скорошно раждане в Шейново?

• 360 824
  • 2 534
  •   1
Отговори
# 1 605
Ясно благодаря ви!

# 1 606
  • София
Чета много положителните коментари за Жени Коричкова и имам един въпрос: тя има ли отношение към епидуралната упойка? Аз бих си платила за избор на акушерка ама искам и упойка и си мисля че и акушерката трябва да е "за", че ако тя е против упойките няма смисъл да ме изражда  Simple Smile

# 1 607
Здравейте мами, винаги когато съм имала питания съм се допитвала до Вашите мнения, но днес най - после реших да се регистрирам, тъй като имам нужда от помощ. Става въпрос за Жени Коричкова - акушерката от Шейново. Термина ми е началото на март, но ме си иска от сега да се свържа с нея и да се разберем как да процедираме, тъй като ми предстои второ раждане и ме е страх, дали ще улуча точния момент да отида в болницата   Confused БellaБellissima, ще е удобно ли да ми изпратиш нейните координати, за да се чуя с нея?! Благодаря Ви предварително!

# 1 608
Здравейте,
Регистрирах се във форума, за да споделя как премина моето раждане в Шейново,тъй като девет месеца изчетох хиляди коментари относно АГ болниците в София,вълнуваха ме хиляди въпроси от типа:Кой екип да избера,в коя болница да раждам и т.н в крайна сметка родих на 20.12.2015,нормално раждане, без упойки, след 8 дни преносване, и с избор на акушерка.
Искам да споделя прекрасните си впечатления от целия персонал в болницата,от санитарките до лекарите, всички се държаха професионално и човечно.Аз избрах акушерка и това беше най-правилното решение,което взех.Специални благодарности на Жени Коричкова, акушер с над 30 години стаж в Шейново,истински професионалист,тя беше плътно до мен през продължителното раждане Simple Smile.
Във всеки етап от раждането тя ми казваше какво  следва,прилагаше всякакви методи за облекчаване на болката от масажи до разходки и какво ли още не.Моето лично мнение е,че при нормално раждане акушерката е тази,която води цялото раждане от началото до края и не е нужно да се плащат тлъсти  суми за избор на екип,при положение,че при мен дежурния лекар се появи само за шевовете..
Надявам се с моя разказ да съм успокоила бъдещите мами!
П.С Няма нищо страшно в раждането,това е най-естествения процес в живота ни, да наистина е болезнено, но природата ни е създала,така че да издържим на тази болка и повярвайте ми на 3-тия ден след раждането нямаше и спомен колко ме е боляло.

Здравейте мами, винаги когато съм имала питания съм се допитвала до Вашите мнения, но днес най - после реших да се регистрирам, тъй като имам нужда от помощ. Става въпрос за Жени Коричкова - акушерката от Шейново. Термина ми е началото на март, но ме си иска от сега да се свържа с нея и да се разберем как да процедираме, тъй като ми предстои второ раждане и ме е страх, дали ще улуча точния момент да отида в болницата   Confused  meri fiore, ще е удобно ли да ми изпратиш нейните координати, за да се чуя с нея?! Благодаря Ви предварително!

# 1 609
Здравейте Мами, имам питане,  понеже се насочих към Шейново да раждам , но не съм го посещавала АГ което ме следи изражда там и ще бъда и секцио, какво трябва в общи линии да си взема освен нощница имали списък някакъв за изпълнение или трябва на място да отида  newsm78

# 1 610
   Здравейте , момичета имам един въпрос към вас . Искам да сменя АГ-то си , а т.к. с ММ решихме , че е дошъл момента за наследник , ми се иска да си намеря добър АГ , при който сега да отида на профилактичен преглед, а живот и здраве по-напред във времето и да ми води проследяването та чак и до раждането . Та ще ви помоля да ми предложите специалист , който да работи в Шейново , като с уговорката , че няма проблем да има и частен кабинет , който  също мога да посещавам .

# 1 611
Герито има списък на страницата им:
За раждане:

Направление № 7 от личния лекар;
Обменна карта, в която да са нанесени изследванията, правени в женска консултация.
Задължителни изследвания са Wass, HbSAg, пожелателно – HIV.
Лична карта;
Чехли, халатче;
Чаша, вилица, лъжица, нож;
Лични принадлежности;
Памперси в затворен пакет, мокри кърпички за тоалет на бебето.
Термометър
Личен амбулаторен картон
За справки: тел. 9659457.

Alady почти всички в Шейново са добри, аз лично с две ръце си препоръчвам моята лекарка Абаджиева  Heart Eyes

# 1 612
   Здравейте , момичета имам един въпрос към вас . Искам да сменя АГ-то си , а т.к. с ММ решихме , че е дошъл момента за наследник , ми се иска да си намеря добър АГ , при който сега да отида на профилактичен преглед, а живот и здраве по-напред във времето и да ми води проследяването та чак и до раждането . Та ще ви помоля да ми предложите специалист , който да работи в Шейново , като с уговорката , че няма проблем да има и частен кабинет , който  също мога да посещавам .

Д-р Стивасарска. Работи в Шейново, работи и по Нзок, има и мед. Център Феникс 87. Аз се следя при нея и родих първото си дете при нея.

# 1 613
Благодаря за бързите отговори , момичета . Значи за Д-р Стивасарска , разбрах къде да я намеря . А Д-р Абаджиева само в Шейново ли работи и как се записва час ?

# 1 614
Благодаря за бързите отговори , момичета . Значи за Д-р Стивасарска , разбрах къде да я намеря . А Д-р Абаджиева само в Шейново ли работи и как се записва час ?
Освен в Шейново, Абаджиева работи заедно със Стивасарска във Феникс 87. Мога да ти изпратя мобилен, ако го искаш драсни ми на лични  Peace

# 1 615
Ами за сега мисля да запиша час за преглед в Шейново , пък по-натам вече сигурно ще ходя в частния кабинет. За да запиша час . предполагам , че ще трябва да се обадя в Шейново и да кажа за кой специалист и кога искам да е прегледа ?

# 1 616
Не става точно така, те там са си в родилно отделение, не на приемни кабинети  Thinking 
Ако искаш преглед в Шейново трябва да се разбереш директно със съответния лекар, кога и как може да те приеме.
Въпросния медицински център работи и с направления, по - лесно е там да запазиш час!

# 1 617
А добре , значи там ще си запиша час Simple Smile

# 1 618
  • София
Да, д-р Стивасарска е много мила.
Иначе с две ръце за д-р Гагова!

# 1 619
Аз съм се насочила към д-р Гагова, но имам неин телефон от преди 5 години.Някои може ли да ми даде номера  на сестрата/кабинета в който преглежда за да си запиша час? На информация ще ми го дадат ли?

Общи условия

Активация на акаунт