скорошно раждане в Шейново?

• 360 775
  • 2 534
  •   1
Отговори
# 2 040
Др Ненов все още е в Шейново. Видях го последно на изписването си, 28.07.2016

# 2 041
Някоя мама да е при д-р Лазарова? Ако може да сподели мнение? Тя само във вторник ли е в болницата или си кара и смени, защото обикнавено виждам само 2-3 доктори, а за другите ми е пълна мистерия Simple Smile

# 2 042
Лекаря когото си бях избрала да ми прави секциото (Валери Иванов) в Шейново се оказа, че ще е отпуска точно тогава  Sad Иван Диков вече не работел там, а и се занимава предимно с нормално раждане,а аз съм секцио та ме интересува по-скоро да е добър хирург?

# 2 043
  • София
На мен секцио са ми правили Велев и Ненов. Мога да похваля и двамата.

# 2 044
За  др.Герджиков някой мнение?

# 2 045
След едно кошмарно първо раждане, сега родих второто си детенце в Шейново и просто нямам думи да опиша колко съм доволна. Родих с акушер Жени Коричкова, благодарение на която раждането мина като песен буквално за 1 час и ще запазя страхотни спомени! Направо не можех да повярвам, че може да се роди толкова лесно (без упойки, шевове и т.н.). Даже ми прилагаха ароматерапия и разни масажни техники Simple Smile. С две ръце препоръчвам, ако има жена, на която това събитие й предстои. Отделно от това условията са добри и целият персонал се държа отлично, адски са отзивчиви и мили. Да му се доражда пак на човек Simple Smile.

# 2 046
  • София
discover, как става уговорката с акушерката? Трябва ли предварителна среща с нея и някакви прегледи?
Предполагам, че няма да стане да се тропна раждаща и да кажа"Избирам еди коя си, викайте я"
В общите родилни ли беше или в тази отделната?
Те и общите сега са отделни, но знам, че ВИП родилната все още си стои, за случаи на присъствие на таткото.

# 2 047
въпрос към раждалите  при д-р Ненов и д-р Велев- как мога да се срещна и уговоря с тях дата за секцио /оказа се, че раждането няма да е нормално, а секцио/, като се има предвид, че не съм била тяхна пациентка- в този случай ще има ли проблем да поемат ангажимент за секцио? Все още не съм избрала конкретен лекар, а терминът наближава Rolling EyesБлагодаря предварително на всички отзовали се Hug

Аз съм раждала при Ненов преди 6 години,в момента чакам 2ро дете(в 39 седм съм) и ходех до края на 8 мес. при Ненов,но в последно време нещо се случваше, че докато разбера че той не работи вече в Шейново и все още не казва на пациентите си,преглежда в лаборатория Синево до ВМА,можеш да се обадиш да си запишеш час на старите му телефони.Аз категорично се отказах от него,колкото и да бях доволна при първото си раждане.Отношението му в момента е леко казано несериозно, не знам къде изражда.Избрах си друг лекар в Шейново,който се грижи за мен чудесно и се надявам всичко да мине успешно.
Успех и на всички вас,на които ви предстои това прекрасно събитие  bouquet
Вчера звънях на телефон за записване за Ненов /в Шейново/ и ми казаха,че не е напуснал,там си работи,просто до 06.09. бил отпуск Rolling Eyes

Да така е в отпуск е , но не е в шейново,ако се обадите на информация ще потвърдят в болницата.
Аз на 25.08 родих ,всичко мина супер с д-р Фаикова,препоръчвам я с две ръце. bouquet

# 2 048
Нормално ли роди при Фаикова или секцио?

# 2 049
discover, как става уговорката с акушерката? Трябва ли предварителна среща с нея и някакви прегледи?
Предполагам, че няма да стане да се тропна раждаща и да кажа"Избирам еди коя си, викайте я"
В общите родилни ли беше или в тази отделната?
Те и общите сега са отделни, но знам, че ВИП родилната все още си стои, за случаи на присъствие на таткото.
Ами свързах се с нея по телефона и около месец преди термин се видяхме (ходих и на запис на тоновете). Тя ми даде документите и се разбрахме да й звъня по всяко време. Иначе на прегледи си ходех на друго място. Ако ти трябва тел - пиши ми на лични. Не е присъствал таткото на раждането, т.е. си бях в "общите", които действително са си съвсем отделни. Няма нищо общо отпреди 7 години, разликата е убийствена.

# 2 050
За запис на тонове,трябва ли предварително да се обадя за ден и час,или е когато отидеш?

# 2 051
Нормално ли роди при Фаикова или секцио?

нормално

# 2 052
  • София
въпрос към раждалите  при д-р Ненов и д-р Велев- как мога да се срещна и уговоря с тях дата за секцио /оказа се, че раждането няма да е нормално, а секцио/, като се има предвид, че не съм била тяхна пациентка- в този случай ще има ли проблем да поемат ангажимент за секцио? Все още не съм избрала конкретен лекар, а терминът наближава Rolling EyesБлагодаря предварително на всички отзовали се Hug

Аз съм раждала при Ненов преди 6 години,в момента чакам 2ро дете(в 39 седм съм) и ходех до края на 8 мес. при Ненов,но в последно време нещо се случваше, че докато разбера че той не работи вече в Шейново и все още не казва на пациентите си,преглежда в лаборатория Синево до ВМА,можеш да се обадиш да си запишеш час на старите му телефони.Аз категорично се отказах от него,колкото и да бях доволна при първото си раждане.Отношението му в момента е леко казано несериозно, не знам къде изражда.Избрах си друг лекар в Шейново,който се грижи за мен чудесно и се надявам всичко да мине успешно.
Вчера звънях на телефон за записване за Ненов /в Шейново/ и ми казаха,че не е напуснал,там си работи,просто до 06.09. бил отпуск Rolling Eyes

Да така е в отпуск е , но не е в шейново,ако се обадите на информация ще потвърдят в болницата.
Аз на 25.08 родих ,всичко мина супер с д-р Фаикова,препоръчвам я с две ръце. bouquet
А знаете ли къде преглежда тогава?

# 2 053
За запис на тонове,трябва ли предварително да се обадя за ден и час,или е когато отидеш?
Най-добре със записан час,защото иначе ще чакаш, а ако има със записани часове може би ще трябва да чакаш и тях, тонове записват до към 13:00 - 13:30

# 2 054

А знаете ли къде преглежда тогава?
До последно преглеждаше до ВМА в една лаборатория Синево, но питайте сестрата когато си записвате час.

Общи условия

Активация на акаунт