скорошно раждане в Шейново?

• 360 762
  • 2 534
  •   1
Отговори
# 2 070
Родих ноември 2015 при д-р Албена Гагова. Прекрасен човек и професионалист!Всичко мина спокойно и безпроблемно. Екипът и беше на ниво също! Нямам нито 1 оплакване. Колкото до отношението в самата болница - бяхме 1 седм там и получихме необходимото внимание и грижи от всеки който беше на смяна. Ако забременея отново , без да се замислям ще родя пак там!

# 2 071
  • София
въпрос към раждалите  при д-р Ненов и д-р Велев- как мога да се срещна и уговоря с тях дата за секцио /оказа се, че раждането няма да е нормално, а секцио/, като се има предвид, че не съм била тяхна пациентка- в този случай ще има ли проблем да поемат ангажимент за секцио? Все още не съм избрала конкретен лекар, а терминът наближава Rolling EyesБлагодаря предварително на всички отзовали се Hug

Аз съм раждала при Ненов преди 6 години,в момента чакам 2ро дете(в 39 седм съм) и ходех до края на 8 мес. при Ненов,но в последно време нещо се случваше, че докато разбера че той не работи вече в Шейново и все още не казва на пациентите си,преглежда в лаборатория Синево до ВМА,можеш да се обадиш да си запишеш час на старите му телефони.Аз категорично се отказах от него,колкото и да бях доволна при първото си раждане.Отношението му в момента е леко казано несериозно, не знам къде изражда.Избрах си друг лекар в Шейново,който се грижи за мен чудесно и се надявам всичко да мине успешно.
Успех и на всички вас,на които ви предстои това прекрасно събитие  bouquet
Вчера звънях на телефон за записване за Ненов /в Шейново/ и ми казаха,че не е напуснал,там си работи,просто до 06.09. бил отпуск Rolling Eyes

А знаете ли къде преглежда тогава?
До последно преглеждаше до ВМА в една лаборатория Синево, но питайте сестрата когато си записвате час.
Откога преглежда там? А дали сега се чака по-малко?

# 2 072
Здравейте. Интересува ме има ли някой родил нормално след секцио, как са се случили нещата и при кой?  Flutter
Срещнах се с Жени Коричкова, говорихме, насърчи ме, обаче за това си трябва и доктор да каже и ме насочи към д-р Китанова. Мисля, че ме е насочила правилно, но все пак ще се радвам да чуя отзиви  Flutter

Ирайн, подсети ме да ти дам тел. й на Жени, хубаво е да се уговориш предварително с нея и да се срещнете, да поговорите - Вики ми го даде тел. й и съм много доволна, че се срещнах с нея, а и тогава и на отворени врати бях даже Wink

# 2 073
  • София
Във втора градска наскоро познати платиха 30 лв.за такава бележка.

# 2 074
  • София
А каква е алтернативата за получаване на такава бележка? Тази за припознаване се получава и от нотариус.
Ако няма алтернатива за получаване на бележка за бащинство, това си е живо изнудване.Все едно да плащам за бележката си за 45- дневния болничен. Въчросът не е в сумата, а в задължаването да си платиш за нещо, което ти се полага-бащинство, за да си с детето си първите дни.

Ади, ще ти пиша за телефона. На мен ми се иска ако раждам нормално да съм само с акушерка, то така или иначе има дежурни лекари.
Мисля да посетя доктор Панайотова в Надежда, тя ме оперира миналия път и да види как стоят нещата.

# 2 075
И аз така мисля да направя, ако ще е нормално. Яд ме е, че Панайотова не е там, и за нея питах, когато ходих..

# 2 076
Здравейте и от мен..Точно днес стават 6 месеца откакто родих в Шейново - празнуваме половин годинка с малкия Simple Smile Родих на 9-ти март, след престой в болницата от седмица заради високо кръвно.После постоях още седмица, защото Криси беше на антибиотик. Бремеността ми протече нормално, с изключение на един стресов момент, при който др Китанова ми обяви,че в мозъка на бебето(тогава бях в 5-ти месец) има киста. Слава богу, изчезна след около 3 седмици. Раждах с избор на акушерка - Жени Коричкова и епидурална упойка. Болките ми започнаха рано сутринта на 8-ми март и до вечерта имах едва 4 см разкритие, което обаче позволява поставянето на епидурална..Цял ден контракции и никакво разкритие - хич не е лесно. След упойката получих разкритие до 10 см за около час, без да изпитвам неистови болки. После напъването ми се стори песен Simple Smile Родих в 1 и 15 сутринта, след 19 часа раждане. Заши ме д-р Галева - много мила и внимателна. Полежах 2 часа на стола, през което време пуснаха и таткото и заедно си гледахме бебенцето. После ме свалиха в обща стая, за което изобщо не съжалявам - с едно от момичетата и досега поддържаме контакт. Храната беше ок, отношението на акушерките на етажа поносимо. Имах проблем с потичането на кърмата и ми слагаха няколко пъти окситоцин, но пък кърмя и в момента. Като цяло съм доволна от раждането и престоя ми там, но лично аз не бих препоръчала др Китанова. За сметка на това др Даскалов, др Гагова, др Галева и Жени са супер Simple Smile

# 2 077
Здравейте. Интересува ме има ли някой родил нормално след секцио, как са се случили нещата и при кой?  Flutter
Срещнах се с Жени Коричкова, говорихме, насърчи ме, обаче за това си трябва и доктор да каже и ме насочи към д-р Китанова. Мисля, че ме е насочила правилно, но все пак ще се радвам да чуя отзиви  Flutter

Ирайн, подсети ме да ти дам тел. й на Жени, хубаво е да се уговориш предварително с нея и да се срещнете, да поговорите - Вики ми го даде тел. й и съм много доволна, че се срещнах с нея, а и тогава и на отворени врати бях даже Wink

С две ръце съм за Коричкова - преди 15 дни родих с нея. А за д-р Китанова няма да сбъркаш. Навсякъде срещам добри отзиви за нея, и след няколко прегледа които ми е правила преди и след като родих останах със страхотни впечатления. Много е внимателна и търпелива. Аз бях с избор само на акушерка, без лекар. Но съм с епизиотомия и като се прибрахме от болницата ми се скъса шев. И отделно от това че раждането ми мина много тежко, защото бебка е много голяма, а шийката ми не искаше да прави разкритие. Та вече ми се беше насъбрало доста болка да изтърпя и плаках на Коричкова че не искам никой да ме пипа по раната. Но ме викнаха на контролен преглед и тя викна Китанова, че трябвало да се вземе секрет от раната. Прегледа мина без всякаква болка. Докторката ми обясни надълго и нашироко защо може да се получи такова нещо и т.н.
С две ръце съм и за двете.

# 2 078
 Sunny17_ , много благодаря, и аз мисля, че съм се насочила правилно

# 2 079
Понеже никой не познавам от персонала в Шейново, бих родила там без екип - второ секцио по медицински причини. Рискувам ли? Какво внимание бих получила?

# 2 080
  • София
Понеже никой не познавам от персонала в Шейново, бих родила там без екип - второ секцио по медицински причини. Рискувам ли? Какво внимание бих получила?
Щом ти е второ и то трябва да е по медиц. причини, според мен е добре да е планово-т.е. задължително да избереш дата и лекар.  Иначе как смяташ да процедираш - отиваш, когато решиш и при когото се паднеш на смяна ли? Ами ако междувременно започне естествено раждане?Доста рискуваш.

# 2 081
Може и без избор, отиваш там в 9м и казваш, че искаш да раждаш там без избор на екип и започват да ти следят тоновете. После най-вероятно те ти казват датата за секцио и колко часа и така. Много ясно, че няма да те оставят да започне раждане щом се налага секцио по медицински причини, ще ти кажат дата 10-7дни преди термин  Peace

# 2 082
  • София
Моят син е роден там с планово секцио без избор на екип. Доволна съм, оперира ме доктор Панайотова, но тя вече работи в Надежда.
В една стая бях с други две момичета със секцио-спешно и планово, пак без избор на екип. Те също си бяха добре и доволни.
Отива се в края на 8-ия или в началото на 9-ия, казваш на касата, че си за преглед и планиране на секцио по медицински причини.Влизаш в 15-и кабинет, там си обясняваш всичко, показваш документите, преглеждат те и насрочват дата.Те вече си обясняват какви изследвания да си направиш, кога ще те приемат.
Пак бих родила там без избор  Peace
Лежах там миналия уикенд заради мисед, доволна съм отново, особено от акушерките в рискова бременност, които бяха много мили.
Та събират ми се 3 пъти лежане в тази болница и нямам оплаквания.

# 2 083
здравейте, предстои ми, живот и здраве, трето раждане в Шейново в средата на ноември. интересува ме наскоро раждалите момичета, как ви регистрираха - с пръстов отпечатък или конвенционално? мерси! bouquet

# 2 084
Да се включа и аз с въпросче. След хубавите коментари се ориентирах към Шейново. Заради доста високо късогледство и проблеми с очите като цяло ме препоръчаха да родя секцио.
Изчетох темата доста страници назад, записах си от кого да били доволни момичетата, но после като гледам сайта, в секция родилно не срещнах нито един от тези хора, освен Китанова, която е началник на отделението.  Tired
Аз ли някъде бъркам?  Thinking Чух добри отзиви за Гагова, Галева, Даскалова, Диков, Герджиков, Абаджиева, Вецев... Знаете ли дали работят все още в Шейново?

Освен това попаднах на сайта им и на следната информация: "В Болница Шейново се извършват операции Цезарово сечение по метода на проф. Майкъл Щарк." Знаете ли дали се прилага от всички лекари или само от някои? И имате ли опит с този тип секцио?
Станаха повече въпросчета.  Whistling Мерси!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт