скорошно раждане в Шейново?

• 360 755
  • 2 534
  •   1
Отговори
# 1 935
  • София
Така ли? На мен пък ми направиха някаква пластика и белегът ми е много по-блед, почти не личи.

# 1 936
  • София
А как стоят нещата с храната-носи ли се храната по стаите или трябва да се иде да се вземе?Има ли свободни самостоятелни стаи/ВИП стаи/, че сега в тези жеги е доста трудно по 2-3 момичета в стая?Има ли вентилатори/климатици/?

# 1 937
И мен ме вълнуват тези неща,затова се замислям дали да не отида в деня на отворените врати,и да видя как стоят нещата,само незнам дали и ММ ще може да дойде или е забранено.

# 1 938
  • София
Носят във ВИПовете, иначе се раздава на масите в коридора. За секцио се уговаря вип предварително, ако сте нормално, трябва да има свободен, когато родите.
Климатици има във ВИП-овете.

# 1 939
Дори и да ти е планово секциото,ако след излизане от реанимация няма свободен няма как да си там(не се пази ВИП стая дори и да сте се уговорили предварително,ако някоя мама е искала докато ти родиш я дават).Не знам да има болница,в която да дават бебетата в интензивно след секцио,а и с тези прекрасни болкоуспокояващи не бих кърмила.

# 1 940
  • София
Не съм чувала за случай да си уговориш ВИп, а после да е зает. И двата пъти ме питаха предварително.

# 1 941
Аз го казвам,защото го знам от човек работещ там.А това,че е имало свободни е друг въпрос.При мен дори ни питаха преди да ни изкарат от реанимация дали има желаещи за ВИП.Как ще ми пазят ВИП,ако съм с планово секцио и когато дойде ред да ме прехвърлят в стаята и всички са заети и то от ден примерно.няма да си изпусне парите от стаята болницата,че ще ме чакат мен.

# 1 942
Ако отидеш без час и уговорка с някой за преглед само, дали ще има кой да те погледне или е голям наплив?

# 1 943
Ако отидеш без час и уговорка с някой за преглед само, дали ще има кой да те погледне или е голям наплив?
Ако е за планово секцио,от 13.00 в 15ти кабинет без час.На регистратурата си го плащаш предварително и чакаш пред кабинета.

# 1 944
И мен ме вълнуват тези неща,затова се замислям дали да не отида в деня на отворените врати,и да видя как стоят нещата,само незнам дали и ММ ще може да дойде или е забранено.
Само майките,защото ви водят да видите стаите,родилните зали и не е мн приятно и някой татко да се мотае.

# 1 945
Ако е за планово секцио,от 13.00 в 15ти кабинет без час.На регистратурата си го плащаш предварително и чакаш пред кабинета.
За преглед става въпрос... Понеже звънях на разни номера в болницата и никой не вдигна, включително и на мобилния на д-р Гагова, който успях да намеря. Как да си запиша час като не съм от София...

# 1 946
Не съм чувала за случай да си уговориш ВИп, а после да е зает. И двата пъти ме питаха предварително.

Подкрепям ! Питаха ме предварително искам ли да ми запазят и не съм имала проблем.Имаше друга мама с мен без избор и директно и казаха, че няма.
Бебето ми го донесе в Ре лично лекарката, час след секциото, остана при мен за 30 мин.

# 1 947
  • София
Аз го казвам,защото го знам от човек работещ там.А това,че е имало свободни е друг въпрос.При мен дори ни питаха преди да ни изкарат от реанимация дали има желаещи за ВИП.Как ще ми пазят ВИП,ако съм с планово секцио и когато дойде ред да ме прехвърлят в стаята и всички са заети и то от ден примерно.няма да си изпусне парите от стаята болницата,че ще ме чакат мен.
Защо да губят като ти реално искаш ВИП? Какво ще загубят?
Когато влизах за второто секцио, жена излизаше от реанимация и ѝ казаха, че няма. Мен ме приемаха същият ден и моят док ми каза, че стаята ми вече е свободна, защото същия ден са изписали друга негова пациентка от там.

# 1 948
Защо да губят като ти реално искаш ВИП? Какво ще загубят?
Когато влизах за второто секцио, жена излизаше от реанимация и ѝ казаха, че няма. Мен ме приемаха същият ден и моят док ми каза, че стаята ми вече е свободна, защото същия ден са изписали друга негова пациентка от там.
Много просто-напр. приемат Ви на 25ти,за секцио на 26ти,но освободен ВИП на 25ти има майка,която още на тази дата иска да я настанят.Няма да изпуснат 70 лв.

# 1 949
Правят го и още как, първия ми разговор за вип беше до като мислех, че ще раждам нормално и още тогава ме предупредиха, че е малко вероятно, защото ги резервират за плановите секцио, който са заявили.

Общи условия

Активация на акаунт