,ако някой знае Wink

# 2 384
  • София
За секцио ли?  На жената преди мен и бяха сложили катетъра преди упойката, на мен след. Казват, че е неприятно.Предполагам, че ще се съгласят да го сложат след като те похване упойката.

Общи условия

Активация на акаунт