скорошно раждане в Шейново?

• 361 055
  • 2 534
  •   1
Отговори
# 2 340
В Шейново нали уж вече може бебето да е с теб през цялото време ако си го заявиш предварително.

# 2 341
  • София
За през нощта не. Макар, че са ми споделяли, че и през нощта са били при тях, но след много караници или са имали избран лекар и той е разпоредил.

# 2 342
Здравейте, момичета? Някой раждал ли е при доктор Димитър Спасов? Ще се радвам на отзиви. Особено на жени, на които е правил секцио. Благодаря предварително!

# 2 343
Аз днес бях на една лекция в "Шейново" и казаха,че бебето е при майката от 13:00 до 20:00ч. Ако майката има желание и е в състояние, може да му сменя памперсите,ако не -казва на съответния спесиалист,но по принцип персоналът има  грижата за тоалета на бебето.Значи,ще трябват 2 пакета памперси-един за неонатологията  и един за стаята  Wink А да ви попитам: при постъпване за раждане,гледат ли бебето на ехограф?

# 2 344
А да ви попитам: при постъпване за раждане,гледат ли бебето на ехограф?

Да, задължително. Един път при постъпване в болницата, после може пак да го погледне докторът, който ще ви води раждането.

# 2 345
Мен, никой не ме е питал дали искам да ми го оставят цял ден, директно след реанимация ми го доведоха в стаята. Колкото и да си обичам детенцето и да исках да се грижа за него, първия ден след операцията ми беше много трудно. При прием ме гледаха и на видеозон и за разкритие. В стаята е хубаво да си вземете памперси, крем за дупе, мокри кърпи, пелена върху която ще го преобувате, и задължително лигавничета.

# 2 346
Е,ако не си в състояние да сменяш памперси,не може ли да поискаш да се погрижат за него е неонатологията? Аз обмислям дали да не платя за отделна стая.Не успях да се запиша за деня на отворените врати за да видя,но разбрах че може да си с 4-5 жени в една стая.А незнам дали,ше ми е комфортно  Wink В ценоразписа пише:"Вип стая 70лв" и "Стая в родилното 40лв". Някой знае ли  каква е разликата?

# 2 347
  • София
ВиП стаите са единични. Другите по 40 лв. бяха двойни по мое време. Предполагам, че е същото и сега.

# 2 348
  • София
Ние бяхме 3 жени със секцио в стаята. С едната ни оперираха една след друга. Аз се възстановявах бързо и не ме е боляло, другата доста се измъчи. Въпреки това се грижеше за детето и не и беше трудно. Само нощем, вероятно, заради лежането.
На мен също ми беше некомфортно да лежа, все ходех, седях по турския Grinning
Предполагам, че бебето са го донесли във ВИП стая? В обикновените никой не носи бебето, ти си го взимаш и връщаш. Във ВИП стая и може да е постоянно(денем) с теб, в обикновените мисля, че не разрешават.

# 2 349
  • София - Варна
Е,ако не си в състояние да сменяш памперси,не може ли да поискаш да се погрижат за него е неонатологията? Аз обмислям дали да не платя за отделна стая.Не успях да се запиша за деня на отворените врати за да видя,но разбрах че може да си с 4-5 жени в една стая.А незнам дали,ше ми е комфортно  Wink В ценоразписа пише:"Вип стая 70лв" и "Стая в родилното 40лв". Някой знае ли  каква е разликата?
Аз предпочетох ВИП и двата пъти и бях доволна - точно защото съм сама, имах спокойствието да правя каквото искам едва ли не.

# 2 350
Afrikancho,а тези ВИП стаи могат ли да се "резервират" предварително?Те дано не са само 1,2..Тъй,като не съм планово секцио и незнам точна дата на раждане,каква е процедурата?Когато започна да раждам,ако има свободна стая ме настаняват, ако няма живи и здрави, така ли ?

# 2 351
Afrikancho,а тези ВИП стаи могат ли да се "резервират" предварително?Те дано не са само 1,2..Тъй,като не съм планово секцио и незнам точна дата на раждане,каква е процедурата?Когато започна да раждам,ако има свободна стая ме настаняват, ако няма живи и здрави, така ли ?

Точно така. И много често те са резервирани за планови секцио с избор на екип. Но макар и малка, има възможност да се добереш до ВИП стая

# 2 352
Аз днес се записах за отворенитв врати на 28.06, някой може ли да каже как преминават и колко време продължава обиколката?
Някой има ли планово секцио за средата на Юли там?

# 2 353
Моето секцио ще е там ,живот и здрве някъде след 20 юли

# 2 354
Ще се разминем значи, Lusinda. Аз, ако всичко е по план, трябва до 20-ти да сме вкъщи с бебко.

Общи условия

Активация на акаунт